Átejtve (2018) 44

Overboard
112' · amerikai · vígjáték 12

Kate elveszíti az állását a bunkó jachttulajdonos, Leonardo miatt. Amikor azonban megtudja, hogy a férfi balesetet szenvedett és elveszítette az emlékezetét, meglátja a lehetőséget a tökéletes bosszúra: a feleségének adva ki magát hazaviszi a kórházból, és megismerteti vele a kemény… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Anna FarisKate
Eugenio DerbezLeonardo
Eva LongoriaTheresa
Swoosie KurtzGrace
John HannahColin
Alyvia Alyn LindOlivia
Hannah NordbergEmily
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 161


Kiemelt értékelések

Lex

De jó, hogy nem hagytam ki, mert nagyon tetszett. Vígjátéknak indult, aztán egy tök szép romantikus sztori lett belőle, csipetnyi humorral, nyilván klisékkel és kiszámíthatósággal, de az esetlensége ellenére végig szerethető maradt. Abszolút megérte megnézni. Az eredetit nem láttam, csak az előzetesét lestem meg gyorsan, de biztos az is nagyon jó volt, a maga idejében. Én örülök a felfrissített verziónak, a nem cserének és a színészek alakítása is nagyon tetszett. There's more to it than meets the eye.

a_girl92 

Hát a maga kategóriájában jó film volt ^^ bár még mindig csak mozis hanggal találtam meg, de már nagyon kíváncsi voltam, úgyhogy megnéztem. Érdekes kb akkor jött ki mint a Partiállat és az már van rendes minőségben is, na mindegy….De a Partiállatnál sokkal jobb volt szerintem^^ (:

cs_01 

Egyszer meg lehet nézni. Amúgy – mily meglepő – egy teljesen felesleges remake.

Wolly

Nem volt olyan. sz.r, mint aminek gondoltam elsőre. Sőt, tulajdonképpen mese szép történet, kellemes tanulsággal. Mondanivalója is van.
Amúgy Anna Faris qrva jó formában van. Kb. ennyit is lehet elmondani erről a filmről, mert sejthető, hogy nem egy egész estét átbeszélgetős, és megrágós film.

3 hozzászólás
Vidámka

Nekem tetszett. Mondjuk én vígjátékra számítottam, de ez messze nem volt az, de pont ez az, ami miatt még jobban tetszett.
Nekem a faszi volt az, aki nagyon unszimpatikus volt. A folyamatos nyávogása, meg hogy valaki ennyire öntelt.
A vége igencsak kiszámítható volt, meg pöppet sablonos volt itt-ott, de nagyon jó volt.
A szinkron….. Ööööö, hát igen, az hagyna még maga után kívánni valót.
Eva Longoriáért pedig egy nagy puszit a rendezőknek, imádom. És látszott a pocakja ♥

babamano86 

Már nagyon vártam ezt a filmet, mert „A vasmacska kölykei” az egyik kedvenc vígjátékom, annak ellenére, hogy nem mai darab, és csak nem régiben fedeztem fel. Nagyon jó ötlet volt fordított felállásban is leforgatni. Akadtak ismerős poénok, de újak is bőven. Végre egy jó vígjáték, ami szerintem nemtől és kortól függetlenül bárkinek ajánlható. Hozta az eredeti színvonalát, végre sikerült olyan remake-et készíteni, ami nem elrontotta a régit, hanem csak hozzátett az új ötletekkel. Szuper jó, nagyon tetszett!

brena

És Twilight-ot olvastak benne :)))) wahhahhahah :))
Amugy nem volt rossz…tetszett,hogy számomra egy ismeretlen szinesz volt Leo!

eltim

Nem volt rossz, lehetett rajta sokat nevetni. Az eredeti azért sokkal jobban tetszett.

MelindaCat 

Imádtam és sírtam a végén. Klisé és remake, de olyan jól esett a szívemnek. :3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján