Híradósok (2012–2014) 33

1 díj · 9 jelölés

Amikor az ember esténként leül a televízió elé a híradót megnézni, nem is gondolja, milyen összetett munka eredménye az, ami megjelenik a képernyőn. Az HBO mozicsatorna saját gyártású sorozata a televíziós hírgyártás világába röpíti a nézőt. Egészen pontosan egy kitalált kábeles hírcsatornán… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Jeff DanielsWill McAvoy
Olivia MunnSloan
Emily MortimerMackenzie MacHale
Trieu TranJoey
Sam WaterstonCharlie Skinner
Chris ChalkGary
John F. CarpenterHerb
Charlie WeirauchJake
Adina PorterKendra James
Alison PillMaggie Jordan

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Hazudnék ha azt mondanám, hogy mindent értettem ebben a sorozatban, ahhoz túl tömény volt, és túlságosan járatlan vagyok a témában, de ettől függetlenül nagyon szerettem.
A film tartalmának komolyságához nem is fér kétség, éppen ezért nem értem miért kaszálták el, de talán pont ezért. Azt sem tudom, hogy mennyire adja vissza életszerűen a sorozat azt, hogy hogyan is működik a híradósok élete, nem tudom, hogy tényleg ennyire pörög-e vagy volt némi túlzás benne, ahogy a Vészhelyzetben is, de ha ez tényleg így megy, akkor nagyon szeretnék Híradós lenni. :) De nem áltatom magam, én ehhez túl tájékozatlan vagyok.
Jeff Daniels tökéletes választás volt a szerepre, Sam Waterston viszont nekem egy kicsit sok volt, kicsit túljátszotta az állandóan ideges, kiabáló főnök karakterét.

Orsolya_Tikászné_Gárdos 

Aczél Endréék készítettek nálunk ilyen híradót. Nekem hiányzik. Ma már nem nézek sem híradót, sem tv-t. Ezt a sorozatot Sorkin miatt kezdtem el nézni. Nem bántam meg, de nyomába nincs a West Wingnek. A twitter és a híradó közötti szakmai és etikai problémákat mi itt nem igazán tudjuk értelmezni, mivel nálunk kb. 20 éve nincs Híradó.
Ami halálosan idegesített, az Emily Mortimer túl ripacskodós játéke, amihez viszont tökéletes szinkronhangot találtak, így a kettő együtt idegtépő.


Népszerű idézetek

Imma 

– Vele beszélj, amikor vele beszélsz!

1. évad 1. rész – Mert így döntöttünk
Sonnenschein 

Egy embert az orvosok nyilvánítanak halottnak, nem a híradó.

1. évad 4. rész – Megpróbállak rendbe hozni

Hasonló filmek címkék alapján