Holtak naplója (2007) 18

Diary of the dead
95' · amerikai, kanadai · horror 18

Egy csapat fiatal amatőr filmes nagy lelkesedéssel veti be magát abba az erdőbe, amely remek helyszínnek tűnik egy zombifilm forgatásához. A forgatás azonban elfajul, a történet valósággá válik, ugyanis pechjükre éppen ekkor kel életre egy csapat valódi zombi a nem véletlenül ideális helyszínen.… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Michelle MorganDebra Moynihan
Joshua CloseJason Creed
Shawn RobertsTony Ravello
Amy LalondeTracy Thurman
Joe DinicolEliot Stone
Greg NicoteroOrvos zombi
Wes CravenHírolvasó
Guillermo del ToroHírolvasó
Stephen KingHírolvasó
Simon PeggHírolvasó

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Zajec_Sternenkind 

Erre a filmre csak egyetlen egy szó jut az eszembe: borzasztó. Végig az az érzésem volt, hogy vajon egy vígjátékot nézek, vagy a szereplőket ennyire tehetségtelen színészgárda alakította, akik még egy barátjuk halálhírét is teljesen közömbös arccal tudják csak a vászonra vinni? A cselekményről nem is beszélek inkább, semmi logika nem volt benne, csak ténferegtek a karakterek, és szerintem maga Romero sem tudta igazán, mi a fenét rendezett. Tényleg… hogy lehet ez egy Romero film? Borzasztó.
B-o-r-z-a-sz-t-ó.

1 hozzászólás
AnnaAnn

Anno első nézésre nem jött be annyira, talán a kamerázgatás miatt. De jó film ez, igazi Romero. Mélyebb mondanivalója is van, nem csak zombiinvázió.

Miyakobaba 

Annyira nem jött be ez a film. Idegesítettek a szereplők, nem tudtam azonosulni velük.

Bubu 

Néhány jó ötlettől eltekintve ez egy nagyon béna és klisés film. Romero szerintem sajnos csak a 90-es évek előtti időszakban volt képes hangulatos és eredeti művekkel előállni. Az öreg vagy kiégett, vagy egyszerűen nem megy neki a modern filmkészítés. A Holtak naplójában sincsenek sem életszerű karakterek, sem stílusos dialógok, amik a régi Romero filmekre jellemzőek voltak. Igaz, a rendezés itt-ott egészen megállja a helyét, de közel sem terjed ki az egész műre. Sajna ez így nagyon gyenge.

Kingslayer

Fú, de kib…szott rossz volt! De ha más nem is, akkor annyi haszna volt, hogy ezzel a remekművel készen vagyok a zombimaratonos kihívással.

mvancsika 

Ma ez a második zombis film, amit megnéztem és stílusában teljesen különbözik az elsőtől. Én nem tudom azt mondani, hogy tele van klisékkel, mert mint azt az előző értékelésemnél is írtam, nem igazán ismerem a műfajt, így fogalmam sem volt, mit is várhatok.
Szórakoztatott a film, nem unatkoztam közben, szóval egy erős közepest érdemel tőlem.


Népszerű idézetek

Bubu 

A technika csodálatos dolog, kivéve, ha nem működik.

Bubu 

Vajon mi kerít hatalmába minket, ha valami szörnyűséget látunk? Egy rémes balesetet az országúton. Valamitől nem tudunk továbbhaladni. Valami ott tart. De nem segíteni állunk meg, hanem bámészkodni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján