Kedvencelte 23

Várólistára tette 155


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Neeeeem volt rossz! Minden rész elég mozgalmasra sikeredett és szépen építgette a cselekményszálat a végkifejletig. Reese Witherspoontt ebben a filmben sem kedveltem meg, túlságosan faarc volt végig, nekem nem jött át a rá osztott empátia, Jennifer Aniston viszont jó volt, azt gondoltam nehéz lesz kitörölni az agyamból közben mint Rachel de egy csapásra sikerült. Ps jegyzem meg a csinossága ellenére kicsit megmammósodott, de ez már csak egyéni ízlés kérdése, nem a sorozathoz kapcsolódik, ott piszok jól hozta az agilis arrogáns fapin@t.

carragher 

A mai világunkban aktuális kérdést feszeget a sorozat. Akár egyetért vele az ember akár nem nagyon érdekes sorozat. Elgondolkodtató lehet rajta gondolkodni.

Rainee

Azta. A nagybetus sorozat. Kotelezo darab. Jennifer „tobb vagyok Rachel Green-nel” Aniston pedig minimum zsenialis. :)

Szencsike 

Ejha, nagyon jó ez a sorozat! A sztori annyira lekötött, hogy csak repült az egy órás játékidő.
Annyi biztos, hogy akit érdekel a #MeToo témakör, az is megkapja a maga élmény adagját, illetve aki a televíziózás hátterébe akar belelátni, az is talál magának kapcsolódási pontokat. Nem tudom, hogy mi kötött le jobban: az Alex-Bradley szál vagy Mitch. Alex saját magával is küzd a nagy dráma után, de a sikert jelentő műsorért is, akár úgy, hogy átsétál másokon. Bradley a lázadó igazságkereső, aki elsőre mintha csak sodródna az eseményekkel, de hamar magára talál és nem fél a nagyágyúk lábára taposni. Hollywood két nagyasszonya zseniálisak voltak a szerepeikben. És ugye itt van Mitch… Steve Carellt eddig csak a vicces szerepekben láttam, de azt hiszem a drámai oldala is erős. Komolyan néha megsajnáltam a karakterét, de ahogy mentek előre az események, ahogy egyre több dolog derült ki róla, annál ellenszenvesebb lett. Nagyon jól bemutatja a #MeToo kampány minden előnyét-hátrányát: valódi ragadozó az illető vagy az adott illető ellehetetlenítése miatt nyomtak fel valakit, vagy éppen kik a felelősök, hogy mindezek megtörténhettek (pl. Alex, aki bevallottan félrenézett vagy épp Fred, a csatornafőnök, aki minden áron a botrányt akarta elkerülni), vagy épp ki hogy viszonyul Mitch-hez (a nagy barátság után hirtelen pálfordulás vagy épp a csodálkozás, hogy ő ilyen ember lehet…). Van min elgondolkodni az biztos.
A mellékszereplőket is érdemes megjegyezni, nem feltétlenül szerepeltek sokat, de nagy igazságokat mondtak ki. Nestor Carbonell miatt nekem Yanko lett az első kedvenc, látványos ellenpéldája Mitch-nek. Illetve Chip, a mennyből hirtelen a pokolban találta magát az évad végére.
Elképesztő sorozat, nagyon remélem, hogy a második évad is ugyanúgy hozza majd ezt a kiváló minőséget, mint amit az elsőben láthattunk.

clarity 

baromi jó volt az első rész, vicces és drámai. a két színésznő a hátán elviszi az egészet. karakterük szerint nagyon hasonló vérmérséklet, gondolom a továbbiakban erre fogják kihegyezni a két dudás egy csárdában… effektust.


Népszerű idézetek

Novecento 

Alex: What happened to your TV?
Mitch: We had a disagreement.

1. évad 1. rész – In the Dark Night of the Soul It’s Always 3:30 in the Morning
Krenai 

Bradley: How was I supposed to know people were filming me?
Jones: What? Like it's not the 21st century?

1. évad 1. rész – In the Dark Night of the Soul It’s Always 3:30 in the Morning
Christinewinchester 

Bradley: The truth matters. Sometimes it’s the only weapon that we have against the powerful men who are trying to shut us up.

1. évad 4. rész – That Woman
Christinewinchester 

Cory: People get their horrible news delivered to the palm of their hand 24/7, and they get it the way that they like it, colored the way that they want it. And news is awful, but humanity is addicted to it, and the whole world is depressed by it.

1. évad 1. rész – In the Dark Night of the Soul It’s Always 3:30 in the Morning
Christinewinchester 

Cory: You think people in one town over are gonna be any better? No. Human nature, it’s surprisingly universal, and it’s universally disappointing.

1. évad 10. rész – The Interview
Christinewinchester 

Cory: You cannot keep yourself pure just by moving on every time someone disappoints you.

1. évad 10. rész – The Interview

Hasonló filmek címkék alapján