A hűséges (A beavatott 3.) (2016) 314

Allegiant
121' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, rejtély 16

0 díj · 2 jelölés

A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől.… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Shailene WoodleyTris
Zoë KravitzChristina
Miles TellerPeter
Theo JamesNégyes
Naomi WattsEvelyn
Ansel ElgortCaleb Prior
Jonny WestonEdgar
Maggie QTori
Jeff DanielsDavid
Emjay AnthonyHector

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 142


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Ez volt a leggyengébb a három közül, már a könyvben se voltam odáig ezt a részért, de a film még annál is rosszabb lett, egyáltalán nem követi a könyvet, és még ezen felül is nagyon rossz lett. Unalmas, a film eleje még úgy ahogy jól indult, de a közepétől már elégé untam és vártam hogy végre valami történjen is ne csak egy helyben legyen a történet.
A vége borzasztó lett, spoiler
Annak örülök hogy a szereplőket nem vitték a könyvbeli irányba mert aztán ott elégé elviseletlenek voltak a szereplők. Bár azért itt se voltak túlságosan elviselhetőek.
Tris és Four középszerűek lettek. Christina olyan volt mintha nem is lenne benne a filmben. Caleb nekem soha nem volt szimpatikus. Peter, Matthew ( Bill Skarsgård alakítja, imádom! :D), Nita volt akire azt mondom hogy jók voltak és érdekesek.
Kicsit sajnálom hogy ennyire elrontották, elég nagy csalódás volt nekem.
https://i0.wp.com/thats-normal.com/wp-content/uploads/2…
https://media.giphy.com/media/FMYow1kA5m3Cw/giphy.gif

molly_

A film nem igazán hűséges a könyvhöz (haha), de nem is ez a bajom, mert nekem már az se tetszett annyira…
Látszik, hogy főleg a tinédzser korosztályt célozták be, ez konkrétan egy YA klisétenger, ahol néhány jó pasi és menő csaj megmenti a világot. Egyedül Peterben van valami kis fantázia, bár én már az első részben fejbe lőttem volna a főszereplők helyében.
A vége egyszerűen nevetséges, spoiler
Btw az a piros, fertőző eső miért csak a falakon túl esik…? :'D

Charityy 

Hatalmasat csalódtam a filmben. Ismét egy könyvadaptáció, ami hatalmasat bukott. Nem csak azért mert nincs köze a könyvhöz, hanem magában sem állta meg a helyét. Ide is bevezették a modern technológiát, vörös eső meg mit tudom én mi volt… Nem igazán kötött le. Petert viszont szerettem, bírom a karakterét. A többiről inkább ne is beszéljünk..
Na meg mi ez a divat mostanában, hogy mindent ketté kell bontani?!

1 hozzászólás
mandu 

Én komolyan nem tudtam másra figyelni, csak a helyes srácra, akiről kiderült, hogy az egyik háremtagom öccse… OMÁJGÁD EZ VÉGZET

7 hozzászólás
agivagyok

Két elvesztegetett óra az életemből, amit soha nem kapok már vissza. Szerintem soha nem szenvedtem még ennyit és ennyire a moziban. Sajnálom, de annyira fájt ez a film, hogy talán Négyes meztelen tusolásán kívül semmi jót nem találtam benne.

3 hozzászólás
Lunemorte 

A három részből ez volt a legérdekesebb, legizgalmasabb…Végre nemcsak ide-oda szaladgálnak az emberek…Várom a vérszerű esőt.

Lili98

Az eleje tetszett. De amikor bejött az a sok kütyü nekem az már sok volt.
Anyuval és a Keresztanyummal mentem el a filmre, mindegyikőjükkel megnéztem az eddigi disztópiákat (Éhezők viadala, Útvesztő, Beavatott.) és vicces volt,mert miközben ment a film mindegyikőjük megjegyezte,hogy az adott jelenet mennyire ismerős egy másik disztópiából.
És igazuk volt! Én is már számoltam össze,hogy mennyi mindent vettek át a korábbi disztópiákból. Durva. És tudom,hogy ez nem a könyv volt amit most megnéztünk. Biztos,hogy semmi köze a könyvnek. A színészekkel nem volt semmi baj. ( Négyeeeeees <3) A szinkronhoz hozzá lehet szokni. Volt amikor már kínomban nevettem,hogy ez de gáz…
Peter karakterét meg imádtam.:D Egy popófej állat,de nagyon jó beszólásai voltak.:D Remélem nem nyírják ki,mert eddig ő az egyik karakter aki megszerettem,persze Négyes után.:D
Szóvaaaaaaaaal….. 2017 Hűséges 2.? Uh de szupeeeeeer!

8 hozzászólás
ellamuci 

Nem számítottam ilyen rossz filmre, hatalmasat csalódtam benne. Még jó hogy nem olvastam a könyvet. Sok benne a kütyü ez már sok volt nekem. Nem tetszik.

Valentine_Wiggin 

Hatalmas pozitívum, hogy nem követi a könyvet. Kicsit kevesebbet szenvednek a karakterek, és jelentősen kevésbé idegesítőek, nem lett túl nyálas a szerelmi szál sem, hála a jó égnek.
Egyébként viszont borzalmasan irritáló a rengeteg logikai bukfenc, és hogy olyan, mintha a filmet több másikból ollózták volna össze. Volt benne Éhezők viadalától a Gattacáig tulajdonképpen minden, ezért nem győztem találgatni, vajon melyik film jellegzetes csavarját sütik el a következő pillanatban. Kár érte, pedig jól kezdett.

1 hozzászólás
KyKy

Nem is tudom, mit mondjak erről a filmről, mert a csalódottságon kívül sok mindent nem tudnék. Emlékszem, hogy az első részt mikor megnéztem – ami kétszer is megtörtént két egymást követő napon –, akkor mennyire lenyűgöződtem. Nagyon tetszett az alaptörténet, tetszettek a karakterek, nagyon kíváncsi voltam, hova fog ez az egész vezetni… Aztán jött a második rész. Ott már kezdtem kiábrándulni, de talán ez a részt kellett ahhoz, hogy ez végleg bekövetkezzen.
Nem tetszett az egész, nem is igazán történt semmi olyan, ami miatt mondjuk egy befejezőrészt ketté kellett szedni, így csak vontatott és semmilyen lett.
A látványvilág az egyetlen, ami ért valamit, de ezen kívül tényleg időpocsékolás volt a megnézése.
Utána hallottam csak, hogy a második részt már nem is fogják moziban bemutatni… Hát nem lepődöm meg. Sajnálom, mert szerintem ebből többet is ki lehetett volna hozni.


Népszerű idézetek

Theana 

Négyes: Miért szálltál szembe Jeanine-nel, ha olyanná válsz, mint ő?

katy_swartz 

Tris, áldozat nélkül vársz változást, és küzdelem nélkül békét.

Bogesxd 

A várost megmentetted. Most mentsük meg a világot.

Stay_Humble

You want change with no sacrifice.
You want peace with no struggle.
The world doesn't work like that.


Hasonló filmek címkék alapján