Yakusoku no Neverland (Yakusoku no Neverland 1.) (2019–2019) 78

The Promised Neverland · 約束のネバーランド
24' · japán · akció, sci-fi, animációs, kaland, dráma, fantasy, sorozat, horror, anime 16 !
1 évad · 12 rész

1 díj · 0 jelölés

Emma, amióta csak az eszét tudja, egy árvaházban nevelkedett sok másik gyerekkel együtt. Bár nem ismerik igazi szüleiket és nem tudják, honnan származnak, boldogan élik mindennapjaikat, mint egy nagy család a nevelőjükkel együtt, akire anyjukként tekintenek. Az árvaház területét tilos… [tovább]

japán

Képek 2

Szereposztás

Morohoshi SumireEmma (hang)
Uchida MaayaNorman (hang)
Ise MariyaRay (hang)
Ozawa AriConny (hang)
LynnGilda (hang)
Fujita NaoKrone (hang)
Ishigami ShizukaNat (hang)
Kayano AiAnna (hang)
Ueki ShineiDon (hang)
Kaida YuukoIsabella (hang)

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

Lucy 

HÁT ATYAVILÁG MENNYIRE JÓ VOLT EZ! *-*
Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire okos, izgalmas, érzelmekkel teli animét de, ez egy a legjobbak közül az biztos. Alig várom, hogy folytathassam.

Yuuko 

Kimondottan érdekes volt a történet, végig le tudott kötni. Mindenképpen nézni fogom a folytatását és várom a live actiont is.
Ami negatívum volt számomra, a gyerekek viselkedése. Jó, zsenik, meg minden, de túl éretten viselkedtek a korukhoz képest.
spoiler

2 hozzászólás
TiaManta 

Nagyon jó példája a „rendkívül lassú, beszéljünk meg minden lépésünket, gondolkodjunk de keményen 10 részen át, a maradék kettőben pedig eksön, fussunk" jóféle változatának. Nagyszerű adaptáció. És nem utolsó sorban jó sorozat.
A stúdió ezzel végleg belopta magát a jobbak közé nálam. Főleg mert jön a folytatás is.

p_LillaRéka

Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy ez valami elképesztően ZSENIÁLIIIS volt!!!!

Nihilchan 

Kellemes csalódás ez az anime számomra. Ráadásul tetszett a viszonylag lassú felépítés, a sok ötletelés, logikázás és a felnőttek vs. gyerekek állandó játszmája. Sok esetben átlátható volt, mégis akadtak benne megdöbbentő fordulatok. A főszereplő, Emma nem feltétlenül lett a kedvencem, ugyanakkor a két fiút nagyon kedveltem. Az opening és az endingek jók, a többi zenéről nem is beszélve; abszolút megadják a hangulatot. A rajzolás érdekes, és láthattunk különös kameramozgásokat is; ezek mind pozitívumok az anime kapcsán. Nagyon várom a második évadot, pláne, hogy nem sikerült könnyek nélkül megnéznem az első tizenkét részt.

Zyta19 

Lesokkolt ez az anime. Tele van fordulatokkal és izgalommal… és e mellett nem is az a már gyomorforgató / sok vérrel teli horror anime.

rocketdog 

Kegyetlen, mély, profi és izgalmas.
Jó volt megfigyelni, ahogy a különböző karaktereknek együtt kellett dolgozniuk egy közös célért, még ha nehezen is értették meg egymást közben.
Szurkoltam, hogy minél hamarabb kijussanak és részletesen be legyen mutatva a kinti világ is. De így, hogy lesz folytatás, nem csalódtam a lezárásban.

Kaname32 

Pöpec akció dús fantasy-horror ez az anime. Az elején nem adtam neki sok esélyt de ahogy haladt a vége fele egyre jobban megkedveltem. A 12.rész vége fordulatos volt és evvel a évadzáró résszel minimum kell a 2.évad. A karakterek teljesen prímák, de Rayel nem fogok megbarátkozni annyira unszimpatikus. A story eleje lassu volt de össze kapta magát a 12 részre. Szóval merem ajánlani megnézésre.

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Yakusoku no Neverland


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján