Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (2016) 208

Mike and Dave Need Wedding Dates
98' · amerikai · kaland, romantikus, vígjáték 16

Mike és Dave igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Zac EfronDave Stangle
Adam DeVineMike Stangle
Anna KendrickAlice
Aubrey PlazaTatiana
Stephen RootBurt Stangle
Sugar Lyn BeardJeanie Stangle
Mary HollandBecky
Stephanie FaracyRosie
Sam RichardsonEric
Wendy Williamsönmaga

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

Charityy 

Sokkal nagyobb baromságra számítottam, ennek ellenére vicces és élvezhetö volt. Jó, persze, voltak benne hülye poénok, de még elviselhetö mennyiségben. Egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes.

LukeSkywalker 

Nincs rá mentségem. Semmi. A Varázshegy után kellett a lazítás. De nem, ez sem mentség. Fiatal voltam, kísérleteztem… (ehhez már öreg vagyok) Vagy egyszerűen csak nincs ízlésem, ezt is vállalom. :)
Gyorsan nézek egy Bergman-filmet, hátha visszanyerek pár IQ-pontot.

agi89

Csalódás a köbön. :(
Annyira hittem, hogy ez is az a film amit ha egyedül nézek akkor nem fog tetszeni, de ha @NaNa_88-val akkor széjjel röhögöm magam.
Hát nem. De így legalább adok 6*-ot, egyébként meg szerintem vagy végig se nézem vagy max. 4*-ra értékelem.

Annyira erőltetett volt az egész!
Párszor nevettem, nem tagadom, de ennyi kevés hogy egy film „jó film” legyen.

Köszönöm egyszer is sok volt! Mégegyszer nem kérem.

lipotdorka 

Ha nem hullafáradtan estem be volna a vetítőterembe, talán nem tetszett volna. Így sem vagyok oda érte, de egynek elment, hogy kikapcsoljak egy kicsit. Nem volt olyan rossz, mint amire számítottam. Voltak benne vicces részek, de voltak benne túlerőlködés is rendesen. És nem tudom, hogy mi van, de nekem Kendrick annyira egy unszimpatikus személyiség, hogy az hihetetlen, de ez nem a film hibája. Aubrey Plaza pedig nagyon jó úton halad.

NaNa_88 

Én ezt szerettem volna szeretni. Azt hittem majd én leszek a százból az egy, akinek tetszeni fog. Hát nem így történt. Suttyó, bunkó, drogos, szexel vegyített poénok és gusztustalanságok tárháza. Ettől nekem még lehetett volna jó. Hiszen ezt is vártam tőle. De ez nem a jó féle alja filmek közé tartozik. Párszor megnevettetett, de sajnos a közelébe se került annak, hogy a szívembe zárjam. Pedig már tényleg tűkön ültem, hogy megnézzük. Ez sajna nem jött be. :/

Sixa

Igazi egyszernézős, kikapcsolódós baromság. Ne várj tőle többet, mint ami és akkor elszórakoztat.

piciszusz 

Pont ez az agyatlanság kellett most nekem. Akármennyire salak ez a film, baromi jó poénok voltak benne.
Kedvenc részek amikor Jurassic Park-ként viselkednek és a film végén a kivágott jelenetek :D

Estheer

Kijelenthetem, hogy ez a film volt életem legnagyobb pozitív csalódása!
Rég nevettem ennyit és ilyen jót filmen (talán soha).
A cím, a borítókép és utólag az előzetes alapján egy olcsó filmre számítottam, amely tele lesz erotikus tartalommal nem kell félni, így is akad , mind képkockák és szöveg terén. És igen…megkaptuk, de nem úgy és olyan mértékben, mint amelyre számítottam.
Hatalmas pozitív csalódás volt és örülök, hogy megnéztem ezt a filmet, mások késztetésére.

Tamás

Néhol látszik, hogy dolgoztak vele, mert fel kellett lógatni a plafonra a masszőrt, meg valahogy le kellett fejelni azt a kereket. Ezeken túl az egész egy igénytelen ostoba ripacskodás, hülye és irritáló szereplőkkel.

Zsófia

A barátaink nagyon dicsérték Szilveszterkor ezt a filmet, ezért kedvem lett hozzá és most pótoltuk be. Bárgyú film, amiben a két főhősnő kimondottan ellenszenves alakítás volt nekem. Hiányzott, hogy kicsit beleélhessem magam vagy legalább megérthessem a karaktereiket, de egyszerűen lehetetlen volt. Adam DeVine is idegesített, nem volt szórakoztató, inkább csak ripacskodott.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján