Kedvencelte 16

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

kritta

Imádom, imádom és imádom! Egy sorozat, amit nem lehet megunni. A szereplők sziporkáznak. Arthur pedig egyszerűen csúcs, na nem azt mondom, hogy együtt szeretnék vele élni, mint a gyermeke, de egyszerűen zseniális a karakter. Akárhányszor megnézek egy-egy részt mindig jókedvre derülök, csak ajánlani tudom a sorozatot.

zuna19 

Nagy kedvencem a sorozat. Egyszerűen annyira vicces Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie, Doug és Carrie.
Arthur mikor nem éppen szemétkedik Douggal fenomenális.

ChEebor 

Elég sokat dicsért sorozat, nekem annyira nem jött be. Valahogy nem kedveltem meg túlzottan a karaktereket, sok helyen kifejezetten irritáló volt. Ugyanakkor nem lehet rossznak nevezni (azért néztük, mert konkrétan a legjobb sorozat volt a tévében, amikor futott), de nekem ez csak egy elviselhető sorozat a sok közül.

naravna

A szuper nő a lúzer pasival. Túl szexista. Sajnos ugyanezt az értékelést még rá lehet húzni pár Comedy Centralos sorozatra…

Freesia

Egy olyan sorozatról van szó, amivel könnyű azonosulni, nem kell közben megerőltetned az agyadat, és a szereplők néha szerethetőek, néha idegesítőek, néha pedig szemetek. Párommal imádjuk nézni. :)

Kovács_Szintia

Bárcsak lehetne egynél is kevesebb csillagot adni…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján