Rivaldafényben (Rivaldafényben 1.) (2000) 36

Center Stage
115' · amerikai · dráma, romantikus 12

A való életben nincs próbatánc… Tizenkét elszánt táncos nyert előfelvételi lehetőséget az Amerikai Balett Akadémiára. Mindannyian a művészetre tették fel életüket, ezúttal nem akarnak hibázni. Néhány hét alatt kell felkészülniük az utolsó megmérettetésre. A feszültség tapinthatóvá válik a kemény… [tovább]

angol

Szereposztás

Amanda SchullJody Sawyer
Susan May PrattMaureen Cummings
Zoe SaldanaEva Rodriguez
Peter GallagherJonathan Reeves
Ethan StiefelCooper Nielson
Sascha RadetskyCharlie Sims
Ilia KulikSergei
Donna MurphyJuliette Simone
Debra MonkNancy Cummings
Shakiem EvansErik

Kedvencelte 7

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Most láttam ezt a filmet először, és nem is volt olyan rossz. A zenék és a táncok is bejöttek, de a szereplők már nem annyira, és nem is lettek nagyon kedvencek. Kezdetnek ott volt spoiler De legalább a film jó volt, és tetszett is, és kíváncsi vagyok a következő részre is, hogy az milyen. :-D

bettibujdoso 

ÉN EZT EDDIG MIÉRT NEM LÁTTAM, TE JÓÓÓ ÉÉÉÉG!!???!!!
Nagyon tetszett, nagyon jó zenékkel, színészekkel és nem utolsó sorban táncosokkal. Imádom a táncot, a balettot, lenyűgöző!

viky0222 

Csodálom, hogy pont ez a film kimaradt eddig az életemből, pedig a második részt már sokszor láttam. Történetileg tipikus, igazából olyan, mint bármelyik másik hasonló táncos film, de ettől függetlenül élvezhető. A koreográfiák jók voltak, az utolsó tánc, Cooper koreográfiája nagyon tetszett. Egyedül Jody volt néha idegesítően naív, spoiler Biztosan újranézős lesz, ha táncos filmre vágyok, bár a vége eléggé irreális, a balett világában ez nagyon nem így megy. :D

agi89

A film amit még általános iskolásként a panelba lakva HBO-n láttam, aztán videokazettára fel lett véve és rongyosra néztem.

Ha nem mentem suliba, mert beteg voltam fránya mandulagyulladás vagy a nyári szünetbe, mikor egyedül voltam otthon, szinte biztos hogy megnéztem. Volt hogy egymás után kétszer-háromszor is. Nem tudtam megunni.

Imádtam és imádom mind a mai napig.
Az egyik legkedvesebb táncos filmem. ha nem a legkedvesebb

oOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO

Megint megnéztem és ugyanúgy leköt és magával ragad 26 évesen, mint anno 12 évesen. A zenék, a táncok, a szereplők. Minden! :))

krlany 

Nagyon jók a koreográfiák és ügyesek a táncosok. A zene is zseniális. Ki ne szeretné pl. a Jamiroquai-t? A sztori csak ráadás, és még az sem annyira klisé, mint szokott lenni. Jól szórakoztam.

Zsu 

A táncos része nem volt rossz, de engem nagyon idegesített a főszereplő (?) szőke csaj. A naivitása, a hülyeségei. Ha már balettos dolog, nekem jobban bejött a Flesh and Bones sorozat.

mazsolafa

Ez nekem eddig valahogy kimaradt. De mivel a balettot szeretem és ritka kegyetlen táncnak tartom, ezért mindenképpen látnom kellett.


Folytatása

Összehasonlítás

Rivaldafényben


Hasonló filmek címkék alapján