Joey (2004–2006) 58

0 díj · 1 jelölés

Joey Tribbiani jóravaló, kicsit hiszékeny és ábrándozó színészpalánta. New Yorkból Los Angelesbe költözik. Nővére, Gina veszi szárnyai alá. Gina együtt él húsz éves fiával, az egyetemista Michaellel, aki kifejezetten zseni és különc alkat. Joey még az álmodozások korát éli, hollywoodi sztár akar… [tovább]

Szereposztás

Matt LeBlancJoey Tribbiani
Paulo CostanzoMichael Tribbiani
Drea de MatteoGina Tribbiani
Andrea AndersAlexis 'Alex' Julia Garrett
Jennifer CoolidgeBobbie
Miguel A. Núñez Jr.Zach
Adam GoldbergJimmy
Michael TruccoPaul
Ben FalconeHoward
Alex BallTodd

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

viky0222 

A legnagyobb baj ezzel a sorozattal, hogy spinoff. Ha nem erőltették volna, hogy Joey-t kell továbbvinni, akkor egészen elfogadható sitcom lenne. Nem a legjobb, de jobban élveztem volna. Számomra hihetetlen, hogy olyan barátságok, amik nekik voltak, így eltűnjenek, és még csak ne is emlegessék őket. És Joey sem volt az igazi. Kár volt erőltetni. :(
Voltak benne jobb részek, jelenetek, a karakterek is okésak voltak, de többször nem nézném meg.

MrsCumberbatch 

Bár még csak most kezdtem el nézni, értékelném pár szóban. Én nagyon örülök, hogy Joey-t vitték tovább, hiszen valljuk be, ő az egyetlen, aki megáll a saját lábán. Mármint, most komolyan. Kinek lett volna több esélye?
– Monica és Chandler unalmas házas élete? Arra van bőven sorozat.
– Rachel és Ross további irtó idegesítő se veled se nélküled kapcsolata?
– Nekem Phoebe volt a kedvencem és imádom Mike-ot, de róluk se nagyon tudnék elképzelni egy sorozatot…

Szóval, kizárásos alapon maradt Joey. Ő nem házasodott meg és színész akart lenni, tehát az egyetlen olyan karakter, akiből még volt mit kihozni (még ha csak ilyen kevés időre is). De nyugodtan cáfoljatok meg kommentben. Érdekel, ki mit látott még másokban, hogy nincsenek megelégedve a választással.

Spinoffnak viszont nem mondanám. Semmi utalás nincs a Jóbáratokra, pár félmondaton kívül. Persze, a nagy rajongók számára elég elszomorító, hogy feloszlott a nagy baráti társaság – de én épp emiatt szeretem, mert életszagú! Egy idő után az emberek elég önzővé válnak és választanak. A családot (férj, gyerekek, szülők) a barátok helyett. És ez teljesen jogos és ez a valóság! Szóval, mások ezt negatívként látják én hatalmas pozitívumnak.

17 hozzászólás
DoreenShitQ

Most nem Jóbarátok szintű, de egynek elmegy. Szórakoztató, és ha már valaki spin offot kapott, akkor örülök, hogy Joe volt az. Ne bántsuk már szegény sorozatot na.

Lilla99 

Nem értem miért ilyen alacsony az értékelése ennek a sorozatnak, pedig annyira nem szörnyű. Oké, be kell vallani, hogy vannak hibái. Főleg, hogy eredetileg a Jóbarátoknak egy spin off sorozata, de attól nem olyan rossz. Örültem, hogy Joey karakterét továbbvitték, de az kicsit elszomorított, hogy itt már nem az az ezerrel szórakozós, millió ikonikus földön röhögős pillanatot adó Joey volt. Voltak nagyon jó poénok, amiken nevettem, de valahogy a többiek nélkül nem volt az igazi. Meg úgy alapjában zavart, hogy nem igazán volt utalás a Jóbarátokra bár az egyik részben kiszúrtam a háttérben egy képet amin Joey és Chandler van, szóval lehet hogy csak el vannak rejtve. Mindezek ellenére viszont én egy élvezhető sorozatnak tartom. Viszonylag gyorsan le is daráltam, hiszen csak két évadból állt. Nagyon szerettem továbbá a többi karaktert is. Mindenkit egytől egyig. Kár, hogy Zach csak a második évadtól jött, el bírtam volna viselni az egész sorozat alatt. Illetve egy kicsit többet Howardból is, mert szerintem ők is nagyon jó karakterek voltak. A színészek nagyon jók voltak. Vicces, hogy Bobbie és Jimmy is szerepelt a Jóbarátokban is, csak teljesen más karakterek voltak. Amit kicsit sajnáltam még, az a spoiler. A vége egy kicsit semmilyen volt. Nem tudom, hogy azért mert nem tervezték befejezni csak így sikerült, vagy amúgy is ilyen lett volna. Viszont a spoiler. Összességében nem olyan rossz sorozat ez. Vannak benne nagyon jó pillanatok, és szerintem lehetett volna még mit kihozni belőle legalább egy évadon keresztül. Spin offnak nem mondanám, de ha ettől eltekintünk akár 1-2szer még újra is lehet nézni. Annyiszor biztos nem mint a Jóbarátokot.

Marcsi 

33% naaa…. azért nem annyira szörnyű! Oké, a Jóbarátok után ez mélyrepülés, de azért nézhető.

Hippoforaccus 

Teljesen rendben lenne ez a sorozat, ha a második évadba nem lenne belekeverve Joey és Alex romantikus huzavonája. Királyul kiemelték a főszereplőt az előző sorozatból egy másik helyszínre, új szereplő közé (kár, hogy legalább egy-egy vendégszereplésre nem tudták beszervezni a jóbarátokat…), ahol folytathatja amit az előző helyen. Kicsit néhol mondjuk túltolták a kreténség faktort, de ettől eltekintve, kár, hogy csak ennyi időt élt meg.

Zoja009 

Voltak benne azért vicces részek és Joey, az mindig Joey marad. De sajnos messze alulmúlta a Jóbarátok-kat.

Victorious

Nem volt ez rossz sorozat de azért a Jóbarátok után nagy csalódás volt.Főleg fájt hogy nagyon kevés utalás volt a fősorozatra,szinte semmi.


Népszerű idézetek

[névtelen]

Brent Spiner: I was too busy hitting on Klingon extras. Which, let me tell you, is risky business. Till all that make-up comes off, you don't know what you're getting.

(1x14 Joey and the Premiere)

1. évad 14. rész
1 hozzászólás
[névtelen]

Michael Tribbiani: Lieutenant commander Data, sir. Sensors indicate we are go for party.
Brent Spiner: One day. Just one day without this, that's all I ask.

(1x14 Joey and the Premiere)

1. évad 14. rész
[névtelen]

Bobbie Morganstern: [to Brent Spiner] You listen to me, Mr. Roboto. Michael is a fan, and if he wants you to be Data, then you be Data. If he wants you to be R2-D2, then I want to hear blippedy-blop-squark.

(1x14 Joey and the Premiere)

1. évad 14. rész
[névtelen]

Michael Tribbiani: Oh, my God, Brent's leaving.
Anna: The guy from Independence Day?
Michael Tribbiani: Yeah, Independence Day, good. That's good. I'll be right back.

(1x14 Joey and the Premiere)

1. évad 14. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján