Croodék (Croodék 1.) (2013) 443

0 díj · 2 jelölés

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset… [tovább]

magyar
magyar

Képek 10

Szereposztás

Nicolas CageGrug (hang)
Ryan ReynoldsGuy (hang)
Emma StoneEep (hang)
Catherine KeenerUgga (hang)
Clark DukeThunk (hang)
Cloris LeachmanNagyi (hang)
Chris SandersCsimpa (hang)
Randy ThomSandy (hang)

Kedvencelte 84

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ezek tuti nem normálisak. XD Már nem először láttam ezt a filmet, de a szereplők mind defektesek, főleg Grug. XD Voltpár vicces jelenet, amin nagyon nevettem, de igazából ennyi. Azért tetszett, szórakoztató volt, és Guy baromira tetszett, és Eep is, na meg Csimpa, meg a nagy cica, és a kutya is. :-D Még Ugga és a Nagyi is szimpi volt, meg Sandy, de Grug engem idegesített. XD Annyira megszállott ősemberes volt az egész fickó, de azt jól alakította, aztán jött Guy, és jó pár vicces jelenet lett. XD A látvány tetszett, és a sztori sem volt rossz azért. :-D

Nihilchan 

Iszonyatosan bogaras ez a família, de lehetetlen nem szeretni őket. A mese szépen és szórakoztatóan mutatja be őket, az eddig tökéletesen működő túlélési technikáikat és azt is, mit tesznek, amikor változniuk, változtatniuk kell. Van, aki érdeklődve, kíváncsian indul az útnak és van, aki konokul. Ezek sok humoros és szórakoztató szituációt eredményeznek. Nagyon tetszett a párhuzam Croodék és Guy között, illetve az apa-lánya kapcsolat alakulása. Az egyetlen szereplő, akivel nem tudtam mit kezdeni, az Sandy; nagyon nem tetszett a kislány ábrázolása. Mindenesetre ez egy csupa humor, csupa szív mese, amin sírni is bőségesen lehet. Nekem legalábbis sikerült. Kicsit tartok a második résztől, szerintem ez remek lezárást kapott, de természetesen nagyon érdekel a folytatás.

AniTiger 

Délelőtti könnyed kis tévézés, mi? Hát lehet bőgve vasalni? …nem! :D Egyébként zseniális az egész, de a vége felé….
*Oh, és én is cicás vagyok. :3 Imádtam AZT a részt!*

Nadja_Blue

Egyik legfelejtősebb Dreamworks film volt a számomra. A sztoriból töredékek maradtak csak meg pár hónap elteltével és amire emlékszem, az sem a legjobb. Lehet, csak én néztem rosszkor, de a poénok lagymatagok voltak és a sztori sem kötött le.

UViki 

Nagyon izgalmas, nagyon szép képi világú, érdekes és aranyos mese volt. Halálra nevettem magam az anyóson. Nagyon tetszett.

ziara

Nagyon érdekes képi világú mese. Megfogott, a kislányomat és engem is. Az első megtekintés után csak ezt néztük naponta háromszor pár napon át. Ez mindent elmond, szerintem:)

Szeszj 

Annyira gyönyörű ez a film, annyira szépen van megrajzolva és megcsinálva és a színek egyszerűen huuuha! :D Én nagyon poénos film is, meg fontos értékei is vannak! Értékelés: Történet:5/5* Zseniális, és mikor az őserdőben mennek az egyszerűen zseniálisan van megcsinálva! :D Szereplők:5/5* Nagyon jók, főleg a nagyi, én rengeteget röhögtem rajta! :D Zene:5/5* szépek is vannak benne! :) Vége:5/5* ott egy kicsit megkönnyeztem, de nagyon jó lett a vége! ^-^ Összegzés:10/10* Imádom a tigris cicát, annyira cuki, meg persze a kutyust és azt hogy mindig visszajön! :D És persze az övtáskás lajhárt, az egész nagyon kis aranyos! :D

mandu 

Mostanában mindig idézetekkel szeretném értékelni a filmeket, de rájöttem, hogy ez nem mindig lehetséges… Aztán még egyszer átgondoltam és lekaksizom… :D
„Meghaltál? Akkor enyém lehet a tüzed?”
„Figyu! Nyelve van a barlangnak. Tök izgis!”
"- Ezt úgy hívom, hogy ész. Azt gyanítom, hogy ott születnek az ötletek.
– Apaaaaa! Nekem miért nincs eszem? :D "
"- Nagyon ügyes kutyuli! Hemperegj!
*szerencsétlen kutyaszerűség leesik 100 méterről*
– Nagyon ügyes voltál! xD"

5 hozzászólás
Zohanna 

Nagyon sokat lehet nevetni rajta. A képvilága Szép, ötletesek a szereplők. Még újra fogom nézni párszor, ha nevetni szeretnék. Félek, hogy a második rész Hogyan fog sikerülni, mindenesetre remélem az is marad ezen a színvonalon.

2 hozzászólás
farkas_niki 

Többször is láttam már egy-egy részletet, de egyben még sosem sikerült megnézni. Most végre sor került rá, és nagyon jól szórakoztam! Igazán vicces mese, és a szinkron ezen még csak dob egyet! :)


Népszerű idézetek

Lalauda

-Kedvenc. Nem megenni való állat.
-Mi azt úgy hívjuk, hogy gyerek.

Lalauda

-Először úgy tűnt, hogy egy disznó, de aztán kiderült, hogy egy fiú.
-Pont fordítva szokott történni.

kiruu

– Tudod először úgy tűnt, hogy egy disznó, de aztán, kiderült, hogy egy fiú.
– Ez furcsa. Pont fordítva szokott történni.

1 hozzászólás
ltimi12

Ismertek más sebességfokozatot a vánszorgáson kívül? Ajánlom például a bandukolást!

ltimi12

Mi eddig nem éltünk, épp csak nem voltunk halottak. Nagy különbség.

Meryl

Fába szorulva soha sem mesélek. Ez elvi kérdés.

ltimi12

-Meghaltál? Akkor enyém lehet a tüzed?

Sunny_Grey

– … rám vár az álom, a jövő, az élet, a cél!
– Nem vár rád semmi.

Eni_

Grug: -Azért küszködünk, mert meghalni rossz.
Eep: -Élni se túl jó…


Folytatása

Összehasonlítás

Croodék


Hasonló filmek címkék alapján