Gólyák (2016) 176

A gólyák egykoron a csecsemőkért feleltek, manapság azonban a nemzetközi internetes óriás, a Cornersotre.com számára szállítanak csomagokat. Junior, a cég legjobb gólyája épp kinevezés előtt áll, azonban amikor véletlenül aktiválja a Babakészítő Gépet, a feje tetejére áll az élete. El kell… [tovább]

angol
angol
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Andy SambergFióka (hang)
Jennifer AnistonMrs. Gardner (hang)
Ty BurrellMr. Gardner (hang)
Katie CrownTulipán (hang)
Kelsey GrammerVadász (hang)
Anton StarkmanNate Gardner (hang)
Keegan-Michael KeyAlfa farkas (hang)
Jordan PeeleBéta farkas (hang)
Stephen Kramer GlickmanGüzü Galamb (hang)
Danny TrejoJasper (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 17

Várólistára tette 86


Kiemelt értékelések

Sydney 

Nagyon tündéri volt, kb. 8 hetes terhesen láttam, lehet ez is közrejásztott abban, hogy a cukiság faktort nálam sikerült kimaxolni.

NaNa_88 

Egynek elment. A babával a cukiságra mentek rá, ami nem is volt titok. Kifejezetten kacagtatónak nem mondanám, de jól szórakoztam rajta. Nem hiszem, hogy sokszor nézős lesz, de egyszer jó volt.

2 hozzászólás
Szeszj

Aranyos kis mese volt, nekem bejött. Imádtam a kisbabát, haláli cuki volt. Meg a gólyák is aranyosak voltak. Érdekes volt maga a történet, egy kicsit fura de azért jó. A Tulipán és a Junior kapcsolata elég fura volt, de oké! :D A vége tettszett a legjobban! :D Volt 2 nagyon vicces rész amikor a farkasoknál voltak, na azon kész voltam, hogy ezek mit csináltak! :D https://www.youtube.com/watch…
Meg a pingvines harcnál, na ott kész voltam teljes mértéig! :D

brena

Talán idei legjobb rajzfilm volt nekem.
Premier előtti vetítésen voltunk Erdélyben. (Román nyelven láttam.)
Keresztlanyom első mozija volt ez,rögtön 3D-ben. Vicces volt,sokat nevetett ő is. A baba es a gólya is cuki volt szerintem. Nem túl nyálas, nem túl amerikai mese végre. Es lekötött egy 5 éves izgő mozgo energikus kislányt,ez mindeng elmond,nem? De haza felé azért faggatott minket hogy akkor most miért a gólya hozza a babát??? miért nem a pocakban van a baba….. :))))

Lili98

Hát ezek az új fajta mesék/filmek nekem annyira már nem jönnek be.
Úgy érzem, hogy a filmgyártók kezdenek kifogyni az ötletekből és már csak a minél butább és gagyibb filmek gyártására képesek. Persze tisztelet a kivételnek.
Jópofa volt, nem vártam tőle nagy durranást. Egy kihívásra kellett megnéznem. Időnként számomra unalmas volt,de akadtak jópofa pillanatok is a filmben.
A babák nagyon cukik semmi kétség, és ezt nem is próbálják leplezni, hogy csakis a cukiság faktor miatt szerepelnek benne.
A farkasok haláliak voltak, kreatív megoldás volt nagyon.:D
Úgy voltam vele, hogy kábé 4 csillagot adok rá. De aztán a végével meggyőzőtt, és adtam rá +2 csillagot. Mert a vége tényleg nagyon jó volt, aranyos jelenet volt éééééééés öröm volt látni LMBT+ karaktereket egy mesébeen!!! ♥♥♥ Örülök, hogy megtették ezt a lépést, még ha csak pár pillanat erejéig is.
Aranyos volt a vége, de ami előtte volt..hát sajnos annyira nem győzött meg…:/

Londonna 

Tele van logikai bakikkal. A karakterek többsége nemes egyszerűséggel irritáló, de legalábbis fárasztó. (Kínomban se tudtam nevetni, bocs.) A történet tényleg egy óriási katyvasz, átgondolatlan, tanmesének pedig nagyon gyenge.
Vadászt – a hangja mellett / ellenére – viszont csíptem. Ellenben annyira elhanyagolták, hogy nem is nagyon volt súlya a figurának. Kicsit többet szerepeltettem volna, mondjuk a farkasok kárára, akiket komolyan nem értettem, hogy?… Most minek? Az ötlet, hogy „elakelásítsák” a sztorit, jó is lehetett volna, de nem így. Ez mi volt? Ez vicces? :S Akkor nagyon nincs humorom.
Talán Güzü volt még „érdekes” karakter, rajta tudtam mosolyogni. Elég lett volna ő ide poénforrásnak, szerintem.
Fióka és Tulipán… Ha a hülye és erőltetett(en gagyi) meneküléseiket nem veszem alapul, akkor szerethető páros – babástul is. Amit én itt sajnáltam, az az a spoiler :P Viszont a film végi nyáltenger nagyon gáz volt. Ja, mert minden baba szép lesz, okos és sikeres. Én megnéztem volna egy olyan forgatókönyvet is, hogy a csaj elkanászodik, gimiben terhes lesz, stb. stb. :P Avagy, ha már animációs „mese”, akkor én a Shrekhez hasonlóan FELNŐTT mesét csináltam volna. Úgy simán belefért vóna. Ahogy a spoiler alá rejtett perverzióm is. :'D :P

Így viszont – jóindulattal – csak 4-es. Ezt a mesét biztos, hogy többször nem fogom megnézni. Akkor már inkább a Bébi úr!… :P :D

KyKy

Ugyan láttam a trailert, mégsem tudtam, milyen mesére számíthatok, viszont határozottan pozitívan csalódtam, nagyon tetszett.
Bájos, kedves, vicces mese, gyerekeknek is nézhető, de felnőtt fejjel is élvezhető, a babák hihetetlenül cukira lettek animálva, a farkasok ahogy a trailerben is, a legviccesebbek, de azért érdekes a gólyáknak az életük is. Ajánlom mindenkinek a mesét! :)

flamepetals

Hát, nem is tudom, hogy mire számítottam, de nagyon meg akartam nézni a filmet. Végülis aranyos volt, de nem egy kihagyhatatlan darab. Én azért még egy motivációt hiányolok az emberszállítás megszüntetése mellett.
A legviccesebb, ahogy mindenki reagál a kisgyerekekre, a lány anyai ösztönének aktiválódása, és a kisfiú beszólásai a szüleinek, de a kedvenceim akkor is a farkasok voltak :D

Hiranneth

Már az előzetesek alapján is várós volt a film, de szerencsére ezúttal hozta azt a szintet, amit szerettem volna.
Azt hiszem ez az a típusú mesefilm, ami tényleg szórakoztatja a gyerekeket is és a szülőket is.
Szerethető szereplők, és történet, szép kivitelezés. Engem meggyőzött :).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján