Üzleti ajánlat (Üzleti ajánlat) (2022–2022) 44

The Office Blind Date / In-House Confrontation / A Business Proposal / Business Proposal · 사내 맞선 (Sanae Matsun)
60' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 12 rész

Ha Ri elmegy egy vakrandira saját barátnőjének álcázva magát, hogy elijessze a férfit. Ám a terv félresiklik, mikor kiderül, hogy a férfi a főnöke, és ajánlatot tesz neki.

koreai · angol

Szereposztás

Kim Se JungShin Ha Ri
Ahn Hyo SeopKang Tae Moo
Seol In AhJin Young Seo
Kim Min GueCha Sung Hoon
Bae Woo HeeKo Yoo Ra
Im Ki HongKevin
Kim Hyun SookYeo igazgató
Kim Kwang GyuShin Joong Hae
Choi Byung ChanShin Ha Min
Jung Young JooHan Mi Mo

További szereplők

Üzleti ajánlat (2022–2022)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
SBS

Streaming
Netflix

Kedvencelte 15

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Dreamborder 

Azt hiszem minden létező klisét felvonultattak a sorozatban és valahogy működött a dolog. :D
Nagyon élveztem nézni, igazi kis felüdülés volt. Imádnivaló karaktereket írtak hozzá, kezdve az öreggel <3 (nagyon jó arc volt:P), a kollégákon át a 4 főszereplőig… :))
Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, annak bátran ajánlom, szinte nulla dráma van benne, legalábbis olyan nincs, amit komolyan kellene venni! :)

krlany 

Ó, én ezt nagyon szerettem. Nevettem is rajta sokat. A két párt is bírtam. A munkatársakból időnként túl sok volt, de ők is aranyosak voltak. Dili az 1-es számú termékfejlesztő csapat.:D A zenéje is fülbemászó. Itt a végén igazából 1 csillagot levontam az utolsó „fordulatért” spoiler, de még így is megmaradt a 10 csillag.:D Hiányozni fog az estéimből.

2 hozzászólás
Theana 

Egy nap alatt ledaráltam, de őszintén szólva nem azért, mert annyira tetszett. Legalábbis az eleje, mert amíg tényleg a „business proposal”-ről volt szó, addig nagyokat röhögtem és volt benne spiritusz, dilis volt, és ezzel kicsit eltért a többi romcomtól (nem hiába ilyen népszerű a Rachel-Samantha jelenet, mert az a legviccesebb jelenet a sorozatban, de ez sajnos az első epizódban történik). Ezután már csak azt vártam, hogy visszatérjen a kezdeti lendület, mert amikor kezdtek rátalálni egymásra, nekem kissé laposodni kezdett a cselekmény és sokkal jobban kezdett érdekelni a másodpárosunk, akiknek szintén bonyolódott a kapcsolatuk, mégis érdekesebbek voltak számomra. Egyrészt, mert nem jött be a rongyrázás, amit férfifőszereplőnk állandóan bevetett, ez egyszer-kétszer még vicces volt, elment, de utána már sok volt. Ugyanazokat a köröket futották végig, mint amit temérdek más romcom is, és bár több klisé jól működött és eladható volt (a hajókázós rész határeset, de ahogy Kang Tae Moo kimagyarázza és bocsánatot kér, azzal elég jól rendezik a szálat), a sorozat második részében zavart, mert már annyiszor láttam máshol. Ugyanakkor életszerűbbnek is találtam a másodpárosunk szálát, mint a chaebol fiú-normál (?) lány vonalát. Vártam, hogy visszatér majd Ha Ri dilis énje az első rész után is, de ahogy szép lassan rendeződni kezdtek a dolgok, le is nyugodott a sztori. Shin Ha Ri egyébként egy nagyon jó karakter, lélektanilag elég jól felépítették, mint ahogy Kang Tae Moo-t is, emiatt nagy, nagy piros pont. Harabojit jobban imádtam, mint bárkit a sorozatban, akkora, akkora forma, ahogy arcmaszkban, pizsamában ül a kedvenc sorozata előtt és beszél a képernyőnek. :')
Elfogyott a lendület, ami a vakrandi alatt és után kialakult, szerintem azért, mert nem volt elég eredeti a folytatás, pedig az eleje olyan jól indult… https://www.youtube.com/watch…

Melanii 

Nagyon kedves, kis aranyos, gyorsan ledarálható sorozat, viszont semmi extra. Én személy szerint örültem, hogy csak 12 részes és nem húzták tovább a dolgot, noha nézette magát és valószínűleg akkor is végignéztem volna, ha 16 részesre csinálják.
Lehet csak én kezdek kinőni ebből a műfajból, de a romantika szerelmesei imádni fogják.
Csók mennyiség is akad bőven, a minőségről már nem is beszélve. ;)
Ui.: a mellékpárunk jobban tetszett. :)

1 hozzászólás
p_LillaRéka 

Jó volt, aranyos volt, egyszer meg lehetett nézni, de ennyi.
Én még a 12 részt is soknak éreztem, ezt ha maximum 8 részesre csinálják az is bőven elég lett volna, és akkor talán nem fárad el ennyire a végére nekem. Így viszont a feléig nagyon élveztem, utána már volt, hogy csak háttérzajnak ment, pedig tényleg csak alap kifejezéseket értek meg hallás után koreaiul,de így sem maradtam le semmiről, mert minden pont úgy történt ahogy azt mindig előre megbeszéltem magammal a részek elején :3
De ettől függetlenül aki szereti ezt a műfajt, és nem nőtt még ki belőle úgy mint én az valószínűleg imádni fogja, mert mint romcom tényleg a jobbak közé tartozik.

silentscream

Teljes mértékben szerethető dori. Mindkét párosnak érdemes volt drukkolni, jó volt nézni őket. :) Kang Tae Moo nagyapján meg jókat derültem, nagy forma az öreg. :D De legfőképp az tetszett benne, hogy nem voltak egetrengető drámák, nem kellett szerelmi háromszöggel nyűglődni… Egyszeri kis kikapcsolódáshoz tökéletes.

Hannah 

Nagyon szerettem ezt a sorozatot, most olyan jól esett a lelkemnek. :D
Igazából a szereplőket imádtam, remekül kiválasztották őket, mindenki nagyon jól hozta a formáját. A sztori alapjában véve a szokásos, de most mégis egy másik oldalát mutatta, ami szintén csak jót tett neki. Annyi a hiányom, hogy 12 helyett lehetett volna egy 16 részes sorozat is (mivel szívesen néztem volna még egy darabig :) ), de mivel rendes lezárást kapott, inkább nem panaszkodom miatta. :D

Emese_Szalai 

Életem első k-drámája és IMÁDTAM! Annyira más az egész dél-koreai kultúra! Felüdülés volt az amerikai/európai sorozatok után egy ennyire kedves sorozatot megnézni! És tudjátok minek örültem még? Hogy itt a szerelmet nem az-arcodat-összenyalom-a-csók-közbennel fejezték ki. Elég volt egy ölelés, egy apró gesztus, amiből lejött, hogy szeretik egymást. Ugyan miért kellene az egész arcot nyállal beteríteni a csók közben?! Annyira hiányzott nekem már ez a kedves szerelem! És a szereplők? Annyira béna és cuki mindegyik, hogy teljesen elolvadtam tőlük! *-* És ez a sok bénázásuk XD rég nem nevettem ennyit! Ennyi kínos jelenetet!… De közben az egész olyan ártatlanul kedves!!! spoiler Nem az utolsó koreai sorozatom az tuti! Jöhet a következő! ;)


Népszerű idézetek

Shad 

Tae Moo: Tudod az irántad érzett szerelmemben és a hitelkártyámban mi a közös? Mindkettő határtalan.

1. évad 7. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján