Kedvencelte 134

Várólistára tette 195


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Wow, nem számítottam hogy ennyire magával ragadó ez a mese, egyszerűen csodálatos volt. Az elején nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, és hogy egy ilyen szép, megható és szeretetre méltó történet alakul ki a Karácsonyról, a barátságról, az apró kedvességéről és jótettekről. Nagyon tetszett ahogy a átalakult a spoiler Megalakultak a Karácsonyi szokások, és maga a rejtély a spoiler.
A rajzolás nagyon szép és részletgazdag. Ámultam a szépségén, főleg nekem az állatok megrajzolása tetszett és persze a táj.
Biztos hogy újranézős. Egy gyönyörű mese, ami egyszerűen magával ragad. ❤❤
https://miro.medium.com/max/1000/1*EMgLWmh01RMLBbpQOnKB7Q.gif

gazibla

A legjobb karácsonyi mese, amit valaha láttam. :) Teljesen hatása alá kerültem. :)

2 hozzászólás
Bunney 

Imádtammmm *-* ♥♥♥
Nekem eddig Az öt legenda volt a kedvenc karácsonyi mesém, de ez átvette az irányítást ^^
A rajzolása kicsit fura volt eleinte, de aztán megszoktam, nagyon tetszett.. És aztán csak sodort magával.
Az elejétől kezdve.. a szöveg, tök laza meg vicces, majd a képvilág.. Az, hogy teljesen más meglátásból jutottunk el magához az általunk nevezett „Télapóhoz”. Nagyon egyedi!
El is érzékenyültem párszor, de még sem volt benne semmi giccs, nyálas klisék.
Azt hiszem mostantól állandó karácsonyi mesefilmmé fogadom :P Imádommm :))) ♥♥♥♥
Terveztem már megnézni, de lehet átcsusszant volna jövő évre, ha nem olvasom @Nono_ értékelését, szóval nagyon köszi :* ☺️♥☃️⭐ Ez most nagyon jól esett a lelkemnek :)

16 hozzászólás
Nihilchan 

Csodálatosan szép történet, nem is igazán találom a szavakat. Nem csupán a karácsonyról szól, hanem a barátságról is, nagyon szerethető módon. Nem mellesleg kedvelhetőek a szereplők, gyönyörű a látvány és kiválóak a zenék. Nagyon megérintett. Remek rajzfilm, szívből ajánlom mindenkinek.

Bancsurka 

De sajnálom, hogy ez eddig kimaradt. Gyönyörű mese. Nagyon szép és megható a története. Az egyik legjobb karácsonyi mese, amit eddig láttam. Az animáció pedig nem is tudom leírni mennyire gyönyörű. Teljesen magával ragadott.

Avilda

Nem emlékszem, hogy láttam volna ennyire jó animációs karácsonyi filmet, amin kétszer is elpityeregtem. De nem ám, mert szomorú lett volna, hanem mert annyira szép, optimista, lelkesítő. Visszahozta a gyerekkoromat!

Lilla99 

Csak pár napja láttam, hogy ez az animáció létezik és nem bírtam tovább muszáj volt megnéznem. Kijelentem, hogy ezennel egy új film került fel arra a karácsonyi filmes listára, amit minden évben meg kell néznem. Nagyon tetszett az animáció és a történet is. A végén még meg is hatódtam, amikor spoiler. A szereplők is nagyon szerethetőek, imádtam a kislányt akit nem is értettünk mit beszélt, és magát a folyamatot, ahogy a levélírás elterjedt. Illetve apránként minden tipikus karácsonyi motívum előjött. Ezerszer újranézős nálam.

Nympha17 

Gyönyörű rajzfilm volt, tele vicces és megható jelenetekkel. Többször is elpityeredtem, annyira szívhez szóló volt a történet. Mindent imádtam benne, a gyerekek nagyon aranyosak ahogy az ajándékoknak örülnek, Jesper és Klaus remek párost alkotnak.
A végén mást vártam, de ez a megoldás is tetszett, növelte a legenda erejét.
Új kedvencem lett és biztos, hogy minden karácsonykor előkerül majd.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

Jesper: Állj, állj, állj, állj! Álljunk meg! Ez komoly? Tényleg így nevet?
Klaus: Így.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján