Szerelem és más drogok (2010) 174

Love and Other Drugs
112' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 16

0 díj · 2 jelölés

Jamie, a rámenős menedzser az utcán landol, amikor főnöke rajtakapja a raktárban a feleségével. Rövid időn belül már a chicagói gyógyszeripar területi háborújának a kellős közepén találja magát, ahol vérre menő harcok folynak a gyártó cégek értékesítői között. Miközben vesztésre áll,… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Jake GyllenhaalJamie Randall
Anne HathawayMaggie Murdock
Oliver PlattBruce Winston
Hank AzariaDr. Knight
Michael ChernusJerry
Hirdetés

Kedvencelte 30

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nekem nagyon tetszett a film. Jó volt Anne-t ilyen szerepben is látni. Eddig a legtöbb filmjében egy aranyos, ártatlan lány volt, itt viszont kicsit másféle szerepet kapott és nagyon jól alakított. Jake alakítása is tetszett, jól hozta a szerepét.
Lehet, hogy már rengeteg hasonló film van, de ez most valamiért megfogott. Annyira aranyos együtt a két szereplő, örültem, hogy végül kitartottak egymás mellett.

viky0222 

Leginkább Anne Hathaway miatt akartam megnézni, és benne nem is csalódtam. Sőt! Ugyan korábban már láttam A nyomorultakban is, jó volt látni, hogy nem csak a tini-édes-aranyos karaktert tudja jól játszani, hanem komolyabbakat is. Nagyot nőtt nálam.
A történetben leginkább Jamie- és Meggie kapcsolata tetszett, ahogy gyorsan, de mégis lassan, fokozatosan találtak egymásra. Ahogy Jamie kitartott Meggie mellett minden nehézség ellenére. Ebből a szempontból csodálatos volt. Ugyanakkor az egész alaphelyzet szívbemarkoló is.
Azt viszont itt is érdekeltem, hogy néhol feleslegesen nyújtva volt.
Szerintem még egyszer leglább elő fog kerülni, hogy tényleg átadhassa azt, amit kell.

Mentavirág 

Ha tudtam volna, hogy ez a film ilyen vicces, valószínűleg már jóval korábban megnézem. :) Mivel azt hittem, hogy ez is amolyan „nemsokára meghalok, és pont most találtam rá életem szerelmére” kaliberű történet lesz, ezért évekig úgy kerülgettem, mintha legalábbis az életem múlna rajta. (És tényleg, a lelkem nem akart még egy ilyet bevenni.) Aztán végülis kiderült, hogy tévedtem, és itt egészen másról van szó. Nekem egy picit furcsa volt, az ilyen spoiler sztoriktól egy kicsit forgatom a szemem, de legalább kárpótolt érte az, hogy majd' 2 órán keresztül nézegethettem Jake-et, illetve irigyelhettem Anne haját. (De tényleg, hogy lehet ilyen szép és ilyen sok haja?! Amikor épp őt mutatták, ezen ámultam.) Maga az üzenet is nagyon szép, szeretnénk elhinni, hogy tényleg létezik a nagy Ő, meg miegymás… Azért szívesen elnézegeti az ember, meg tényleg humoros is, úgyhogy ajánlom mindenképpen. El tudom képzelni, hogy a jövőben újranézzem. :)

Lili98 

Érdekes film volt,már régen megakartam nézni és Anna Hathaway az egyik legkedvencebb színésznőm,szóval gondoltam, hogy tetszeni fog.
Érdekes volt, tetszett a történet. És különösen jó volt Anna Hathaway-t ilyen szerepben látni. Eddig mindig ő volt az édes,aranyos főszereplő (kivéve a Nyomorultakat,persze.:D) de itt hatalmasat lépett. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fogja hozni a beteg, elkeseredett Maggie-t.De megcsinálta és szuper volt! Jamie nagyon rendes volt Maggie-vel, amit én csodálok.Rengeteg türelem kell egy társhoz, de végig csinálta,és milyen jól tette!
A kedvenc részem a videózás volt, a videónapló szerűség. Az egy nagyon aranyos rész volt. Az eleje kicsit unalmas volt, de azután felpörgött a film. Lehet,hogy jobban élveztem volna,ha nem éjfélkor állok neki.:D Még gondolkodom rajta, hogy ez most kedvenc-e vagy sem. De szerintem ezt a filmet többször meg kell nézni. Más volt, de a más néha nagyon nagyon jó, és itt a „más” szuper volt.:)

Honey_Fly 

Lötymörgésre jó de amúgy nem egy maradandó élmény. Kivétel a két főszereplő szépsége. Volt azért benne pár őszinte momentum amit nagyon értékeltem. spoiler Nem vagyok otthon a témában de azt hiszem, hogy romantikus vígjátéknak megteszi. Ami sokkal jobban érdekel, hogy vajon mennyit fizetett a Pfizer ezért a filmért? Biztos elhiszem a nyilatkozatukat, miszerint "We were not involved in the film's production."

otaksa

Az a film, amire fél év múlva egyáltalán nem emlékszem. Erősen egyszer nézős…

Ellen_Ripley

Akartam szeretni, mert hát Jake, de annyira nem tetszett. Ezek a „ne szeressünk egymásba, mert meg fogok halni, de azért mégis” filmek valahogy nem jönnek be. De ugyanakkor JAKE <3 az elején a hifi boltban, az meg milyen jelenet????? :D

cobolyprém

Ez tipikusan az a film, amit megnézek, és öt perc múlva el is felejek. Nem volt rossz, csak olyan semmilyen.

Mr_Catharsis91 

Tetszett a film, jól állt neki a mézes-máz is a végére. Hathaway elragadó, Gyllenhaal pedig remek partnere volt. Mondjuk én azt hittem inkább a gyógyszeriparról fog szólni, de nem volt bennem hiány. Ha érdekel majd úgyis megnézek a doksifilmet arról, milyen szemét üzletág. :)


Népszerű idézetek

Treszka

Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.

Treszka

Aztán jöttél (…) te. Te nem olyannak láttál. Azelőtt még soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok. Te vagy az első, és most már én is elhiszem.

Light_House 

Boldognak érzem magam. Minden tökéletes. Ahogy a fény megvilágítja az arcodat, vagy az ablakon beáramlik a szellő. Nem érdekel, ha több ezer ilyen pillanatom lesz még, vagy csak ez az egy, mert nem számít. Igen, így van, mert most ez a pillanat csak az enyém.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján