Bébi úr (2017) 73

The Boss Baby
97' · amerikai · animációs, vígjáték 6

A Bébi úr történetének főhőse a hét éves Tim, akinek tökéletes élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor szülei betoppannak egy új csecsemővel. Az öltönyös, aktatáskás jövevény különös titkot rejteget. Amikor Tim leleplezi a csöppséget, kiderül, hogy a 'Bébi úrnak' komoly szándékai vannak,… [tovább]

magyar
angol
angol

Képek 4

Szereposztás

Alec BaldwinBébi (hang)
Steve BuscemiFrancis E. Francis (hang)
Lisa KudrowAnya (hang)
Patton OswaltTim idősebben / Narrátor (hang)
Jimmy KimmelApa (hang)
ViviAnn YeeStaci (hang)
Miles BahskiTim (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 142


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Jókat nevettem rajta, a végét meg meg is könnyeztem. Cuki volt, na! :D
Nem tudom kinek az ötlete volt a Blackbird Beatles, de áldom érte! *-* És az a rengeteg filmes utalás! Meghaltam. :D
Ezt még akár többször is meg tudnám nézni. Nem most azonnal, de később még előkerülhet. :)

2 hozzászólás
Törpilla

Nem volt rossz, de annyira jó sem. Az eleje még vicces volt nevettem rajta. De a közepén már kezdtem unni. Aranyos volt meg minden, de nekem nem igazán lett kedvenc. Eleve is féltem tőle milyen lesz, és többször be is aludtam rajta.

Aliciaa

Hát ez valami haláli volt. Nekem nagyon tetszett, rengeteget nevettem (sokszor jobban, mint a körülöttem ülő kisebbek. De sebaj.).
Voltak benne nagyon szívmelengető jelenetek, és Bébi úr haláli volt. Nagyon ajánlom!

Liza 

Ez egyfelől nagyon cuki, másfelől nagyon beteg :D A végéig azon gondolkodtam, hogy most egy szürrealista dokumentumfilmet nézek a gyermekmunkáról vagy csak egy nagyon cukormázas mesét amiben Tim egy picit beszívott . Nekem a Bébi volt a kedvencem, irdatlan édes teste volt :,D
spoiler
Hat csillag azért, mert időnként logikátlan és az idővonala is bajos, helyenként szörnyen unalmas, de mégis végtelenül cuki :,)

Marcsi0603

Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, mert eleve nem hittem el, hogy lehetséges egy ilyen öltönyös baba, és ha mégis, tuti nem tartanám viccesnek. Pedig nagyon bejött. Aranyos és vicces remek megoldásokkal és érdekes, izgalmas történettel. A rajzolás annyiban zavart, hogy ezek a babák és gyerekek annyira ugyanolyanok, végig olyan érzésem volt, hogy más animációsban már láttam őket. Ennek ellenére jót szórakoztam, biztosan megnézem még, ha lesz rá lehetőségem.

Elephant

Engem rettentően bántott, hogy túlpörögte magát a film, hogy túl komolyan vette magát a főkonfliktusával, és igazából így már nagyon hamar úgy éreztem, hogy nagyon nem fog tetszeni a film. És ahogy közeledtünk a végére, ez be is igazolódott. Sablonos, a karakterek irritálóak. Egész végig képtelen voltam eldönteni, hogy ez most a valóságot akarja másképp ábrázolni – mert egyébként nagyon nem valósághű –, vagy Tim beszívott és mindent túlpörögve rémeket lát. A második lehetőségnek jobban örültem volna, a vége pedig inkább volt elszomorító nekem, mintsem mentőöv a film számára.
Borzalmas, többször biztosan nem nézem meg. Őszintén szólva nagyot csalódtam a DreamWorks stúdióban, hiszen olyan filmek, amelyek gyerekkoromban szerves részei voltak az életemnek – Shrek, Szilaj, Mézengúz… –, kiröhögik Bébi urat. Lazán, büszkén és félelmet nem ismerve kiröhögik.
A cukormázról ne is beszéljünk, ami az egészet körbelengte. A poénok inkább szóltak szerintem a felnőtteknek, mintsem a gyerekeknek, ám így a gyerekeknek maradt a rózsaszín cukormáz és a közgazdaságtan. Ehh. Komolyan: én ennek a filmnek a közelébe többet nem, de SOHA.

7 hozzászólás
Lex 

Nos, végig néztem, ez már valami. Azok után mindenképp, hogy 20 percnél fel akartam adni. De aztán láttam, hogy milyen magas százalékon áll, és úgy voltam vele, talán tényleg jó, várjuk ki a végét.
http://www.reactiongifs.com/r/2013/07/surprised.gif

Őőőőőőőő, értem én az üzenetét, meg szép és cuki és jaj de jó, hogy ilyen klassz vége lett. De könyörgöm, nem rég volt egy hasonló, „honnan jönnek a baby-k” témát feldolgozó mese, a Gólyák. Na, az hulla cuki volt. Ez… ahhoz képest ez… Talán poénosabb volt, de igazából nem nevettem én ezen, csak megállapítottam, hogy „ha-ha, ez egész jó volt”. Igazából, ha jobban belegondolok, talán a Gólyák inkább a lányoknak szólt, ez meg inkább a fiúknak. De a probléma leginkább azzal van, hogy több jelenetnél is azt éreztem, inkább a felnőtteket célozták be.

Olyan gyerekeknek jó lehet, akiknek épp érkezik a kistesója, és a szülők is talán képesek lesznek végigülni. Nekem egyszer elég volt, mert bár az üzenete nagyon szép, a testvéri szeretetet pedig gyönyörűen bemutatták, mégis csak túl gyerekes és több ponton is hihetetlen a cselekménye.

ananiila

A lényeg, hogy Máténak tetszett, remélem többször nekem nem kell megnéznem vele.

Csodaautista

Cuki volt az egész, és még vicces is. Ebből a filmből a testvéri szeretet fontosságát tudja hangsúlyozni.

Lilla99

Imádtam *-* Nagyon jó kis mese volt, bár ezt már az előzetes alapján is tudtam. Nagyon cuki a története, és szerintem nagyon tanulságos is. Lehet, hogy a gyerekek nem értik még annyira a mondani valóját, viszont a felnőttek nagyon is tudják miről szól ez a mese. Bevallom, eleinte kicsit mérges voltam, mert eszembe jutott, hogy igenis vannak olyan szülők akik sajnos „elfeledkeznek” a nagyobbik gyerekükről, amikor jön a picike. És ez biztosan nagyon rossz a nagynak. Oké, persze a vége kiszámítható volt. De ez nem baj, így jó. Hiszen ez egy mese. A happy end kötelező! :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján