Átejtve (2018) 274

Overboard
112' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Kate elveszíti az állását a bunkó jachttulajdonos, Leonardo miatt. Amikor azonban megtudja, hogy a férfi balesetet szenvedett és elveszítette az emlékezetét, meglátja a lehetőséget a tökéletes bosszúra: a feleségének adva ki magát hazaviszi a kórházból, és megismerteti vele a kemény… [tovább]

angol
magyar

Képek 8

Szereposztás

Anna FarisKate
Eugenio DerbezLeonardo
Eva LongoriaTheresa
Swoosie KurtzGrace
John HannahColin
Alyvia Alyn LindOlivia
Hannah NordbergEmily
Josh SegarraJason
Fernando LujánPapi
Cecilia SuárezMagdalena

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 139


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Már önmagában azért érdemes megnézni, mert azon kevés most készült vígjátékok egyike, ami nem a trágárságra vagy a fosós/hányós poénokra építi a humorát. Ha ez nem lenne elég akkor maga a történet is kedves és aranyos, és ha valaki esetleg nem látta a Vasmacska kölykeit, akkor még újszerű is lehet. Viszont én láttam, ezért nekem két bajom volt vele. Egyrészt Anna Faris, akit eddig csak paródiákban láttam, sajnos nekem nem volt hiteles három gyerekes családanya, valahogy mindig azt vártam, hogy valami Horrora akadva szintű poén történjen vele. Másrészt nem értettem, hogy miért kell ennyire lekoppintani az eredeti film részleteit, ha már megfordítottuk a szerepeket akkor lehetett volna benne egy kicsivel több eredetiség. Nem tudom, hogy tudatos volt vagy csak a véletlen műve, de Anna Faris néha kiköpött Goldie Hawn volt, ami hacsak egy filmes fogás, akkor óriási és a színésznő tehetségét jelöli, viszont ha Faris továbbrai is őt fogja – akkor már majmolni – akkor azt nem fogom annyira szeretni. Összességében nem volt rossz, de szerintem én maradok az eredetinél.

4 hozzászólás
Sister

Hát ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Kellemes esti vígjáték vicces fordulatokkal, kedves szereplőkkel, és egy kicsit sem kiszámíthatatlan szerelmi szállal. :) Bár ez egy remake, nekem így is tetszett.

Imma 

Az eredeti egy nagyon aranyos kis romkom, nem sok esélyt adtam ennek a filmnek. Felcserélték a nemeket, oké, ez aranyos húzás, de a remake egy elég lehetetlen műfaj, mert hogyan akarnak egy teljesen jó filmből egy másik teljesen jó filmet csinálni anélkül, hogy kockára unjuk magunkat? Hát, nem mondom, hogy el vagyok bűvölve, de aranyos lett ez is. Jó, amit megtartottak belőle, és jó, amit hozzáraktak. Adjatok neki egy esélyt. Persze azért az eredeti jobb :P

3 hozzászólás
christine

Abszolút többet vártam ettől a filmtől, egyik szereplő sem hozta a várt hatást, és a végkifejlet sem nyerte el a tetszésemet. Mintha egy gyengébb minőségű romantikus füzet lenne, aminek a végén kiherélik a pasast. Mondjuk itt a pasi amúgy sem volt valami nagy szám.

Márta_Péterffy 

Sajnos túl idétlen, gyenge utánzata A vasmacska kölykeinek.

Valcsa 

Nem volt egy nagy eresztés, de jól szórakoztunk rajta (pedig párom is nagyon tartott tőle, hogy mit akarok én megnézetni vele… :D Amúgy pontosan még én sem tudtam, csak érdekelt a film és anno bevárólistáztam…). Szegény csókát már sajnáltam, elég rendesen meg lett torolva rajta minden…. :D Pedig szerintem ekkora bűnt nem követett ő el Kate ellen, szóval túlzásnak éreztem, nem gyengén… Mondjuk ha már spoiler, akkor nem ártott volna valami jobban kinéző fickót választani a szerepre… :/ Szerintem Leo minden volt, csak vonzó nem…
Egész helyes kis film volt, esti kikapcsnak ideális. :)

Lilla99

Jajj hát ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Az a majd két óra nagyon gyorsan eltelt. Imádtam a színészeket, szerintem nagyon jól illettek a történetbe. Nagyon tetszett a telenovellás szál amit belehúztak, meg úgy alapjában az alap ötlet. Oké, tudom hogy ez egy remake (és nem, az eredetit még nem láttam) de hihetetlen jónak tartom ezt a „használjuk ki a gazdag pasit, aki nem tud értékelni az életben semmit” dolgot. Aztán spoiler. Mondjuk azt nem tudom hogy érte el Kate, hogy spoiler Bobby meg Theresa meg már csak hab volt a tortán, imádtam az ő párosukat is. Határozottan újranézős lesz számomra.

2 hozzászólás
Lex 

De jó, hogy nem hagytam ki, mert nagyon tetszett. Vígjátéknak indult, aztán egy tök szép romantikus sztori lett belőle, csipetnyi humorral, nyilván klisékkel és kiszámíthatósággal, de az esetlensége ellenére végig szerethető maradt. Abszolút megérte megnézni. Az eredetit nem láttam, csak az előzetesét lestem meg gyorsan, de biztos az is nagyon jó volt, a maga idejében. Én örülök a felfrissített verziónak, a nem cserének és a színészek alakítása is nagyon tetszett. There's more to it than meets the eye.

cs_01 

Egyszer meg lehet nézni. Amúgy – mily meglepő – egy teljesen felesleges remake.

Osli75 

Vannak hibái, de én szerettem. Kicsit sablonos, de cuki történet és szerintem jó párost alkottak a főszereplők, meg volt a kémia. A lányokat imádtam, nagyon édesek voltak. Szerintem ezt maskor is meg fogom nézni.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Ahhoz, hogy kolbászt egyek, nem kell tudnom, hogy készül.

evé 

Orvos: Hogy őszinte legyek, nálunk mindössze egy amnéziás eset volt az Elk Cove-ban. Méghozzá egy fiatal nő a nyolcvanas években.

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján