Ha/Ver 2 (Ha/Ver 2.) (2013) 106

Kick-Ass 2
113' · amerikai, angol, japán · akció, vígjáték, krimi 16

Miután Kick-Ass eszement bátorsága egész hadseregnyi csináld-magad hőst inspirál arra, hogy maszkot húzzon és úgy bandázzon, hősünk csatlakozik a kőkemény Csillagsáv Ezredes által vezetett csapathoz.
Mikor aztán az amatőr szuperhős-bandát levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös… [tovább]

magyar

Képek 6

Szereposztás

Aaron Taylor-JohnsonDave Lizewski / Kick-Ass
Chloë Grace MoretzMindy Macready / Hit-Girl
Christopher Mintz-PlasseChris D'Amico / Red Mist
Jim CarreySal Bertolinni / Csillagsáv Ezredes
Morris ChestnutMarcus Williams nyomozó
Claudia LeeBrooke
Amy AnzelMrs Zane
Clark DukeMarty
Augustus PrewTodd / Ass Kicker
Donald FaisonDr. Gravity

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a része is jó volt. Ugyanolyan, szórakoztató, vicces, voltak benne jó poénok is, és látványos jelenetek is, és a szereplők is eléggé jók voltak, főleg Hit-Girl, de azért Kick-Ass is jó volt. Chloë Grace Moretz még mindig jó ebben a szerepben, és Jim Carrey is tetszett, a Csillagsáv Ezredes és a kutyája, őket is bírtam. :-)

Szeszj 

Ezt is szeretem. Szerintem ez egy fokkal jobb volt. Izgalmasabb, és poénosabb is volt. A végén meg nagyon tetszett a verekedős rész! :D
Kick-Ass is a végére felnőtt, ami nagyon jól állt neki! ^-^ spoiler
Mindy még mindig a tökös.:D Sajnáltam hogy a végén spoiler.
Chris meg nem normális, de jó fő gonosz lett.
Az új szereplők is jók voltak. Kedvencem Dr. Gravity meg az Ezredes! Egyébként itt milyen jóképű volt Jim Carrey https://carboncostume.com/wordpress/wp-content/uploads/…

Szóval ez a film nagyon állat! :D Biztos hogy máskor is megfogom még nézni! :D

Hippoforaccus 

Ez egy fokkal jobban tetszett, mint az előző rész. Ebben is vannak azért hullmávölgyek spoiler, amiknél majdnem kikapcsoltam a filmet, de kíváncsi voltam a végére.

LoneWolf 

Igyekezett felnőni elődjéhez, de már közel sem volt olyan szórakoztató, mint az első rész, de ettől függetlenül tetszett, hiszen érdekesek lettek az új szereplők, illetve a karakterfejlődés is igencsak látványos a kliséket leszámítva. Megjegyzés: Örülök, hogy a képregény kapcsán nagy port kavart csoportos erőszakolós jelenetet kihagyták a filmből.

2 hozzászólás
Chris90 

A film a képregény sorozat második (nálunk harmadik) részét dolgozza fel, és ismételten nagyban támaszkodik annak cselekményére, de persze, ahogyan annak kell is lennie, néhány ponton eltér attól. Igazából ez az alkotás is, mint film megállja a helyét, és az első részhez képest sem mutat látványos romlást (legalábbis nem olyan mértékben, mint ahogyan az lenni szokott), de ennek feltehetőleg a zseniális alapanyag az oka. A karakterek a képregénynek valamennyire ellenmondanak, de legalább az első részhez képest nem vettek 180 fokos fordulatot. Kis Dög (valamiért a fordítónak nem szóltak, hogy az első részben le lett fordítva, így itt Hit Girlként hivatkoznak rá, és ez igaz néhány másik hősre is) volt a legnagyobb kedvenc, a színésznő eszméletlenül jól hozta a karaktert. Azért sajnálom, hogy a harmadik részből nem született film, jó kis trilógia lehetett volna.

dora1454 

Ez azért rendesen odatett az tuti :D

Serafina_Darion 

Ez egy pöppet gyengébb lett, de csak egy pöppet. :D Gyilkos hangulatom miatt jobban bejött az amikor ölték egymás, mint amikor szenvedtek a suli miatt. Hit Girl karakterét szinte teljesen leölték a film közepére, és untam is nézni az ő részeit. De aztán meg jött mindenki esze, és a film végén lévő csata igazán epikus lett. :D
Nagyon megszerettem ezt a bandát és sajnálom, hogy nincs több Kick Ass film. Amíg el nem készül a 3. rész addig az első kettővel szórakoztatom magam. :D

Mr_Catharsis91 

Ugyanolyan alpári volt mint az első rész. :)


Népszerű idézetek

TribeBubu 

Nem nyerni akarok, csak jobbá tenni a világot.

Szyszyyy

– Kinyírjam a blökit?
– A kutyát? Jesszus, nem vagyok ilyen gonosz. Vágd le a tata fejét!

Bogesxd 

A valóságot akarod? A valóságban én nyerek. Király főiskolára megyek, hozzámegyek egy dögös sráchoz és a szupercukcsi babáimra egy dada vigyáz amíg mi nyarcsizunk Párizscsiban. Az életem kircsi lesz! A tiéd meg szopcsi lesz.

Osli75 

„Inkább a kínhalál, mint hogy Justin Bieber-t hallgassak”


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján