Teledili (1992) 6

Stay Tuned
88' · amerikai · kaland, vígjáték, fantasy 12

A Kanble család teljesen hétköznapi életet él. A szülők kapcsolata azonban nem felhőtlen, ugyanis a családfő túl sok időt tölt a tévé előtt. Egy szép napon Knablené nem bírja tovább a gyűrődést, és összetöri a tévékészüléket. Ez persze még tovább fokozza a köztük lévő feszültséget. Már-már… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

John RitterRoy Knable
Pam DawberHelen Knable
Jeffrey JonesSpike
Heather McCombDiane Knable
Bob DishyMurray Seidenbaum
George GrayMr. Gorgan
Janet CraigMiss Daisy
David TomDarryl Knable
Joyce GordonSarah Seidenbaum
Eugene LevyCrowley

További szereplők

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Baromi ötletes film, amit szintén milliószor láttam. Egy olyan vígjáték, ami nem feltétlenül tanítójelleggel szeretnél felhívni a figyelmet a tévézés káros hatásaira, hanem vicces megközelítésből. Egy házaspárt szó szerint beszippant a tévé, akik aztán az éppen futó műsor részeseivé válnak, legyen az rajzfilm, talk show vagy éppen bűnügyi film. Nagyon eredeti! :)
Azt azért vegyük figyelembe, hogy ’92-es filmről van szó, tehát az akkori programok vannak műsoron.

ChEebor 

Nagyon jópofa, ötletes vígjáték a Teledili. A történet tulajdonképp annyi, hogy a főhősök vesznek egy tévét az ördögtől, ám a gonosz gépezet jól beszippantja őket, és 24 órát kell kibírniuk a különböző elborult tévéprogramokban. A szituáció jól fel van vezetve, a helyszínek érdekesek, a film pedig elég jópofa lett ahhoz, hogy egy kellemes vígjáték legyen. Persze némi tanulsága is van a sok kalandnak, ami kifejezetten jó egy ilyen alkotásnál.


Hasonló filmek címkék alapján