A Harper-sziget (2009–2009) 52

A Harper-sziget, 37 mérföldre Seattle-től. 7 évvel ezelőtt, John Wakefield 6 embert gyilkolt meg.
Henry és Trish házasodni készülnek. Velük tartanak a barátaik is, valamint Henry legjobb barátja, Abby is. Abby anyját Harper szigetén ölte meg a híres sorozgyilkos, Wakefield. Abby apja… [tovább]

angol

Szereposztás

Elaine CassidyAbby Mills
Christopher GorhamHenry Dunn
Katie CassidyTrish Wellington
Cameron RichardsonChloe Carter
Adam CampbellCal Vandeusen
Richard BurgiThomas Wellington
Jim BeaverCharlie Mills
Victor WebsterHunter Jennings
Matt BarrChristopher 'Sully' Sullivan
Gina HoldenShea Allen

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Leírás alapján erre kíváncsi voltam. Aztán mikor elkezdődött, megörültem Elaine Cassidy-nek, nem is tudtam, hogy szerepel benne.
De aztán így ennyi. X,)
Eskü olyan volt, mint valami nagyon hosszú Tudom mit tettél tavaly nyáron vagy Sikoly. Ha jól emlékszem azok is erről szólnak. Szóval annyira nem lepett meg a vége, sőt…
De azért egynek elmegy.

Ja igen! Egész idő alatt azért izgultam, hogy spoiler

Heni_D

Nagy kedvencem. Már többször is újranéztem. A szereplőket imádom, szerintem mindannyian remek választások voltak. A töténet nagyon izgalmas, ahogyan a szereplők az életükért küzdenek és hullanak, mint a legyek. Egyenként…

Manni

Tíz kicsi néger kevésbé elegáns kivitelezésben.

Dinah

Végig izgalmas sorozat volt, de a vége csalódás…

Negative_Singularity

Olyan nyögve-nyelősen haladtam ezzel a sorozattal, pedig nem hosszúak a részek, és epizódból sincs túl sok. Erősen hiányzott belőle valami, talán a hangulat, vagy az a megmagyarázhatatlan filmcsoda, ami beleég a nézőbe és egy láthatatlan fantomszálon a képernyőbe rántja, és hát képletesen persze, de a történet részévé teszi őt. Sok széria képes erre, nos ez nem volt közte.
A cselekmény viszont kellően szövevényes volt, az elején tippem se lett volna, hogy ki a gyilkos. Aztán jött a 8. rész és a befejezés, és sajnos számomra onnantól kezdve már minden világos volt.
A Trónok Harca és Kisujj óta tudjuk, hogy a lehető legrosszabbat kell elképzelni… Megtettem, sikerült, köszönöm, talált és süllyedt. Nem örülök neki, nagyon nem, mert így a nagy csattanó nálam elmaradt, maximum a levegőbe boxoltam bele, hogy hah! Én megmondtam.
Ettől eltekintve jó kis sorozat, de Abby karakterét az ablakon vágtam volna ki.
Megjegyzem, ha tv-ben néztem volna, más élményt adott volna, ebben egészen biztos vagyok. Annak hangulata van.

KillerCat 

Izgalmas volt és sikerült csavart is beletenni.

julcseee

Kétségtelenül vannak benne idegesítő részek, pl.: Komolyan senkinek tűnik fel hogy folyamatosan tűnnek el emberek? De tényleg, nem csak egy, vagy kettő, de legalább a 10. hulláig mintha észre sem vennék…
És még sorolhatnám, de még ezekkel együtt is ez most kifejezetten jó sorozat volt :)

Coralie 

Mindig mosolygós nosztalgiával gondolok vissza erre a sorozatra, mert azt játszottunk netes ismerőseimmel, hogy hétről hétre megtippeltük, ki lesz az aktuális áldozat, illetve a végén a gyilkos. Az nyert, aki a legtöbb találatot elérte. :D Jó móka volt, és a szívünkhöz nőtt, még akkor is, ha elég nagy blődségek voltak benne. Nem kell komolyan venni, és akkor szórakoztató.

desertangelable 

Először is nagyra értékelem, amikor egy sorozat csak egy évados és relatíve sikerült úgy befejezni, hogy az lezártnak legyen tekinthető. Másrészt sosem fordult még elő velem, hogy egy thriller/horror filmben megsirassak valakit, ennek a sorozatnak ezt is sikerült elérnie.
spoiler Izgalmas és félelmetes.

lilla_dudas

Szóval mivel is kezdjem? Ja igen, először is szeretném megköszönöm @justafairytale , hogy rátaláltam a sorozatra. Ezer köszi!
Az alap sztori nagyon tetszett. A Tíz kicsi néger jutott rögtön eszembe, mikor elkezdtek sorban hullani az emberek. Viszont elég sok idegesítő momentuma volt a sorozatnak, és az utolsó részeknél már én szenvedtem pár szereplő miatt. De az pozitívum, hogy relatíve kapott egy lezárást a sorozat és nem puff elvágták, aztán te hülye kezdj el azon agyalni hogyan lehetne folytatni. Ezért is tetszett igazán. Izgalmakkal teli, takaró alá bújós, pár nap alatt ledarálós sorozat.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Liza 

– A végzetre gondoltam, ami engem is éltetett idáig.
– Azt hittem kereskedő.

1. évad 1. rész – Whap

Hasonló filmek címkék alapján