Sohaország (2005) 11

Neverwas
103' · amerikai, kanadai · dráma, fantasy 12

A művelt pszichiáter, Zach Riley (Aaron Eckhart) a sikeres karriert maga mögött hagyva úgy dönt, kideríti, milyen is volt valójában az apja, T.L. Pierson (Nick Nolte), a híres gyermekkönyvíró. Egy skizofrén beteg, Gabriel (Ian McKellen) különös kapcsolatban áll a mesekönyvben létező Sohaország… [tovább]

Szereposztás

Aaron EckhartZach Riley
Ian McKellenGabriel Finch
Brittany MurphyMaggie Paige
Nick NolteT.L. Pierson
Jessica LangeKatherine Pierson
William HurtDr. Peter Reed
Bill BellamyMartin Sands
Alan CummingJake
Vera FarmigaEleanna
Michael MoriartyDick

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Emerson 

Úgy akartam kezdeni az értékelést, hogy ha a Tintaszívre 7 csillagot adtam, akkor ez megérdemli a 8-at, de olyannyira magába szippantott a hangulata, az elképesztően gyönyörű képi világa és a tökéletesen passzoló zenéje, hogy most simán írhatnék egy nyáltól tocsogó, ömlengő szerelmi vallomást, de mindenkit megkímélek ettől.
Biztos sokat hozzátesz az élményhez, hogy a megfelelő (=pocsék) lelkiállapotomban találtam a filmre. Már ki voltam éhezve valamire, ami nem szétszaggat, hanem összerak. Nem avatok kedvencet, de ha megint rám tör az utálom a világot hangulat, akkor szedem a sátorfámat és irány Sohaország.

Hippoforaccus 

Vannak filmek, melyeknek az első 10 percében eldöntöm, hogy nem fogom tudni végignézni, mert rossz lesz, de azért beletekergetek, hátha mégis meggyőz. Ez is egy olyan film.

Dorka 

Nem rossz-nem rossz, és biztos még sokkal jobb lett volna, ha nem 15 részletben nézem :D
Viszont Zach, mint pszichiáter elbukott a szememben, több szarvashibát is vétett.


Hasonló filmek címkék alapján