Kedvencelte 37

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Theana 

Intenzív egy sorozat volt, az biztos. Olyan szenvedélyes, hogy néhol még én is belepirultam, és a 16-ból 14 epizódot biztosan végigröhögtem úgy, hogy a részek végére azt hittem, hogy megfulladok. Gyengém ez a humor, élveztem minden pillanatát: a tökéletes kémiát a főszereplőink között, Park Min Young és Seo Joon igazi profik a szakmájukban, de a mellékszerepőink is fenomenálisak, Park Yoo Shiktól, ha csak eszembe jut, elkap a röhögőgörcs. „Onojá!” Ha-lá-li. Hatalmas romcom darab, remek dorama a műfajában, és néhány baki kivételével tényleg kiváló. Amit tud, megnevetett és felröppent az égbe, olyan aranyos a párosunk, és ez tény. De szerintem annyira jól sikerült ez a része a forgatókönyvnek, hogy a szereplők mélysége és ahogy bevezették a hatalmas horrorisztikus szálat, teljesen eltörpült mellette (pedig nem tagadom, hogy aranyos és megható sztorit kerítettek köré), ráadásul a másodhegedűsünk annyira, de annyira gyenge volt, már az elején halálra volt ítélve, és nem a történet miatt, hanem maga Park Seo Joon miatt és ahogy megformálta ezt az egomán figurát. Ki tud mellette labdába rúgni, hah?
Ettől függetlenül imádtam! Az arcizmom teljesen begörcsölt, négy napja vigyorgok állandóan és igyekeztem kulturáltan, vagy legalábbis halkan röhögni, de őszintén, nem mindig sikerült. Ja és egyébként elképesztő, hogy ennyire, ismétlem magam, intenzív, amikor szinte nincs is cselekmény! Elvitték a hátukon ezt a sorozatot a színészek, de kőkeményen. Na, meg a piros Maserati, uh.

Shad 

Noh megszületett az a sorozat, ami történetesen nem szól az égvilágon semmiről mégis vadul vigyorogva nézed végig :) Ez nem feltétlenül rossz, sőt talán szerencsére a nagy dráma is elkerült minket. Gyönyörűen ugrottak meg minden problémát:) Számomra néha picit túltolt volt a humor, viszont pl imádtam a jeges szellő és „állathangos” hangeffekteket :) legjobbakat azon mosolyogtam :)
Karakterek?:) Mind szerethető volt:) Család/testvérek/munkatársak/többi pár :) Szerencsére a színészeket is jól összeválogatták:) Mi So Jolly Joker mosolya felülmúlhatatlan és gyönyörű látni, ahogy Young Joon szép lassan bár levetkőzi a nárcisztikus jellemének nagy részét, de azért nem hazudtolja meg magát a legvégéig:)) Ejj Park Seo Joon…nem mondom a legjobb sorozata, de ez a hapsi egyre jobb (egyszer a vesztünket fogja okozni :P a sorozat első felénél gondoskodtak a szívrohamról, minden részben kaptunk legalább egy kockahasat:D)
Kinek? bárkinek aki felhőtlen szinte teljesen dráma mentes könnyed vígjátékra vágyik :) Csókokkal is ellátnak bennünket (kdrama viszonylatban kifejezetten sokkal ), aranyos kis vattacukor felhő :)

Lucy20 

Park Seo Joon-ba a Hwarang nézésem óta totálisan bele vagyok zúgva, így ebben a sorozatban is imádtam. ♡ Szerencsére kaptunk belőle rendesen. A sztori szódával elmegy, a szereplők egytől-egyig szerethetőek, igen még a nárcisztikus, zseni főhősünk Young Joon is. Young Joon és Mi So párosunk aranyos volt, jól működött közöttük a kémia. Imádtam a vicces beszólásokat, rajzokat és hangokat. Adtak a sorozatnak egy kis pluszt.
A vége nagyon tetszett és lehetett rá számítani az elejétől fogva. A sorozat maga kis vattacukorfelhő, mely elejétől a végéig cukorsokkban tart. :D
Az OST kellemes, de maradandó élményt Seo Joon altatódala adott. Esténként én is szívesen elhallgatnám. ♡

Dreamborder

Egy igazi kis cukorborsó sorozat volt ez. A szokásos dráma hál'istennek elmaradt a végéről és ez így volt jó. Tökéletes kikapcsolódást nyújtott, rengeteget nevettem rajta. A színészek mind nagyon jól játszottak, imádtam a mellékszereplőket! :) Egyedül Min Young-gal voltak problémáim. Valahogy engem a legtöbbször idegesített, ahogy a kamera előtt pózolt. De ezt bőven ellensúlyozták a többiek és persze Park Seo Joon, aki eddig minden sorozatában levett a lábamról és ez most sem volt kivétel. :)

6 hozzászólás
krlany 

Ez egy édes, bájos, rengeteg vicces és megható jelenettel. Minden nő álma egy ilyen fickó, és minden férfi álma egy ilyen nő. A romantikus faktor kimaxolva, de nincs túltolva. A színészek pedig remekelnek. Nem most itt először, de ebben a sorozatban is nagyon.

eszter_m 

Bár 16 részen át szólt gyakorlatilag a semmiről, azt mégis sikerült egész szórakoztatóan előadniuk. Kudos!
Plusz újra láthattam a Secret Gardenből Joo-won házát és ezúttal senki nem fagyott meg benne, szóval jó nekem és nekik i guess

6 hozzászólás
pormacska

Tegnap, amikor befejeztem, azt mondtam magamnak, hogy 9 csillagocskát fogok neki adni, mert hát tényleg jó volt, de azért nem nyújtott katartikus élményt :). Aztán ma az irodában eszembe jutott egy titkársági jelenet, és hangosan felröhögtem, a többiek meg nem értették mi van :D, szóval ez volt az a pont, amikor tudtam, hogy 10 csillagot fog kapni.

Igazából ez egy baromi jó romantikus vígjáték, a humor szerintem csillagos ötös, a színészek is szuperek, Park Seo Joon tök jó volt, – szerintem amúgy egyre jobb a srác! –, és sikerült megbarátkoznom a női főszereplővel is, tőle pl. eltanultam a jolly joker mosolyát :D, – aki látta a filmet, tudja mire gondolok.

Én imádtam a mellékszereplőket ♥, ez az irodai feeling annyira jó volt, más filmekben néha bosszantanak a mellékszálak, de itt, komolyan, már vigyorogtam, amikor megláttam őket. Miss Bong ♥ XD, a koktélparadicsomos srác ♥ :D, a cuki Kim Ji-A, jááj, azok a csapatépítő tréningek :D, aztán Mr. Lee barátja :DD, egytől-egyig annyira aranyosak voltak, hát komolyan, akár azt is mondhatnám, hogy ők azok, akik miatt megadtam a maximális pontszámot.

Lehetett volna talán komolyabb is kicsit ez a sori, de nem ez volt a cél, ez a sorozat tényleg színtiszta szórakozás, a jobb fajtából. Park Seo Joon szerintem baromi jól elkapta ezt a nárcisztikus zseni vagyok karaktert, egy időben gyűjtögettem is az aranyköpéseit. De tényleg, rengeteg van! ;)

Szóval megéri-e nézni? Ha tényleg nem vágysz komolyabb sorozatra, és nem veted meg a romantikát, valamint nem viszketsz az irodai feelingtől, akkor biztosan.
Én ajánlom. ;)

Nofrit

Bele lehet zúgni egy karakterbe? :D Ha igen, most nekem sikerült. :D Young Joon hihetetlen jó fej, még a nárcisztikus jellemével is. :D

A sorozat meg olyan, mint egy doboz bonbon: minden egyes rész egy szelet csokival egyenlő, amitől a boldogsághormonjaink az egekbe szöknek, és vigyorgunk egész nap.

3 hozzászólás
Dianka

Először nem is nagyon érdekelt a sorozat főleg hogy számomra ismeretlen a férfi főszereplőt játszó színész de a sok krimis, nyomozós sorozat után nagyon jól esett egy „egyszerű”, kis romkom. Komolyan csodáltam Mi So kitartását, türelmét, egyszerűségét, visszafogottságát. Nem semmi teljesítmény 9 évig elviselni egy egocentrikus, önimádó, fellengzős pasit, orvosolni minden nyűgét, baját és a s*ggét nyalni napi 24 órában. Amúgy nagyon tetszett a sorozat bár eleinte a mellékszereplők nagyon „sokknak” tűntek főleg Ms. Bong (jesszus rágondolok hidegrázást kapok) de a végre megszerettem mindenkit még Lee Young Joon-t is. Cuki volt ahogy a hétköznapi, romantikus dolgok ennyi fejtörést és nehézséget okoztak neki…

Vikibabuci

Imádtam! Igazi habkönnyű, felhők felett 3 lépéssel romantikus sorozat. Tele humorral, vicces jelenetekkel. Rég nevettem ennyit. PSJ nagyon jól hozta az egomániást, Park igazgatót imádtam, az ő jeleneteit többször visszanéztem. Nekem fura volt, hogy a szenvedélyt ennyire megjelenítették, hiszen nem ehhez vagyunk hozzászokva a koreai sorozatoknál.
Száz szónak is egy a vége, lehetne róla írni még oldalakat, de ezt nézni kell!


Népszerű idézetek

Theana 

Lee Young Joon: Even if it’s painful, maybe we all should have overcome it together. That’s what family is.

1. évad 12. rész – I Don't Want to Waste Away Tonight
Theana 

Lee Young Joon: What’s this? I’m not hallucinating because I miss you so much.

1. évad 11. rész – Why Hold Back the Truth?
Theana 

Lee Young Joon: How can I make her rest? My brain as sexy as my body, are you listening? I’m listening. Oh, you are listening.

1. évad 11. rész – Why Hold Back the Truth?
Theana 

Lee Young Joon: The water pressure is very impressive.
Kim Mi So: Thank you.

1. évad 12. rész – I Don't Want to Waste Away Tonight
Theana 

Park Yoo Shik: What did you keep coming at her with, my cute and sexy bulldozing owner? (Realizing himself.) Young Joon.

1. évad 13. rész – Nothing Can Stop Us
Theana 

Park Yoo Shik: It will be better if you stop, if you don't want to be transferred to India.

1. évad 3. rész – Go on a Date
Theana 

Park Yoo Shik: Yeah?
Secretary Seol: Oh… President, what do we do?
Park Yoo Shik: Oh, I've been waiting for this. What is it today?

1. évad 16. rész – What's Wrong with You, Kim Mi So?
crissy 

Ji Ah: Don't sacrifice today for tomorrow.

1. évad 16. rész – What's Wrong with You, Kim Mi So?
_paka 

Legyen hideg a fejed, meleg a szíved és égjen a tűz a talpad alatt.

1. évad 14. rész – I Will Always Stay with You
Fire_bird 

Go Gwi Nam: McClelland Emberi Motivációs Tanulmánya szerint, minimalizálnunk kell a PPM-t, és maximalizálnunk a CSI-t.
Sul Ma Eum: Mi az a PPM? Én csak a 2PM-t ismerem.
Bong Se Ra: Fogalmam sincs. És mi az a CSI? „Helyszínelők”?

1. évad 7. rész – Memories Should Stay Buried

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján