Derült égből Polly (2004) 152

Along Came Polly
90' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Reuben kockázatelemző menedzser, mindig előre eltervezi az életét. Soha nem kockáztat, így nem érheti meglepetés. Vagy mégis? Imádott hitvese megcsalja a nászúton. Jöhet még valami más is? Valami rosszabb? Bizony, egy másik nő! Polly tökéletes ellentéte Reubennek, élvezi, hogy sodródó… [tovább]

angol · -
magyar

Szereposztás

Ben StillerReuben Feffer
Jennifer AnistonPolly Prince
Philip Seymour HoffmanSandy Lyle
Debra MessingLisa Kramer
Alec BaldwinStan Indursky
Hank AzariaClaude
Bryan BrownLeland Van Lew
Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Lilla99 

Jajj nagyon szeretem ezt a filmet. Bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, hiszen Jennifer Aniston a kedvenc színésznőm. Na de mindegy, a lényeg hogy egy nagyon jó kis vígjáték lett. Az eleje szerintem kellően meglepő, a vége viszont kiszámítható. De végig nagyon vicces és aranyos. Nincs olyan perc, amit unnék ez alatt a film alatt. Többször újranézős, remek vígjáték.

viky0222

Igazán aranyos romantikus film egy délitáni kikapcsolódáshoz. Nem eget rengető, de azért olykor vicces, én szeretem. :)

zuna19 

A vizilő nagyon halálos.
Jó film, szeretem ezt a párosítást.

Little_Monster 

Jennifer Aniston egyik legnézhetőbb filmje, ami kedves, bájos, szerethető és még tudta, hol kell abbahagyni, nem húzták feleslegesen két órán keresztül. Helyenként humor is van benne, bár én személy szerint jobban kedvelem azt a humort, ami nem a váladék és egyéb salakanyag ürítésével kapcsolatos. A filmben viszont jól megírt karakterek vannak, egyértelműen az az időszak ez, amikor Jenbe még az is bele tudott zúgni egy perc alatt, aki a Jóbarátok (1994–2004) alatt valamiért ezt megúszta. Emlékezetes számomra mégis leginkább Philip Seymour Hoffman csodálatos alakítása miatt marad. Sokáig nem tudtam, hogy miért gondolok PSH-ra mocskos, visszataszító, bamba mamlaszként, aztán rájöttem, hogy ez volt az első film, amit tőle láttam, és olyan átütő volt ebben a szerepben, hogy nekem már csak így maradt meg. Ettől függetlenül az ő karaktere, játéka és beszólásai azok, amit még hosszabban is el tudtam volna nézni, kár érte, nagyon.

Renita144

Egész másra számítottam ettől a filmtől! Ez a morbid humor nekem egyáltalán nem jött be, amit nyomokban tartalmazott.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján