Hellboy (2019) 30

120' · amerikai · akció, kaland, fantasy 18

Közeleg az apokalipszis… Hellboy, a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, – hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor irányítása alatt –, arra ő maga… [tovább]

angol
magyar
angol

Képek 8

Szereposztás

David HarbourHellboy / Pokolfajzat
Ian McShaneBroom professzor
Milla JovovichNimue, a Vérkirálynő
Sasha LaneAlice Monaghan
Penelope MitchellGaneida
Daniel Dae KimBen Daimio
Sophie OkonedoLady Hatton
Vanessa EichholzIlsa Hepstein
Kristina KlebeLeni Riefenstahl
Hirdetés

Várólistára tette 124


Kiemelt értékelések

BlackWidow

Hát nem tudom.
Én amúgy sose láttam a Hellboy filmeket, inkább csak részleteket, mikor a bátyám nézte ezeket.
Azt mondta, hogy ez a rész megkapta a 18-as karikát.
Jaj, hát mondom, mi van abba.
Aha.
Konkrétan undorító volt a film fele. Nekem valahogy nem nagyon van gyomrom az ilyenekhez. Nem azért, mert ijesztő, hanem mert undorító.
De igazából nem voltak elvárásaim, főleg, mivel nem nagyon vágom a sztorit, még ha nem is nagyon kapcsolódnak össze, de nekem ez annyira nem…
Voltak benne jó részek, meg poénok, de ennyi.
Im sorry.

hashtagHetiMozi 

Ezt úgy kell kezelni, mint egy fantasztikus B filmet. Különben minden pontja végtelen nevetséges lenne, de így jól elszórakoztam rajta. Végtelen dögös zene és odab@szós akció, borzasztó párbeszédek és hemzseg a hibákban a forgatókönyv. Tipikusan az olyan sz@r, hogy már jó. Mégsem tudtam utálni.

ppayter

Nehéz értékelni egy olyan filmet, amit tizenkét óra repülés után, egy ötórás layover vége felé sikerült megnézni.

Az biztos, hogy nem lett annyira szörnyű, mint a legtöbb kritika állítja, a túlzásba vitt vérengzés kifejezetten szórakoztató, a sztori viszont butácska és a karakterekből sem sikerült kihozni körülbelül semmit. Igazán megérdemelne néhány jól összerakott filmadaptációt ez a képregény (az előző kísérlet második része például egészen ígéretes volt), hátha majd a harmadik rebootnál sikerül, mint pókemberéknél.

Papillon_εïз 

Nem értem, hogy miért jó így megkavarni a történeteket, főleg ha több filmet is forgattak az adott témában. Nem tudom ez hol vette fel a szálat. Végig se néztem. Vicc. Broom professzor meghalt, de él, és Hellboy-nak okostelója van… Ráadásul az a fizimiska is borzalmas volt. Vivien Nimue meg mióta gonosz boszorkány? Másképp ismerjük az Arthur mondakört… De legalább Daniel Dae Kim jól nézett ki.

Saori

Nekem tetszett, szerintem volt olyan jó, mint a régi Hellboy filmek. Jó, az is igaz, hogy azokat vagy ezer éve láttam, de a feeling nagyjából megvolt, még ha ez kicsit könnyedebb is volt. Jókat nevettem rajta, szerintem a karakterek is rendben voltak, az általa felépített világ pedig még mindig olyan fura és bizarr, mint emlékeztem. Ez most sokkal jobban tetszett, mint hittem volna, vagy mint az általános véleményből gondoltam volna. Rendben volt ez, nekem bejött. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján