Wyatt Earp (1994) 40

Wyatt Earp a Vadnyugat meghódításának legendás hőse volt. Fiatalon megtanulta, hogy nincs semmi fontosabb a világon, mint a család és az igazság. Azok a mozgalmas évek, melyek kiszakították a biztonságos családi élet melegéből és Amerika peremvidékére sodorták, először kalandvágyó fiatalemberré,… [tovább]

angol · -
angol

Képek 9

Szereposztás

Kevin CostnerWyatt Earp
Dennis QuaidDoc Holliday
Isabella RosselliniKate
Gene HackmanNicholas
Karen GrassleMrs. Sutherland
Michael MadsenVirgil Earp
Bill PullmanEd Masterson
Tom SizemoreBat Masterson
Linden AshbyMorgan Earp
David AndrewsJames Earp

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Shinzo 

Az egyik legjobb Wyatt Earp feldolgozás (merthogy láttam párat), nem száraz dokumentumfilm, de nem is elrugaszkodott fantázia szüleménye. Pont annyira hiteles, amennyire élvezetes és szórakoztató. Aki szereti a vadnyugati sztorikat, annak kötelező darab. :)

sipiarpi 

Több filmet láttam már ami Wyatt Erp történetét, vagy csak egy bizonyos momentumát meséli el ( Újra szól a hatlövetű (1957), Tombstone – A halott város (1993) ) mégis a régebbi feldolgozás nyerte el eddig a tetszésemet. Kasdan nagy fába vágta a fejszéjét mikor egy egész életet akar bemutatni, hogy érthetővé tegye a motivációkat, a miérteket. Ezért a játékidőt nem is sikerül neki 3 óra alatt tartania, amit soknak éreztem. Nem rossz film, de többször nem valószínű, hogy megnézem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján