Kedvencelte 5

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez a rész már korántsem sikerült olyan jól, mint az előzőek. Sok volt benne a felesleges időhúzás, az üldözések, és kicsit túl is bonyolították. A vége felé kezdett izgalmas lenni, de sokáig untam. Jeremy Renner is hiányzott. :) Olyan muszáj folytatásnak éreztem. Itt kell befejezni szerintem.

Theana

Tipikus Mission Impossible film, a megszokott agyon csavart jelenetekkel, telis-tele látványos akcióval, nem erőltetett humorral, és ezt külön kiemelném, mert jókat nevettem rajta. A szériakedvelőjeként, nekem elég jó volt, így örülök, hogy beültem rá még ha most mentem ki először is a moziteremből, de nem azért, mert unalmas lett volna, csak azért éreztem azt a két óra hosszat!; nem tökéletes, de ezzel számoltam.

Bence211 

Cruise ismét bebizonyította, hogy számára a lehetetlen küldetés lehetséges. Az Utóhatás ugyanis a nyári blockbusterek idején moziba kerülő tikkasztó hőségben egy jéghideg frissítő szórakoztató akciódús felüdülésnek minősül, amit bátran merek ajánlani a zsánerért rajongóknak, kiváltképp a széria őrültjeinek. Részletesebben az oldalunkon olvashatjátok a teljes beszámolót. : http://filmdoboz.hol.es/…

LoneWolf

Először is… Fun Fact: Mivel lényegében ennek köszönhetjük a 'bajusz-botrányt', a teljesség érdekében jómagam is borotválatlan arcszőrzettel ültem be megnézni.
Másodszor. Hiába a rohamosan idősödő szereplőgárda (Leszámítva a frissebb tagokat persze.) és a szokásos, akciófilmesen klisés sztorik, én szeretem a Mission Impossible filmeket. A legutóbbitól ugyan nem voltam elragadtatva, de az Imagine Dragons zenéjével aláfestett trailer simán meggyőzött arról, hogy az előző kis csalódás ellenére ezt is látnom kell.
Bevallom, számomra nyomós érv lett Henry Cavill jelenléte is, aki ezzel a fizimiskával simán játszhatta volna az új Magnum-ot, de ugyebár a 007-es szerepe se állna tőle távol, hisz már ez sem az első kémes darabja. Mindenesetre az előzetes elvárásoknak eleget téve, ő bizony sokat dobott a széria 6. részén, ami ismét inkább a pörgésre, látványra és picit a humorra épített, mintsem egy valóban meglepő és csavaros történet bemutatására. Persze mit is várnánk, hisz ez a műfaj a 90-es évek óta képtelen újat mutatni. Bomba, vírusfenyegetés, elnökmerénylet, vagy valami gépeltérítés… másról nem igazán szólhat egy nagyobb tétekben játszó sztori, ezeken pedig már nem is nagyon lehet olyat csavarni, hogy az ne legyen mérföldekről látható.
Itt sem volt ez másként. spoiler Természetesen erős közepes szintű ellenlábas mellett is teljesen élvezhető a film azoknak, akik szeretik a műfajt, a 90-es évek akciófilmjeit és az elvárásaikat nem helyezik feleslegesen nagyra, hisz ez egyértelműen nem az Oscar-ra pályázik, de nem is próbál többnek látszani önmagánál. Ez egy igazi, klasszikus (értsd: NEM CGI orgia!) popcorn-mozi a széria kedvelőinek, se több, sem kevesebb, de pont ettől olyan jó.

agi89

Aludtam rá egyet és azt kell mondjam, hogy tetszett.
Nem hazudok, első érzéseim vegyesek voltak. De ma már visszagondolva rá, olyan volt amire számítottam.

És nem, nem láttam az előző pár MI filmet. Még a klasszikus elsőket láttam gyermekkoromban, de az újabbakat nem. De nem volt zavaróan sok visszautalás és azok is számomra érthetőek voltak. Jól volt találva. :D

Henry Cavillba még mindig totál szerelmes vagyok. Annak ellenére, hogy spoiler.

Kifejezetten élveztem, hogy 3D-ben láthattam. Megérte a többletjegyárat. XD

Nem valószínű, hogy újra fogom nézni. Vagy csak úgy, hogy az előző 5-t is ledarálom előtte. Bár ha így nézem, akkor meg csak meg kellene nézni. :D

NaNa_88 

Nem váltottunk világot. :D
De nem is volt cél. Egy klasszikus amerikai akciófilm. Ennyi és nem több. Viszont én annyira nem vagyok kompatibilis ezzel a műfajjal. A 10 percig tartó üldözésekbe „belealudtam” néha és hát sajnos meglepetést valóban nem okozott. Ugyanakkor látványos volt, helyenként izgalmas, tudtam rajta nevetni és kedvenc jelenetet is avattam. Lényegében azt kaptam, amire számítottam. A 3D-t sem éreztem pénzkidobásnak, a térbeli hatás sokszor jól átjött.
Nem tartom esélyesnek, hogy valaha is újra megnézzem, de ha esetleg szembe jönne velem, akkor talán nem kapcsolok el. Igazi agykikapcsolós film.

sipiarpi 

Az akciók látványosak, izgulósak, a kellő humor is meg van, de egy csavarokra és fordulatokra építkező film esetében sajnos ezek a húzások kevesek. Ha láttál már egy MI filmet is könnyen rájöhettél a „meglepő” csavarokra. Sajnos ez most kevés volt az előző filmhez képest.

Horváth_Evelyn 

Csak annyi, hogy atyaisten, ha Tom Cruise komolyan ennyire gyors, akkor egy nagy hű. Ezt a filmet tényleg csak a belefektetett zseton menti a haláltól. Csak látvány, látvány, akció. És hiteltelen egyébként. Mondjuk nem vártam mást. És ez volt vélhetően a világegyetem életének leghosszabb 15 perce. Azért nem volt rossz. Azt hozta, amire várnak a nézők. Csak filmként nem tudok rá több pontot adni.

piciszusz 

Én csak a nachos miatt mentem, de nem volt ez annyira rossz. Kicsit túl volt csavarva és marha hosszú volt, de láttam már rosszabbat is.

Lobo

Így kell akciófilmet csinálni: a néző tudja, hogy ki éli túl és mégis végig izgalmas és feszültséggel teli, az utolsó jeleneteknél meg erős karfamarkolászás is van. Ezzel a bandával simán jöhet az MI7

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Sunshine 

Benji: Mit totojázol?
Hunt: Éppen kiugrom egy ablakon!
Benji: Éppen…? Oh, bocs. Eddig 2D-ben néztem. Hajrá.


Folytatása

Összehasonlítás

Mission: Impossible


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján