Kedvencelte 9

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Charityy 

Imádom! Már hiányzott egy jó kis sitcom, a Mom pedig tökéletesnek bizonyult erre. Annyi hibája van csak, hogy nem tudok betelni vele xdd
Olyan kis egyszerű, hétköznapi, iszonyatosan jó poénokkal és színészekkel. Nem kérdés, hogy Bonnie lett a kedvencem a stílusával, a szarkasztikus, néha bántó megjegyzéseivel. Nem is érzékeli néha, hogy miket mond, mindig a többiek szólnak neki :D

ienski

Habár nemrégiben kezdtem bele ebbe a sorozatba, mégis úgy érzem, ennek is ugyanaz lesz a sorsa, mint a legtöbb sitcomnak, ami csak a szemem elé került: imádom és képtelen vagyok betelni vele. A humora és egyszerűsége olyannyira megragadott, hogy úgy érzem, egyhamar nem fog elereszteni. Nem mintha bánnám, remek alkotás.

2 hozzászólás
Negative_Singularity

Anno láttam a bemutatóját a tv-ben, és már az megvett kilóra az anya-lánya lepedős párbeszéddel, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy megnézzem – mostanáig.

Ez a sorozat egy igazi kincs, hétköznapi szituációkkal dobálózik, félelmetesen életszagú az egész, és hiába vígjáték, nem megy el az idétlenség irányába, mint pl az Egy rém rendes család, pedig abban is van nem kevés realitás (már ami a család viselkedését illeti).
Itt minden részben van valami, amitől olyan érzése van az embernek, hogy ez akár a szomszédban is megtörténhetne, vagy a saját háza táján, mert ugyan, ki nem hibázott még az életében?
Bonnie karakterét imádtam, Christyt is szerettem, ők ketten együtt hihetetlenül erősek és viccesek. A drámai fonál is jól állt a sorozatnak, Violet babája adott egy józanító pofont a végére, hogy persze, nevetünk ezen a széthullott és kissé szeleburdi családon, de azért van itt mélység, nem is akármilyen.

Biztos, hogy tovább fogom nézni, már landolt is a kedvencek között.

Charlotte

Igazából azért kezdtem el nézni, mert az Agymenők és a Két pasi-meg egy kicsi alkotói készitik, és azokat imádom, de nagyon megtetszett ez a sorozat is. Szerintem Allison Janney remek szinésznő.

AnnaSz

Nem is tudom már pontosan hogyan bukkantam rá, valószínűleg bővíteni szerettem volna a „20 perces epizódokkal rendelkező” sorozataim listáját és szembejött ez. Hogy őszinte legyek, nem nagyon erre számítottam, de végül is megszerettem, az egész fura család szívemhez nőtt, a különös ismerőseikkel együtt. Én úgy érzem, tudna ez a sorozat picit komolyabb is lenni és nem csak elnevetgélni ilyen témákról, de hát ez nem egy gyerekek elrettentésére szolgáló dokumentumfilm, hanem egy vígjáték. Annak pedig egész jó.

Mr_White 

Az első évad után azt kell mondjam, tipikus Lorre, a megszokott poénok újrahasznosítva, élvezhető formában. A délutáni kávé mellé tökéletes búfelejtő.


Népszerű idézetek

Pecsikorn

Bonnie: Szokták mondani, hogy a futás jól esik. Tényleg jól esik. Amikor végre abbahagyom.

Pecsikorn

Marjorie: Drágám. Ha azt kapnánk, amit megérdemlünk, már halottak lennénk.
Bonnie: Megint hogy felvidítottál…!

Pecsikorn

Bonnie: Tudod, mi az őrület definíciója?
Christie: Persze, hogy tudom, anya, hiszen veled élek!

Pecsikorn

– Tudod mit? Ahol megtalálod őt, az a szíved.
– De nincs olyanom!

Valerie_The_Fan

"Look, I get that you're doing
this 'cause you care about me,
but if you don't stop, you're
gonna die way before I do. "

Nevra 

Christy: Na jó. Hogy nézek ki?
Bonnie: Nálam nem jobban, szóval jól.

Pecsikorn

– Azt mondtad, szereted a váratlant.
– Igen. Mint például a palacsintát vacsira.

Pecsikorn

Christy: …Hiszen egy nyugtatófüggő macska az igazából csak egy párna…

Pecsikorn

Bonnie: (…) A méltósággal kapcsolatban meg csak annyit, ha nem volt, nem hiányzik. Köszönöm!

Pecsikorn

Christy: – Akkor mégis hogyan jutottál ki a kádból?
Bonnie: – A gravitáció segített.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján