The Fosters (2013–2018) 68

A sorozatban két homoszexuális nő, Stef és Lena alkotnak egy párt és egyben egy családot is.
A történet három gyermekkel indul, Brandonnal, aki Stef biológia gyermeke, illetve az adoptált ikerpárral, Marianával és Jesusszal. A békés családi életbe kapcsolódik be Callie, akit a család egyik… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

David LambertBrandon Foster
Maia MitchellCallie Jacob
Hayden ByerlyJude Jacob
Cierra RamirezMariana Foster
Sherri SaumLena Adams
Teri PoloStef Foster
Danny NucciMike Foster
Amanda LeightonEmma
Noah CentineoJesus Foster
Jake T. AustinJesus Foster

További szereplők

Kedvencelte 56

Várólistára tette 167


Kiemelt értékelések

agivagyok

Naivan belekezdtem, mert szerettem volna valami kis könnyű sorozatot. Hát ez minden volt, csak nem könnyű. Két és fél hét alatt végeztem az összes eddigi megjelent résszel, és nem tudom hogy fogom bírni, hogy innentől nem binge-watchingolhatom :(.
Szóval az egész sorozat nagyon izgalmas, egy olyan rész sem volt, amit csak egy kicsit is untam volna. Simán megnéztem egy nap 9 részt, és fel sem tűnt, hogy eltelt az egész napom. Teljesen kikapcsolt. Egy nagyon különleges család áll a főszerepben, illetve az ő problémáik. Természetesen a tinik vannak leginkább előtérben, és általuk nagyon fontos témákat mozgat meg a sorozat.. a homoszexualitástól a transzneműségen át az amerikai nevelőszülői rendszerig. Nagyon fontos, hogy legyenek ilyen sorozatok, amik tanítanak is minket, és segítenek elfogadni a világot magunk körül.
Egyszerűen imádom, és ez nekem az a sorozat, ami a végéig egyszer sem tudott kifulladni. Tudták mikor kell abbahagyni, nem lett elhúzva. Imádtam, és sokszor fogom még újra nézni, az biztos!

Charityy 

Örök kedvenc *-*
Imádom ezt a sorozatot, csak úgy ledaráltam az egészet. Szuper a történet, egy kemény témát dolgoz fel, az örökbefogadást. Nagyon nehéz lehet ezeknek e gyerekeknek, míg évekig tengődnek a családok és a nevelőotthonok között, míg végül örökre ott maradnak egy helyen, ha szerencséjük van.
Minden szereplőt imádok. Nekem a kedvencem Emma. Igaz hogy csak mellékszereplő, de nagyon tetszik a személyisége. Kiáll magáért és azt csinálja, amit szeret.
Calliet is csodálom, nagyon erős lány. Sok mindenen ment keresztül, rengeteg problémával kellett megküzdenie, de mindig megtalálta a megoldást és továbbállt.

crissy 

Az egyetlen baj ezzel a sorozattal az, hogy a sorozaton belül nagyon kevés családra terjed ki az üzenet, ez pedig enyhén szappanoperaszerűvé teszi az egészet. Viszont hiteles, és sok igazságot mond el. Minden, amivel találkozunk vagy találkozhatunk a mindennapi életünkben, itt ebben a sorozatban megtalálható. Sok mindenre megtanít, sokszor terel(het) „jó” útra, szóval én maximálisan ajánlom a népnek, kortól függetlenül.

Pinki18

Imádtam! Az egyik kedvenc sorozatom lett, és szerintem bármikor újra tudnám (és fogom is) nézni! :) Egyszerűen remek történet, csodás karakterek és tényleg a valós dogokról szól. Fontos témákat boncolgat és eléggé elgondolkodtató a világgal, a környezetünkkel, családunk, kapcsolatainkkal és saját magunkkal kapcsolatban is! Remek és mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyszer mindenképpen muszáj megnézni!

Zsu 

Tipikus ABC Family (tini)sorozat, aki látott már ilyet, ismerős lesz. Egy különleges témát feszeget (itt ez az azonos neműek kapcsolata, és az örökbefogadás). Főként a tinik problémái állnak a központban. Tele van tanulsággal és szereplőkkel, akik szinte mindig helyesen cselekednek.

Tíci

A harmadik évad legelső részéig bírtam. Aztán feladtam, mert képtelenség nézni, ahogyan kiforgatják magukból a szereplőket, csak hogy legyen elég dráma.
Egyszerűen kikészít, hogy azt szajkózzák, így a család, úgy a szeretet, de én ezt aztán nem éreztem. Úgy éltek egymás mellett, mint szobatársak, és a gyerekek soha, ismétlem SOHA nem szóltak a szülőknek, ha elbarmoltak valamit. Akkor hol az a nagy szeretet és családi összetartás, mi?
Már két hete abbahagytam, de fel tudnék robbanni, ha csak rágondolok, mekkora egy… és itt befejezem, mert nem tudok szofisztikált maradni.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

A szeretet sokkal erősebb kötelék a vérnél.

Charityy 

Az eljövendő dolgoktól való félelem az, ami tönkretesz minket.

Charityy 

Az élet kiszámíthatatlan, de nem élhetsz egész életedben félelemben.

Kontra_Judit 

Néha sokszor kell csalódni ahhoz, hogy sikereket érjünk el.

Kontra_Judit 

Rita: Az élet vegyes dolgokat ad. Egyaránt kapunk jót és rosszat is. Minél több időt töltesz azzal, hogy kitaláld, hányféleképpen próbál kitolni veled az élet, annál több lehetőséget fogsz találni!

Kontra_Judit 

Mariana: Nem akarom, hogy Te is olyan szemét pasi legyél, aki gyorsabban megy végig a csajokon, mint a fűnyíró a füvön. Hívd fel!
Jesus: Mennyi fejfájást képes okozni egy lánytestvér, nem igaz?

Kontra_Judit 

Mariana: Néha jobb bocsánatot kérni, mint engedélyt.

Kontra_Judit 

Stef: Úgy érzem magam, mint egy idióta.
Anya: Mindenhol akad egy ne aggódj!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján