Szívem csücskei (2002–2006) 18

Bill és Judy még a gimiben szerettek egymásba, és azóta romantikusan vicces mederben tartják kapcsolatukat, ami a gyerekek mellett nem kis feladat. Lauren lányuk cikinek gondolja a szülőket. A stréber fiuk, Brian megpróbál csajozni, a legkisebb lányuk, Tina, legszívesebben csak pucéran… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Mark AddyBill Miller
Jami GertzJudy Miller
Jennifer IrwinLinda Michaels
Taylor BallBrian Miller
Renee OlsteadLauren Miller
Joel MurrayDanny 'Fitz' Fitzsimmons
Sally StruthersLouise
David KoechnerCarl
Soleil BordaTina Miller
James Patrick StuartPerry

Kedvencelte 2

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Londonna 

Sok részt láttam belőle, de nem kronologikusan, és ha adja a tévé, akkor gyakran megesik, hogy nem kapcsolok tovább.
Tényleg jókat lehet nevetni rajta, még akkor is, ha az ember már többször is látott egy-egy epizódot. Ugyanakkor bizonyos karakterekkel „fenntartásaim” vannak. Én személy szerint Lindát és Briant szeretem a legjobban a brancsból. A két legszimpatikusabb szereplő – szerintem. Plusz imádom Perryt, hatalmas arc. :D És persze Tina! :)))) Judy viszont… Hmm. Vannak aranyköpései, meg vicces húzásai, de mint ember, sajnos nekem nem igazán szimpatikus. És emiatt Bill is kiábrándító számomra. Az egész nő olyan… Beképzelt és orbitálisan nagy az arca. Meg hát tudjuk a múltját: spoiler -.-" Linda sokkal normálisabb és helyesebb nő, és nyilván ezért mindig őt cikizik, meg ő szív… -.-"
Lauren nekem 10-ből 9-szer az idegesítő tinipíííí…. Tina viszont elképesztően cuki kiscsaj, és azok a hatalmas, kék szemek… *-* :)))

Liza 

Imádom ezt a sorozatot, főleg a szülők jelentik a humor fő forrását, egyszerűen fantasztikusan szarkasztikusak és lazák :D

naravna 

A szuper nő a lúzer pasival. Túl szexista. Sajnos ugyanezt az értékelést még rá lehet húzni pár Comedy Centralos sorozatra… Mindjárt meg is írom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján