Lesz ez még így se! (1997) 280

As Good as It Gets
139' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

5 díj · 2 jelölés

Melvin hóbortos alak, csak az irodalomnak él. Kétségtelenül ő a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól mindenki falra mászik. Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a festőművészt ki nem rabolnák és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Jack NicholsonMelvin Udall
Helen HuntCarol Connelly
Greg KinnearSimon Bishop
Cuba Gooding Jr.Frank Sachs
Skeet UlrichVincent
Harold RamisDr. Bettes
Shirley KnightBeverly
Yeardley SmithJackie
Lupe OntiverosNora
Jill the DogVerdell

További szereplők

Kedvencelte 84

Várólistára tette 109


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Egy ismerősöm ajánlotta ezt a filmet és abszolút nem bántam meg, mert nagyon jó dolgokra tanít ez a film. Hogy egy kis kedvességgel sok mindent elérhetsz, hogy sose késő megváltozni és hogy érdemes küzdeni azért, amit akarsz.

sophie 

Már teljesen elfelejtettem, hogy ez a film mennyire végtelenül aranyos.
Ezt csak Jack tudja így.

Liza 

Nagyon tetszett! Jack Nicholson nagyon jól játszott benne, megérdemelten ment neki az Oscar. Egyedül az zavart, hogy kicsit elhúzták a filmet, meg nyilván a kényszerbetegségre itt is gyógyír volt a szerelem, holott a valóságban tudjuk, hogy ez nincs így :,D

L_Reggie 

Néhol rettentő vicces, máskor meg nagyon komoly. Szerencsére sikerült jól eltalálni az egyensúlyt a kettő között. Jack Nicholson itt is remekül játszik, pont ő illett egy ilyen szerepre. Nem volt könnyű dolga, mert a karakter egyrészről rém bunkó és sértő, de azért fontos volt hogy a szerthető mivoltát is lássuk, és ezt a kettősséget jól hozza a színész. A 3 szereplő története jól kapcsolódik össze, megváltoztatják egymás életét. A filmnek olyan aranyos a tötténete, olyasmi amitől az ember a végére kissé jobban érzni magát.

Gwener 

Tudom kívülről, angolul-magyarul, annyiszor láttam.

csgabi

Ez tényleg nagyon jó! Most láttam, hogy fent van itt, gyorsan bejelöltem, el ne felejtsem. Azt hiszem, eddig kétszer láttam, már elég régen ezt a filmet, és úgy vélem, azok közé a filmek közé tartozik, amik igazán maradandóak a filmtörténelemben.

brena 

Még ano moziban láttam,de így 20 évvel később értettem meg igazán. Eszméletlen egy film. Még a kutya is szenzációs:)

Süntüske 

Nem szokványos romantikus film (ha egyáltalán nevezhető annak), hanem sokkal eredetibb, elsősorban a karaktereknek köszönhetően. Kifejezetten tökéletlen, nem egyszer irritáló személyiségek, akik szinte érthetetlen módon sodródnak egymás mellé, és csodák csodájára az együtt töltött napok mindannyiuk életére segítően hatnak. Cseppet sem sziruposan, mégis szívmelengetően és kacagtatóan mutatja be, hogy a lehető legkiállhatatlanabb emberben is bujkálnak érzelmek, amik kellő törődéssel előcsalogathatóak belőle, anélkül, hogy teljesen kifordulna önmagából.

https://suntuske.wordpress.com/2018/03/02/januari-mozi-2018/

Rekuuu663

Jack Nicolson zseniális forma, engem a Ragyogásban vett meg először. Aztán sorra a többiben. Melvint meg tudnád fojtani egy kanál vízben, de képes változni. Monk a flúgos nyomozót, lehet erről a karakterről mintázták. :D

Mr_Catharsis91 

Jópofa film volt. Jókat derültem a poénokon és az alakítások is nagyon tetszettek. Az ilyen komédia-dráma ötvözetekből nagyon jók szoktak kisülni. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

ChöppMoly

– Nem bánom, bejöhetsz, de ne ronts el mindent azzal, hogy önmagad vagy!

ChöppMoly

– Felkér egy táncra?
– Azóta gondolkodom rajta, mióta felvetette.
– És, felkér?
– Nem.

Zakuro 

Először, mikor bejött az étterembe, azt gondoltam, hogy milyen kedves ember. . . aztán megszólalt. . .

ChöppMoly

– Miattad akarok jobb ember lenni.
– Ez a legszebb bók, amit életemben kaptam.

ChöppMoly

– Ilyenkor hová tűnik az a nagy meleg együttérzés?

ChöppMoly

Tudja, milyen jól esik azt mondani valakinek, hogy nem várok köszönetet?

ChöppMoly

Az élet merő élvezet, tésztasalátával fűszerezve.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján