Midway (2019) 54

Az amerikai haditengerészet csendes-óceáni flottáját fél évre megbénította a japán légierő, mikor leigázta Pearl Harbort. Az egyik legnagyobb hírszerzési kudarcnak titulálták a történteket. Azonban ez a veszteség nem tántorította el az amerikai hadsereg hős katonáit, hogy véghez vigyék a II.… [tovább]

angol
angol
magyar
magyar

Képek 9

Szereposztás

Dennis QuaidWilliam 'Bull' Halsey admirális
Woody HarrelsonChester Nimitz admirális
Luke EvansWade McClusky
Patrick WilsonEdwin Layton
Alexander LudwigRoy Pearce
Ed SkreinDick Best
Aaron EckhartJimmy Doolittle alezredes
Mandy MooreAnne Best
Jake WeberRaymond Spruance
Darren CrissEugene Lindsey

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 114


Kiemelt értékelések

Papillon_εïз 

Ó, gyerekek, ez mennyivel jobban sikerült, mint a Dunkirk!

MewIchigo_Fan_Daniel 

Nem szokás egy történelmi, háborús filmre azt írni, hogy nagyon jó volt, mert elég szomorú, hogy ezek megtörténtek, ezért úgy fogalmazok, hogy nagyon jól sikerült.
Az egésznek a megvalósítása nagyon jól sikerült. A színészek választása sem sikerült rosszul. spoiler A szinkronnal néhol volt problémám, de ettől eltekintve nem volt hiba. :)
Kicsit hiányoltam Hans Zimmer-t a zeneszerzők közül. o.O
Nagyon komoly film volt.

balika88

A kritikák után nem tudtam mit várjak tőle, de nekem abszolút élvezhető film volt. Látványban tényleg odaverős lett, nekem megérte megnézni :-)

Dániel_H 

Átlagos második világháborús drámába oltott CGI-orgia. Gyakorlatilag a 2001-es Pearl Harbor újragondolva. B kategóriás színészek, meg néhány nagyobb név (Harrelson, Wilson, Evans). Kiemelném közülük Ed Skreint, de jutott még hely egy Jonas-testvérnek is.
Ami nagyon jó lett: repülőgépes-vezetős látványjelenetek.

hashtaghetimozi 

A Midway egy borzasztó jó színészgárdával előrukkoló film, ráadásul a nagy részük még elképesztő alakítást is nyújt. A cselekmény izgalmas, sodró lendületű és grandiózus, bár néhol zsákutcába fut és a vége egy picit túlhúzott. A csaták elképesztő látványosak, a CGI pazar, a hanghatások visznek magukkal, a zenék pedig belesimulnak a tökéletes összhatásba. Történelmileg rendben van, az ellenfél oldalt nem démonizálja, bár természetesen ha jobban érdekel minket a téma, érdemes lehet utánaolvasni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján