Férjek gyöngye (1998–2007) 48

The King of Queens
22' · amerikai · vígjáték, sorozat 12
9 évad · 206 rész

0 díj · 1 jelölés

A történet New Yorkban játszódik. Kevin James komikus, filmbeli nevén Doug Heffernan játssza a főszerepet. Doug csomagkihordóként dolgozik, és a csomagokkal együtt saját véleményét – munkáról, házasságról és családról – is kiszállítja a házakhoz.

Szereposztás

Kevin JamesDoug Heffernan
Leah ReminiCarrie Heffernan
Jerry StillerArthur Spooner
Victor WilliamsDeacon Palmer
Patton OswaltSpence Olchin
Gary ValentineDanny Heffernan
Lainie KazanAva St. Clair
Harold GouldIrv Glassman
Ben StillerArthur apja
Billy GardellBilly Kelner

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

zuna19 

Nagy kedvencem a sorozat. Egyszerűen annyira vicces Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie.
Arthur mikor nem éppen szemétkedik Douggal fenomenális.

kritta

Imádom, imádom és imádom! Egy sorozat, amit nem lehet megunni. A szereplők sziporkáznak. Arthur pedig egyszerűen csúcs, na nem azt mondom, hogy együtt szeretnék vele élni, mint a gyermeke, de egyszerűen zseniális a karakter. Akárhányszor megnézek egy-egy részt mindig jókedvre derülök, csak ajánlani tudom a sorozatot.

naravna

A szuper nő a lúzer pasival. Túl szexista. Sajnos ugyanezt az értékelést még rá lehet húzni pár Comedy Centralos sorozatra…

Freesia

Egy olyan sorozatról van szó, amivel könnyű azonosulni, nem kell közben megerőltetned az agyadat, és a szereplők néha szerethetőek, néha idegesítőek, néha pedig szemetek. Párommal imádjuk nézni. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján