Kung Fu Panda (Kung Fu Panda 1.) (2008) 329

0 díj · 2 jelölés

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Jack BlackPo (hang)
Dustin HoffmanShifu (hang)
Angelina JolieTigris (hang)
Ian McShaneTai Lung (hang)
Jackie ChanMajom (hang)
Seth RogenSáska (hang)
Lucy LiuVipera (hang)
David CrossDaru (hang)
Randall Duk KimOogway (hang)
James HongMr. Ping (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 62

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

kiruu 

Oké, hát ez sokkal jobb és szebb, mint amire emlékeztem. Az üzenete az, ami csodálatos, és megható.

Mentavirág 

Tudom, ez a film idén már tíz éves lesz, és szégyellhetem magam, hogy még nem láttam, pedig az egyik barátnőmnek is ez a kedvenc filmje. Pedig érdekelt engem – mint sok más is – de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy meg is nézzem. Mostanáig. Végülis, egynek elment. Szintén a „bűbájos” szóval jellemezném. Oké, nyilván ha egy kedves ismerősödnek nagy kedvence, akkor sokkal nagyobb elvárásokat támasztasz egy filmmel szemben, szóval igazából nem vagyok valami fair, mikor azt mondom, többet vártam volna. Igen, én azt vártam, hogy majd kinyílik nekem, mint egy varázslatos kincsesláda, és valóban nagyon tetszett a mondanivaló és a küzdés/kitartás, de voltak benne „hátráltató” elemek. Például: spoiler Persze a tekercs tartalmán én is olvadoztam, mint a két perce a kávémba csepegtetett méz, szóval hajlandó vagyok kevésbé dúlni-fúlni a spoilerben leírtak miatt. Elvégre is, ez a mese egy újabb történet arról, hogy küzdjünk az álamainkért, és sose adjuk fel, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Ha másért nem is, ezért már megérte megnéznem. :)

1 hozzászólás
pizza42

Szerintem ez egy aranyos, vicces mese akcióval, én szeretem. Ezzel a történettel a DreamWorks egy teljesen eltérő világot teremtett meg, az egész Kung fu témával és nagyon eltalálták :)

Lilla99 

Nagyon szeretem ezt az animációt is. Szerintem nagyon sok a mondanivalója. Elvégre itt van nekünk Po, akiről senki nem hinné, hogy spoiler erre ráadásként pedig még jön az is, hogy spoiler így mégkevésbé hittek benne. spoiler. Persze, nem ez az első olyan animáció/film, aminek ez a témája, de engem mindig elvarázsol. A humorát is imádom, Po nagyon nagy arc. Sokszor újranézős mese.

Valcsa

Sokszor láttam már, nagyon szerethető, vicces és irtó cuki. :))

krlany 

Engem még mindig szórakoztat.
Nem túl eredeti a történet, hiszen hány meg hány miből lesz a cserebogár-típusú sztorit láttunk már, de ezzel együtt is vicces, és nekem bejön a panda-style, mint születőben lévő új ága a kung fu-nak… És nekem tetszenek a fricskák is, hiszen nagy mesterek ide vagy oda, azért az igazi bölcselet a leves titkos összetevőjében rejlik.;) Igen, igen, tükröt tart, és szorult bele némi társadalombírálat is… és talán az egyik legfontosabb mondanivalója: látszatra ne ítélj!

Lexy

Aranyos animációs film volt, nem is tudom, hogy nem láttam eddig. A történet egyszerű, mégis sokkal többet jelent annál, mint amit egyértelművé tesznek számunkra. Oogway mester az egyik legbölcsebb karakter, akivel eddigi filmezéseim során találkoztam, Po pedig végtelenül aranyos figura. Végig olyan érzésem volt, mintha valami hiányozna, de azért összességében tetszett. :)

Szeszj

Jaj mikor először láttam, annyira nem tetszett, de hogy most megnéztem másodszor máris jobban imádom! :D Po annyira kis aranyos panda és olyan ki esetlen, de akkor is én nagyon bírtam az egész filmben, meg persze Shifut és Po apját is! :D Értékelés: Történet:5/5* Érdekes ahogy felépítek és az is hogy hogyan tanul meg Po harcolni! :D Szereplők:5/5* Nagyon jók, és viccesek is! Zene:5/5* Jók! :D Vége:5/5* Nekem tetszett a harcolós rész, mert izgalmas volt és nagyon jól megcsinálták! Összegzés:10/10* Jó kis mese, mert vicces, azért izgalmas és szerethető karakterei is vannak! :D

Little_Monster 

Az üzenete nagyon aranyos, de ezen kívül hozzám sajnos nem tudott eljutni. Nem kötött le a történet, nem izgultam a karakterekért, és a humora se jött át. Ha Dreamworks, nekem csakis Shrek (2001)!

dezirel

Az ilyen mesékkel valahogy úgy vagyok, hogy jó volt, vicces volt, meg minden adott, hogy szerelembe esek, de elsőre nem mindig klappol minden. Aztán újranézem és voilà, működik :)
(valószínűleg rossz időzítésről van szó)


Népszerű idézetek

Meryl 

A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. Becsüld a jelent, mert jót jelent!

jancsibohi 

– Na, milyen voltam?
– Most már van nullás szint.

Meryl 

Aki kerüli a végzetét, az gyakran összefut vele az úton.

Meryl 

Elméd, mint a víz, ha felbolygatják, nagyon zavaros lesz; de amikor lecsillapodik, akkor a válasz önmagától megmutatkozik.

Meryl 

Az állatság megfizethetetlen és a helyesség is.

1 hozzászólás
Meryl 

– Harapnál valamit?
– Ajánlom, hogy harapj fűbe!


Folytatása

Összehasonlítás

Kung Fu Panda


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján