Több mint testőr (1992) 163

The Bodyguard
129' · amerikai · dráma, romantikus

1 díj · 14 jelölés

Frank Farmer (Kevin Costner) olyan ember, aki hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, és szakmájának egyik legjobbja. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. A fiatal énekesnő felfelé ívelő karrierjét úgy tűnik, semmi… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Whitney HoustonRachel Marron
Kevin CostnerFrank Farmer
Gary KempSy Spector
Bill CobbsBill Devaney
Ralph WaiteHerb Farmer
Tomas AranaPortman
Michele Lamar RichardsNicki
Mike StarrTony
Christopher BirtHenry
DeVaughn NixonFletcher

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 22

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet. Romantikus, egy kis izgalom, jó szereplők, jó sztori, jó zenék. Nagyon szép hangja van Whitney Houstonnak, lenyűgöző, csodálatos. Jó páros voltak Kevin Costnerrel, bár én sose voltam elájulva a pasitól. De ebben nagyon jó volt ő is.

Greylupus

Halálosan szerelmes voltam itt Kevin Costnerbe és csak azért akartam sztár lenni, hogy egy ilyen testőröm lehessen:)))).
A mai napig imádom a filmet, bár a végén meglepődtem – de így volt jó a történet:).

szilva81

Eletem elsö önallo mozifilmje baratokkal. Örök kedvenc marad emiatt is.

KyKy

Szerintem ez megint egy olyan film, amit kiskoromban kellett volna látnom ötvenszer, és akkor most is imádnám minden hibája ellenére… De sajnos nem láttam még egyszer sem, soha, most pótoltam, de azt kell mondjam, semmiről nem maradtam volna le, ha ez az alkotás kimarad az életemből. Maga az alapötlet, hogy testőr és védence összejön tetszik, de ebben az esetben a kivitelezés számomra nem az igazi. Nem nagyon jövök rá, hogy Farmer miért is lett szerelmes Rachelbe, mert ennél a nőnél kevés idegesítőbb karaktert lehetne találni, egyáltalán nem éreztem köztük kémiát, és nem tetszett az sem, hogy Farmer karakterét ilyen „gyengének” állították be azzal, hogy pikkpakk elcsábul. A fordulatokat megint kicsit bénának találom, semmi nagy bumm, igazából nagyjából folyamatosan sejteni lehet a dolgokat. Az akciójelenetekről ne is beszéljünk. Rég volt már 1992.
Na de ez van. Tényleg azt gondolom, hogy újonnan nehéz szeretni ezt a filmet, aki régről hozza magával, az más, nekem is vannak ilyen filmek az életemben. Akkoriban bizonyára jónak számított.

Chrissie_és_JAGMAN

Nem vagyunk nagy romantika rajongók, de ezt a filmet mindketten szeretjük :)

Kelly_Olvas

Kedvenc, nem a színészek játéka miatt, hanem a zenéjéért, amiért akkor nagyon odavoltam. Többször is láttam moziban.

1 hozzászólás
Alexa94 

Ez a film most úgy kellet, mint egy falat kenyér. Lehet, hogy csak azért tetszett ennyire, mert pont egy olyan időszakomat élem amikor érzékenyebb vagyok az ilyen filmekre. De a végén csak úgy ömlöttek a könnyeim. Nincs túl spékelve de mégis annyi érzelem van benne. Csak ajánlani tudom.

Hiranneth

Én nagyon akartam szeretni, tényleg. De ez most nem jött össze.

Alvarando 

A 90-es évek egyik kultfilmje, ahol Whitney Houston először csapott fel színésznőnek, elég jól alakította magát. A korszak egyik szívtiprója, Kevin Costner hozta a kötelezőt. Jó kis film, néha vontatott, de szerencsére beindul a közepére.


Népszerű idézetek

Pandalin

Frank: Onnan tudjuk, hogy valami fontos nekünk, hogy félünk, hogy elveszítjük.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján