A szerelem íze (2017–2017) 8

Full Moon · Dolunay
120' · török · romantikus, sorozat 12
1 évad · 26 rész

Nazli egy cserfes kislány, aki az iskola mellett szakács tanfolyamra és japán nyelvórákra jár. A pontosság egyáltalán nem jellemző rá, szertelen, szókimondó, és egy igazi energiabomba. A testvérével és a barátnőjével bérelnek egy lakótelepi lakást, aminek a bérleti díját valahogy törleszteni… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Ozge GurelNazli
Can YamanFerit
Hakan KurtasDeniz
Necip MemiliHakan
Oznur SerçelerFatos
Ilayda AkdoganAsuman
Berk YayginTarik
Alihan TürkdemirBulut
Balamir EmrenEngin
Aliona BozbeyDemet

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Coralie 

Abszolút kedvenc! :) Nagyon sajnálom, hogy elfogytak a részek, még folytattam volna tovább. Nem vagyok a romantikus műfaj nagy kedvelője, de ezt imádtam nézni! Tökéletes színészi játék, fordulatos, színes történet, szerethető karakterek, vicces kis jelenetek, de ugyanakkor drámai, izgalmas és néha szomorú is. Sokkal több élet és érzelem volt benne, még annál is, mint amit megszokhattunk a hasonló dizikből. Egyszerre tudott nagyon nyugati és mégis hagyományosan török lenni, így aztán nem csoda, ha mindenhol sikert arat, ahol képernyőre kerül. Nem tudom, hogy találok-e mostanában még egy ilyet, amit ennyire lehet szeretni, egyelőre azt érzem, hogy űrt hagy maga után a hétköznapokban. :)


Népszerű idézetek

Dariaa 

-Bulut, miért akarsz ennyire űrhajós lenni?
-Hakan bácsi egyszer azt mondta nekem, hogy anya és apa egy nagyon nagyon messzi csillagon élnek most. Én pedig űrhajós akarok lenni, hogy megkeressem őket.

1. évad 42. rész
Coralie 

Ó, Audrey Hepburn és James Dean is itt vannak. Igazán örvendek a találkozásnak, gyerekek. Humphrey Bogart is megjött, teljes a kör.

1. évad 6. rész
1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján