A szerelem íze (2017–2017) 14

Full Moon · Dolunay
120' · török · romantikus, sorozat 12
1 évad · 81 rész

Nazli egy cserfes kislány, aki az iskola mellett szakács tanfolyamra és japán nyelvórákra jár. A pontosság egyáltalán nem jellemző rá, szertelen, szókimondó, és egy igazi energiabomba. A testvérével és a barátnőjével bérelnek egy lakótelepi lakást, aminek a bérleti díját valahogy törleszteni… [tovább]

Képek 47

Szereposztás

Özge GürelNazli
Can YamanFerit
Hakan KurtasDeniz
Necip MemiliHakan
Oznur SerçelerFatos
Ilayda AkdoganAsuman
Berk YayginTarik
Alihan TürkdemirBulut
Balamir EmrenEngin
Aliona BozbeyDemet

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Coralie 

Abszolút kedvenc! :) Nagyon sajnálom, hogy elfogytak a részek, még folytattam volna tovább. Nem vagyok a romantikus műfaj nagy kedvelője, de ezt imádtam nézni! Tökéletes színészi játék, fordulatos, színes történet, szerethető karakterek, vicces kis jelenetek, de ugyanakkor drámai, izgalmas és néha szomorú is. Sokkal több élet és érzelem volt benne, még annál is, mint amit megszokhattunk a hasonló dizikből. Egyszerre tudott nagyon nyugati és mégis hagyományosan török lenni, így aztán nem csoda, ha mindenhol sikert arat, ahol képernyőre kerül. Nem tudom, hogy találok-e mostanában még egy ilyet, amit ennyire lehet szeretni, egyelőre azt érzem, hogy űrt hagy maga után a hétköznapokban. :)

3 hozzászólás
Éva21 

Egy kis kedvcsináló! Aki eddig kihagyta ezt a sorozatot, mint én is, annak azt üzenem, hogy fogjon hozzá! Még csak az elején vagyok, de engem teljesen magával ragadott, és beszippantott. Nagyon tetszik! Fordulatos, nagyon romantikus, csodálatos élmény 81 részben!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Coralie 

Ó, Audrey Hepburn és James Dean is itt vannak. Igazán örvendek a találkozásnak, gyerekek. Humphrey Bogart is megjött, teljes a kör.

1. évad 6. rész – Dolunayda Tutulma
1 hozzászólás
Éva21 

– Ferit: De most nehéz.
– Nazli: Megbocsátani?
– Ferit: Megbocsátani. A leggnehezebb dolog.
– Nazli: Mert abban van egy kis felejetés, és egy kis remény is, és az érzések szabadon engedése. Kicsit sokminden van benne, ezért is nehéz. De ha túllépünk a nehézségeken a végére a megbocsátás annak a legjobb, aki megbocsátott.

1. évad 13. rész – Hatanin Bedeli
Dariaa 

-Bulut, miért akarsz ennyire űrhajós lenni?
-Hakan bácsi egyszer azt mondta nekem, hogy anya és apa egy nagyon nagyon messzi csillagon élnek most. Én pedig űrhajós akarok lenni, hogy megkeressem őket.

1. évad 42. rész
Éva21 

Fatos: Mennyire zavaros?
Ferit: Meglehetősen!
Engin: Amit nem lehet elfelejteni?
Ferit: Igen és nem.
Engin: Ferit, mit beszélsz itt ködösen és érthetetlenül? Te mindig egyértelműen fogalmazol.
Ferit: Nézd Engin, nagyon sok a tényező. Mindet ki kell elemeznem, és csak utána léphetek. Én próbálom megmenteni a pozíciómat.
Engim: Hm! Ha akarod, várjuk meg az amerikai központi bank álláspontját is!

1. évad 8. rész – Aski Kovala
6 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján