Kung Fu Panda 3 (Kung Fu Panda 3.) (2016) 196

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Jack BlackPo (hangja)
Angelina JolieTigris (hangja)
Jackie ChanMajom (hangja)
Seth RogenMantis (hangja)
Lucy LiuVipera (hangja)
David CrossDaru (hangja)
James HongMr. Ping
Bryan CranstonLi
Kate HudsonMei Mei
Randall Duk KimOogway (hangja)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 38

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

kiruu 

Jó befejezés, és nagyon örülök, hogy ennyire támogatja a spirituális dolgokat ez a film (és társai). Persze a mesék általában varázslatosak, de ez a spirituális megközelítés ritka.

krlany 

Ez kérem szépen rendben van. Jól szórakoztam. Kellően vicces, és a zen is ott motoszkál benne, no meg a nagy nyugi. Nagy szőrös gombócnak lenni nem is olyan rossz. Az a hengergőzés meg már a Szerelempatakban is menő volt az öreglányoknál, de a panda-style egész egyszerűen felülmúlja… Mondjuk az a kollektív mentálcsí elég váratlanul zuhant a nyakunkba, de ezzel most nem szőrözök, mert valahogy csak meg kellett menteni Po-t. A szalagharcos hölggyel viszont tuti nem kezdenék ki!
(Annak kifejezetten örültem, hogy nem adtak hozzá pandahölgyet, pedig tartottam tőle egy kicsit, hogy a nagy hazatalálásban ez is benne lesz… de lehet azt egy következő részre hagyták, már ha lesz…)

Röfipingvin

Csak én shippelem Po-t és Tigris-t?

vannak ennél százszor fontosabb és érdekesebb dolgok a filmmel kapcsolatban, ami szerintem nagyon jó volt, de ez most kikívánkozott, mert egy darabig ez a Mei Mei rettentően irritált xD

LoneWolf

Hála az internet csodájának, végre én is megleshettem a trilógia záró epizódját (Nem győztem kivárni a hazai premiert, de moziban is megnézem, az tuti!) és nem csalódtam. A Kung Fu Panda megcsinálta! A három rész tökéletes képet alkot. A befejezés is van olyan vicces, pörgős, aranyos, mint az előzőek és az új főgonosz ugyancsak fenyegetőbbre sikeredett, mint az előzőek, így nem érezhetjük azt, hogy ezzel Pó könnyedén elbánik majd. Azt hiszem nem is írok róla többet, győződjetek meg róla magatok, mert szerintem megéri!

viky0222

Én nagyon mérges vagyok erre a folytatásra. Nem kellett volna, mert így töbkrevágta az eddigi két részt. :( Nem volt nézhetetlen, volt benne két-három jó poén, de többségében azokon is csak max. mosolyogtam, de semmi több. Halálra untam magam, leginkább csak szerettem volna túllenni rajta. Már a szereplők sem tudták menteni, számomra vesztettek magukból, túl sok volt a három rész, kettőnél meg kellett volna állni.

Honey_Fly 

Ááááh, a szemem olyat élvezkedett most 90 percig, hogy csak na… Annyira gyönyörű HD-ben ez a rajzfilm, hogy a lélegzetem elállt… Többet kaptam, mint amire számítottam. Szokásosan vicces de egyben erőteljesen spirituális is. Mindegyik részt nagyon szeretem és ezzel az epizóddal számomra most felkerült a korona a sorozatra.

2017.04.05. Továbbra is ez a kedvenc részem a trilógiából. Alig várom, hogy a gyerekem akkora legyen, hogy ő is nézhesse.

csartak 

Csí meg zen. És kedves, jó fej pandák. :)

Szeszj

Ez a rész is nagyon aranyos volt, ugyan úgy imádtam mint az első kettőt, mert vicces volt, aranyos, nem is kicsit, a pici pandáktól majd meghaltam olyan aranyosak voltak főleg aki teljesen oda volt Tigrisért. Po még mindig jó, tényleg semmit sem változott, csak újra lekörözte Shifut, egyébként Shifu arca a végén, azon behaltam! :D Az őrjöngő ötös még mindig nagyon baró, imádtam őket is! :D Meg az apák, jaj az olyan aranyos!
Az egyik kedvenc trilógiám a Dreamwors-től! :D Ja és a zene is valami fantasztikus meg ez a Csi dolog is tettszett, meg a fő gonosz is! :D
Tuti hogy majd újra nézem valamikor! :D :D

Marcsi0603

Féltem, hogy nem lesz jó, mert annyit csúnyát hallottam róla, de szerencsére nem igazolódtak be a félelmeim. Ez az animáció, legyen egész estés, vagy sorozat még mindig jó és különleges. Sosem gondoltam volna, hogy egy „verekedős” típusú akármi nálam kedvenccé válhat, de Po hatalmas. Az Ötöket is szeretem, meg Shifu mestert, de még Po apját is (a ludat :D). Ennek a résznek is jó története, végre találkozhattunk a többi pandával, és Po természetesen kitanul egy új módszert a gonoszok legyőzésére. Nálam 10/10-es :)

Sallylla

Kellemes csalódás volt. Félreértés ne essék, maga a franchise az egyik kedvencem a DreamWorks keretein belül, mégis, a trailer alapján kissé rókabőrgyanús érzésem volt. Ám ahogy a film elkezdődött s lassan magába szippantott, úgy szálltak el sorra az aggályaim.
S valóban, hozza az első két rész színvonalát, sőt, meg merem kockáztatni, hogy helyenként meg is haladja azt, legalábbis mondanivaló tekintetében mindenképpen.

Az előzmények édesen bárgyú humora, ütős és látványos akciójelenetei és a hamisítatlan kínai atmoszféra mind-mind visszaköszönnek a folytatásban. Természetesen nem hibátlan ez az darab sem, a poénok néhol inkább fárasztóak, mintsem aranyosak vagy viccesek, a szokásos klisék is felütik a fejüket, és a film közepe táján tény és való, hogy leül kissé a cselekmény, azonban összegészében így is kiváló szórakozást nyújt s méltó befejezése a trilógiának.


Népszerű idézetek

Meryl 

Shifu: Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy.

Röfipingvin

Po: Jól van, és most figyeljetek, mert csak tízszer fogom elmondani!

Meryl 

Po: Mindig is éreztem, hogy több evésre születtem.

Honey_Fly 

Shifu: If you only do what you can do, you'll never be better than what you are.

Meryl 

Oogway: Kai, régi barátom!
Kai: Oogway mester.
Oogway: A harcunk 500 esztendeje véget ért!
Kai: Azóta felkészültem a visszavágóra.
Oogway: Jó sokáig tartott.

Röfipingvin

Lee: Pandák vagyunk, nem használunk lépcsőt!
Po: De régen vártam erre a mondatra!
Ping: Bakker!

Röfipingvin

Ping: Én húsz esztendeig hazudtam neki! Máig azt hiszi, hogy tojásból kelt ki.

Röfipingvin

Po: Elveszett a fiad?
Lee: Ó, igen, sok sok éve…
Po: Ahogy nekem az apám.
Lee: Együttérzésem!

Röfipingvin

Po: Állatira büszke leszel rám!
Ping: Én már most állatira büszke vagyok rád…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján