Klaus – A karácsony titkos története (2019) 218

1 díj · 4 jelölés · Snitt-díj-jelölt 2020

A Gru egyik készítőjének új, Klaus című animációs filmjében egy fiatal postás és egy visszahúzódó játékkészítő különös barátságának lehetünk tanúi.

Szereposztás

Rashida JonesAlva
J. K. SimmonsKlaus
Jason SchwartzmanJesper
Joan CusackMrs. Krum
Will SassoMr. Ellingboe

Kedvencelte 69

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Csodálatosan szép történet, nem is igazán találom a szavakat. Nem csupán a karácsonyról szól, hanem a barátságról is, nagyon szerethető módon. Nem mellesleg kedvelhetőek a szereplők, gyönyörű a látvány és kiválóak a zenék. Nagyon megérintett. Remek rajzfilm, szívből ajánlom mindenkinek.

Avilda 

Nem emlékszem, hogy láttam volna ennyire jó animációs karácsonyi filmet, amin kétszer is elpityeregtem. De nem ám, mert szomorú lett volna, hanem mert annyira szép, optimista, lelkesítő. Visszahozta a gyerekkoromat!

Lilla99 

Csak pár napja láttam, hogy ez az animáció létezik és nem bírtam tovább muszáj volt megnéznem. Kijelentem, hogy ezennel egy új film került fel arra a karácsonyi filmes listára, amit minden évben meg kell néznem. Nagyon tetszett az animáció és a történet is. A végén még meg is hatódtam, amikor spoiler. A szereplők is nagyon szerethetőek, imádtam a kislányt akit nem is értettünk mit beszélt, és magát a folyamatot, ahogy a levélírás elterjedt. Illetve apránként minden tipikus karácsonyi motívum előjött. Ezerszer újranézős nálam.

viky0222 

Egyszerűen csodálatos.♥
Minden benne van, amiről a karácsonynak szólnia kellene, amire emlékeznünk kell. Szívmelengető film, szerethető karakterek, és csodás animáció. Imádtam, biztosan sokszor előkerül majd. És még meg is könnyeztem.

Lahara

Ez az animációsfilm olyan vizuális élményt nyújtott, amire a Disney már évek óta nem volt képes.

Meryl 

Megvan az a film amit minden évben karácsonykor újra fogok nézni! :) <3 Fantasztikus!

Ik4r0s

Ez a mese nem csak a története miatt csodálatos, hanem a megvalósításhoz. Egy igazi, hamisítatlan rajzfilm szerethető szereplőkkel, hibátlan eredettörténettel. Nemtől és kortól függetlenl mindenkinek csak ajánlom.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

Jesper: Állj, állj, állj, állj! Álljunk meg! Ez komoly? Tényleg így nevet?
Klaus: Így.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján