Szerelem és más drogok (2010) 269

Love and Other Drugs
112' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 16

0 díj · 2 jelölés

Jamie, a rámenős menedzser az utcán landol, amikor főnöke rajtakapja a raktárban a feleségével. Rövid időn belül már a chicagói gyógyszeripar területi háborújának a kellős közepén találja magát, ahol vérre menő harcok folynak a gyártó cégek értékesítői között. Miközben vesztésre áll,… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Jake GyllenhaalJamie Randall
Anne HathawayMaggie Murdock
Oliver PlattBruce Winston
Hank AzariaDr. Knight
Michael ChernusJerry
Josh GadJosh Randall
Gabriel MachtTrey Hannigan
Judy GreerCindy
Katheryn WinnickLisa

Kedvencelte 45

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Anne Hathaway kiválóan játszott, főleg Maggie mélypontjainak megformálásában. Bájos volt és gyönyörű, mint mindig. Jake Gyllenhaal pedig helyes és szerintem működött közöttük a kémia, pláne akkor, amikor hosszan bámulták egymást. Maga a történet érdekes, de valamiért nem költözött a szívembe. Kívül hagyott, nem éltem át és végig éreztem, hogy csak egy néző vagyok. Sajnálom, hogy nem rántott be, de egyébként nem volt rossz film.

Sydney 

Bajban vagyok ezzel a filmmel, mert alapjában tetszett, érdekes a történet, Anne Hathaway nagyon jól alakítja Maggie-t, de valahogy távolságtartó a film, hideg. Gépiesen megy előre a történet, konfliktusok, megoldás, vége.

Charityy 

Nekem nagyon tetszett a film. Jó volt Anne-t ilyen szerepben is látni. Eddig a legtöbb filmjében egy aranyos, ártatlan lány volt, itt viszont kicsit másféle szerepet kapott és nagyon jól alakított. Jake alakítása is tetszett, jól hozta a szerepét.
Lehet, hogy már rengeteg hasonló film van, de ez most valamiért megfogott. Annyira aranyos együtt a két szereplő, örültem, hogy végül kitartottak egymás mellett.

Chriss 

Szerintem érdekes és tanulságos film volt. Nem beszélt a levegőbe. Anne Hathaway pedig zseniális alakítást nyújtott :)

viky0222 

Leginkább Anne Hathaway miatt akartam megnézni, és benne nem is csalódtam. Sőt! Ugyan korábban már láttam A nyomorultakban is, jó volt látni, hogy nem csak a tini-édes-aranyos karaktert tudja jól játszani, hanem komolyabbakat is. Nagyot nőtt nálam.
A történetben leginkább Jamie- és Meggie kapcsolata tetszett, ahogy gyorsan, de mégis lassan, fokozatosan találtak egymásra. Ahogy Jamie kitartott Meggie mellett minden nehézség ellenére. Ebből a szempontból csodálatos volt. Ugyanakkor az egész alaphelyzet szívbemarkoló is.
Azt viszont itt is érdekeltem, hogy néhol feleslegesen nyújtva volt.
Szerintem még egyszer leglább elő fog kerülni, hogy tényleg átadhassa azt, amit kell.

Mentavirág

Ha tudtam volna, hogy ez a film ilyen vicces, valószínűleg már jóval korábban megnézem. :) Mivel azt hittem, hogy ez is amolyan „nemsokára meghalok, és pont most találtam rá életem szerelmére” kaliberű történet lesz, ezért évekig úgy kerülgettem, mintha legalábbis az életem múlna rajta. (És tényleg, a lelkem nem akart még egy ilyet bevenni.) Aztán végülis kiderült, hogy tévedtem, és itt egészen másról van szó. Nekem egy picit furcsa volt, az ilyen spoiler sztoriktól egy kicsit forgatom a szemem, de legalább kárpótolt érte az, hogy majd' 2 órán keresztül nézegethettem Jake-et, illetve irigyelhettem Anne haját. (De tényleg, hogy lehet ilyen szép és ilyen sok haja?! Amikor épp őt mutatták, ezen ámultam.) Maga az üzenet is nagyon szép, szeretnénk elhinni, hogy tényleg létezik a nagy Ő, meg miegymás… Azért szívesen elnézegeti az ember, meg tényleg humoros is, úgyhogy ajánlom mindenképpen. El tudom képzelni, hogy a jövőben újranézzem. :)

MrsCumberbatch 

Ez a film, nagyon kínos. Az alapsztori jó, a karakterek kidolgozottak, de a megvalósítás… Unalmas, rossz és rettentően kínos. Az utolsó 10 perc ami igazán jó, de addig…

Fancs_118

Anne Hathaway miatt kezdtem el nézni, de aztán ahogy a sztori kezdett kikerekedni úgy tetszett meg egyre jobban az egész. Jamie és Maggie karaktere teljes mértékben hozták azt a kedves kis játszmát, amit mi is eljátszottunk a párommal még a legelején. Minden mozzanatban magunkra ismerek és ettől is lesz számomra ez a film annyira életszerű.

Honey_Fly 

Lötymörgésre jó de amúgy nem egy maradandó élmény. Kivétel a két főszereplő szépsége. Volt azért benne pár őszinte momentum amit nagyon értékeltem. spoiler Nem vagyok otthon a témában de azt hiszem, hogy romantikus vígjátéknak megteszi. Ami sokkal jobban érdekel, hogy vajon mennyit fizetett a Pfizer ezért a filmért? Biztos elhiszem a nyilatkozatukat, miszerint "We were not involved in the film's production."


Népszerű idézetek

Treszka

Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.

Treszka

Aztán jöttél (…) te. Te nem olyannak láttál. Azelőtt még soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok. Te vagy az első, és most már én is elhiszem.

Light_House

Boldognak érzem magam. Minden tökéletes. Ahogy a fény megvilágítja az arcodat, vagy az ablakon beáramlik a szellő. Nem érdekel, ha több ezer ilyen pillanatom lesz még, vagy csak ez az egy, mert nem számít. Igen, így van, mert most ez a pillanat csak az enyém.


Hasonló filmek címkék alapján