Pokolfajzat (Pokolfajzat 1.) (2004) 177

Hellboy
122' · amerikai · akció, sci-fi, fantasy 16

Az őrült Grigorij Raszputyin azért teremtette meg Pokolfajzatot a második világháború alatt a pokol tüzében, hogy a gonoszt szolgálja. A fiút a szövetségesek mentették meg Broom professzor, a Paranormális Kutatás és Védelem Hivatal alapítója vezetésével. A professzor fiaként nevelte fel, és… [tovább]

angol
angol

Képek 9

Szereposztás

Ron PerlmanPiros
Karel RodenGrigorij Raszputyin
Doug JonesAbe Sapien
Selma BlairLiz Sherman
John HurtTrevor "Broom" Bruttenholm
Rupert EvansJohn Myers
Jeffrey TamborTom Manning
Hirdetés

Kedvencelte 33

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Szeszj

Imádom, már nem is tudom hogy hányszor láttam, először apukám mutatta meg nekem, és már akkor tetszett, egyébként nálunk mindenki imádja ezt a filmet. Van is miért mert pörgős, izgalmas, vicces de közben érzelmes is. A látvány világ is nagyon jó, és a történet is egy percet nem lehet rajta unatkozni. Én imádom! ^-^
Red a nagy kedvencem, nagyon jó fej, és hogy mennyire szereti spoiler. Meg azt hogy mennyire szereteti az édesapját, meg az apukája őt. Annyira szép! ❤
A többi szereplőt is nagyon bírtam, még Abe a nagy kedvencem, bírom a kapcsolatukat Red-del! :D
Nekem ez a film még sokszor többször nézős az már biztos! :D Imádom! ❤
https://www.youtube.com/watch…

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet. Izgalmas, vicces, jó szereplők, pörgős. Nagyon tetszik a jó és a rossz harca, az eleje nagyon izgalmasan kezdődik, és cseppet sem unalmas.

Leah 

Imádom h úgy indul mintha valami nagyon durva film, aztán kiderül h mégsem az. Vaagy egy kicsit talán mégis.
Olyan jó hangulata van nagy kár h nem folytatták a 3. résszel.

Komolyság, keveredik a humorral és az okultizmussal.
Nem lehet megunni . Nagy kedvenc ^^

Shinzo 

Sokadik újranézés volt ez már, de számomra még mindig megunhatatlan, és még mindig kedvenc. Élvezetes, pörgős darab, és az újranézésekkel volt időm sokminden mást is megfigyelni. A hátterek, a színészek játéka, na és Ron Perlman. Ha emlékeim nem csalnak ebben a filmben kedveltem meg igazán. Mintha csak rá szabták volna ezt a szerepet, de a többiek sem panaszkodhatnak, mert még a negatív figurákat is élvezetes volt nézni. Szóval remek az összhatás, és a steampunk külsőért meg külön piros pont.

Kopaszkutya 

Szeretem ezt a filmet. Ron Pearlman neve mára összefonódott Hellboy-jal. Egyik legjobb sci-fi/fantasy képregény adaptáció amit láttam. A jelmezek fantasztikusak, nem akartak mindent leanimálni és ezt szeretem.

Kemiviki 

A kényszerű hőssé válás, a jó a rossz küzdelme, okkultizmus, oroszok, Rasputin. Szerintem ennél többet nem is lehet kívánni egy nagyszerű történetbe.
Egy jó képregény feldolgozás lett. Szórakoztató, a történet kerek egész, teljesen leköti az ember figyelmét.
A karakterek közül én külön kiemelném Abe-t, szeretném jobban megismerni magát a karaktert.

Horváth_Kata

Egyik kedvenc ilyen jellegű filmem, imádom a látványt, a storyt. a steam punkot a lényeket. Az okultizmust, és egyáltalán az egészet.

AniTiger

Szeretem a szuper-/mutáns-/furcsa embereket, az én gyengéim az ilyen filmek. Ron Perlman pedig a Rendőrakadémia óta kedvenc, szóval totál esélytelen volt, hogy ezt kihagyjam.
Nem X-men kaliberű film, de vannak benne jó szereplők, izgalmas a történet és itt-ott nagyokat lehet röhögni a szövegeken. Abe fantasztikus. :))

LoneWolf

Nácik és okkultizmus, mindez képregényes csomagolásban. Szép karácsonyi ajándék! A viccet félretéve a Hellboy-nak megvan a maga varázsa, a kis egyedi világa és a szerepet, mintha csak Ron Perlman-re szabták volna. Külön díjaztam, hogy minimálisan alkalmaztak csupán CGI effekteket, így maradtak a jó, öreg praktikus, trükköknél, amit már a brutálisan kidolgozott jelmezeken is észrevehetünk. A Hellboy tehát kötelező darab a sci-fi, fantasy és képregényfilmek szerelmeseinek.

GomBagoly

Mindkét részt imádtam, humoros, pörgős, látványos, minden karakter a helyén van, nincs eltúlozva a hero érzés, szóval klasszak :)


Népszerű idézetek

Leah 

Mi az mi emberré teszi az embert – egy barátom kérdezte egykor – talán a származása, hogy hova születik, én nem hinném. A döntései teszik emberré, nem az számít hogyan kezdi az életet, hanem az milyen befejezést választ!


Folytatása

Összehasonlítás

Pokolfajzat


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján