Átejtve (2018) 142

Overboard
112' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Kate elveszíti az állását a bunkó jachttulajdonos, Leonardo miatt. Amikor azonban megtudja, hogy a férfi balesetet szenvedett és elveszítette az emlékezetét, meglátja a lehetőséget a tökéletes bosszúra: a feleségének adva ki magát hazaviszi a kórházból, és megismerteti vele a kemény… [tovább]

angol
magyar

Képek 8

Szereposztás

Anna FarisKate
Eugenio DerbezLeonardo
Eva LongoriaTheresa
Swoosie KurtzGrace
John HannahColin
Alyvia Alyn LindOlivia
Hannah NordbergEmily
Josh SegarraJason
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Sister

Hát ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Kellemes esti vígjáték vicces fordulatokkal, kedves szereplőkkel, és egy kicsit sem kiszámíthatatlan szerelmi szállal. :) Bár ez egy remake, nekem így is tetszett.

Márta_Péterffy 

Sajnos túl idétlen, gyenge utánzata A vasmacska kölykeinek.

Lex

De jó, hogy nem hagytam ki, mert nagyon tetszett. Vígjátéknak indult, aztán egy tök szép romantikus sztori lett belőle, csipetnyi humorral, nyilván klisékkel és kiszámíthatósággal, de az esetlensége ellenére végig szerethető maradt. Abszolút megérte megnézni. Az eredetit nem láttam, csak az előzetesét lestem meg gyorsan, de biztos az is nagyon jó volt, a maga idejében. Én örülök a felfrissített verziónak, a nem cserének és a színészek alakítása is nagyon tetszett. There's more to it than meets the eye.

Imma 

Az eredeti egy nagyon aranyos kis romkom, nem sok esélyt adtam ennek a filmnek. Felcserélték a nemeket, oké, ez aranyos húzás, de a remake egy elég lehetetlen műfaj, mert hogyan akarnak egy teljesen jó filmből egy másik teljesen jó filmet csinálni anélkül, hogy kockára unjuk magunkat? Hát, nem mondom, hogy el vagyok bűvölve, de aranyos lett ez is. Jó, amit megtartottak belőle, és jó, amit hozzáraktak. Adjatok neki egy esélyt. Persze azért az eredeti jobb :P

a_girl92 

Hát a maga kategóriájában jó film volt ^^ bár még mindig csak mozis hanggal találtam meg, de már nagyon kíváncsi voltam, úgyhogy megnéztem. Érdekes kb akkor jött ki mint a Partiállat és az már van rendes minőségben is, na mindegy….De a Partiállatnál sokkal jobb volt szerintem^^ (:

cs_01 

Egyszer meg lehet nézni. Amúgy – mily meglepő – egy teljesen felesleges remake.

Marcsi0603

Nagy kedvencem A vasmacska kölykei, így vártam ezt a remake-et, bár nagyon féltem, hogy elrontják, mert az előzetese sem jött be annyira. Végül pozitív csalódás volt, az egész dolog fordítva is működik. Leo változása aranyos, a lányok szimpik és Anne-t is sikerült megkedvelni a végére.

piciszusz 

Nekem ez erőltetett volt nagyon, főleg a szóvicc hegyek. Azért egyszer végig lehet nézni.

Patyolatpitypang

Koppintása a vasmacska kölykeihez. Volt egy pár vicc benne, de legalább egy kicsit változtattak volna a storyn. Miért kellett?

Papillon_εïз 

Imádtam és sírtam a végén. Klisé és remake, de olyan jól esett a szívemnek. :3


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Ahhoz, hogy kolbászt egyek, nem kell tudnom, hogy készül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján