Yakusoku no Neverland (Yakusoku no Neverland 1.) (2019–2019) 28

The Promised Neverland · 約束のネバーランド
24' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, fantasy, sorozat, horror, anime 16
1 évad · 12 rész

Emma, amióta csak az eszét tudja, egy árvaházban nevelkedett sok másik gyerekkel együtt. Bár nem ismerik igazi szüleiket és nem tudják, honnan származnak, boldogan élik mindennapjaikat, mint egy nagy család a nevelőjükkel együtt, akire anyjukként tekintenek. Az árvaház területét tilos… [tovább]

japán

Szereposztás

Morohoshi SumireEmma
Uchida MaayaNorman
Ise MariyaRay
Ozawa AriConny (hang)
LynnGilda (hang)
Fujita NaoKrone (hang)
Ishigami ShizukaNat (hang)
Kayano AiAnna (hang)
Ueki ShineiDon (hang)
Kaida YuukoIsabella (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

TiaManta 

Nagyon jó példája a „rendkívül lassú, beszéljünk meg minden lépésünket, gondolkodjunk de keményen 10 részen át, a maradék kettőben pedig eksön, fussunk" jóféle változatának. Nagyszerű adaptáció. És nem utolsó sorban jó sorozat.
A stúdió ezzel végleg belopta magát a jobbak közé nálam. Főleg mert jön a folytatás is.

Nihilchan

Kellemes csalódás ez az anime számomra. Ráadásul tetszett a viszonylag lassú felépítés, a sok ötletelés, logikázás és a felnőttek vs. gyerekek állandó játszmája. Sok esetben átlátható volt, mégis akadtak benne megdöbbentő fordulatok. A főszereplő, Emma nem feltétlenül lett a kedvencem, ugyanakkor a két fiút nagyon kedveltem. Az opening és az endingek jók, a többi zenéről nem is beszélve; abszolút megadják a hangulatot. A rajzolás érdekes, és láthattunk különös kameramozgásokat is; ezek mind pozitívumok az anime kapcsán. Nagyon várom a második évadot, pláne, hogy nem sikerült könnyek nélkül megnéznem az első tizenkét részt.

rocketdog 

Kegyetlen, mély, profi és izgalmas.
Jó volt megfigyelni, ahogy a különböző karaktereknek együtt kellett dolgozniuk egy közös célért, még ha nehezen is értették meg egymást közben.
Szurkoltam, hogy minél hamarabb kijussanak és részletesen be legyen mutatva a kinti világ is. De így, hogy lesz folytatás, nem csalódtam a lezárásban.

Kaname32

Pöpec akció dús fantasy-horror ez az anime. Az elején nem adtam neki sok esélyt de ahogy haladt a vége fele egyre jobban megkedveltem. A 12.rész vége fordulatos volt és evvel a évadzáró résszel minimum kell a 2.évad. A karakterek teljesen prímák, de Rayel nem fogok megbarátkozni annyira unszimpatikus. A story eleje lassu volt de össze kapta magát a 12 részre. Szóval merem ajánlani megnézésre.

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Yakusoku no Neverland


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján