Most nevess! (2018–2020) 31

A Most nevess! középpontjában Jeff, azaz Mr. Pickles (Jim Carrey) áll, a gyerekműsorok ikonikus figurája, aki a jóság és bölcsesség megtestesítője a fogékony amerikai ifjúságnak és azoknak a szülőknek a szemében, akik vele nőttek fel. Amikor a közszeretetnek örvendő Jeff családi élete… [tovább]

magyar
angol · magyar

Képek 7

Szereposztás

Cole AllenWill Pickles
Judy GreerJill
Bernard WhiteScott Perera
Coda BoeselBong Dude
Juliocesar ChavezGiggles
Juliet MorrisMaddy
Mary FaberMacy
Ginger GonzagaVivian
Jim CarreyJeff Pickles
Zackary ArthurFiatal Jeff

További szereplők

Most nevess! (2018–2020)
Operatőr
Zeneszerző

Gyártó
Aggregate Films

Kedvencelte 16

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Hagytam ülepedni néhány napot, mert nagyon „elrontottam” ennek a sorozatnak a „nézését”. Igen, van ilyen: elkezdtem darálni, ahogy a Jóbarátokat szokás és ez óriási hiba. Én mondjuk sosem gondoltam volna (ezért voltam gyanútlan), hogy van amerikai kiadású sorozat, amit ennyire emészteni kell – mea culpa, itt is egy gyomros, hogy észhez térjek és ismét legyek alázatosabb, megfontoltabb a kritizálással. Mert fejlett ugyan, de néha előtítéletes.
Jim Carrey, mint Mr. Pickles a legjobb választás volt erre a szerepre, szerintem ezt külön rá is írták, s bár nem olvastam utána, simán el tudom képzelni, hogy az ő keze és személyisége is benne van a karakterben. Nem kicsit. Én csak ámulok azon, mikor sok kritikusa szájából elhangzanak olyan negatívumok, hogy komolytalan, őrült, idegesítő, taszító ésatöbbi. Nekem annyira emberi, és annyira jó őt nézni, hogy nem értem az őt megkérdőjelező mondatokat sem. Nem is akarom, engem már fiatal felnőttként meggyőzött és hiába a sok agyament vígjátéka, a szemében már akkor is észrevehető volt valami olyasfajta másság, ami csak az őrült zseniknek a szemében lángol. Ő számomra meglehetősen különleges és nagyon közel áll a szívemhez. Nem értem, hogy nem lehet őt szeretni. Ha esetleg valaki még „kísérletezne” a színésszel, ezt a sorozatot vegye elő bátran, ha ez sem győzi meg az általam fent leírtakról, akkor valóban engedje el… (akkor se értem). Magáról a történetről annyit, hogy szinte minden megtalálható benne, amit az ember látni szeretne és amit nagyon nem szeretne a saját életében érezni; mélyérzésű vs. roppant felszínes, ám drámai karakterek, neveletlen gyerekek, akik úgy nyilatkoznak, mintha ötven év tapasztalat lenne mögöttük (döbbenetes és számomra félelmetes, hogy ezt tudomásul kellene venni a mai gyerekek kapcsán), elnyomott életek, fázó és magányos lelkek, célratörő és hihetetlenül és nyersen őszinte apák. Minden rész kimondottan súlyos tartalommal bír, és ezért írtam az elején, hogy ezt lehetetlen darálni, muszáj emészteni, még akkor is, ha az ember amúgy nem gondolkodik el hosszan a látottakról.
A látványvilágával ezt az érzést jócskán megtámogatták: fantasztikus képek marnak bele az ember szemgödrébe és tolják az arcába, le a torkán a vélt vagy valós, személyes és globális (fél)igazságokat.
Nem tudom azt mondani, hogy jó, mivel ez a szó nem fejezi ki azon érzéseket, amelyeket felszánt az emberben. Inkább azt mondanám rá, hogy.. több, mint érdemes a figyelmünkre és én mondjuk azt mondanám, hogy nem illik mellette elmenni. Sok száz szemétrevaló,- és semmirevaló sorozatot ont a gyár magából, ez éppen egy szépen felfelé ívelő, saját csillagot bitorló alkotás a hatalmas univerzumban. Nagyon megszerettem – szívfoglaló.

5 hozzászólás
DoreenShitQ

Kedves Te, aki még nem nézi ezt a sorozatot,

Hülye vagy.

Puszi: Dorina

Szencsike 

Mr. Pickles mindig ott van, ha szükséged van rá. De Jeff kihez mehet oda… Jim Carrey zseniális, az őrület ott van végig a tekintetében, és mindegyik részben azt várja a néző, hogy mikor fog kiborulni. Ami persze megtörtént, de az semmi se volt azokhoz az apróságokhoz képest, amikor türtőztetnie kellett magát, és ez sokkal nagyobb dráma. Mr. Pickles kiválóan ért a családhoz, a gyerekekhez, de Jeff a saját családjának a problémáit se igazán tudja megoldani, sőt, a családtagok se igazán tudnak mihez kezdeni, hiszen ők is összezuhant emberek a maguk módján.
Kiváló sorozat, megéri megnézni, érzelmi hullámvasútra felkészülni!


Népszerű idézetek

Ascyra 

– Van valamilyen zene, amit szívesen hallgatna a beavatkozás alatt?
– Kifejezetten szeretem Brahms „Második magyar táncát”.

Ascyra 

Henri: Akkor semmit sem értek! Ha szeretitek egymást, miért váltok el?
Jill: Az életben vannak problémák, amikre nincs megoldás, és bármennyire szeretjük is egymást, még az a sok szeretet sem elég ahhoz, hogy együtt tartson minket.
Henri: Akkor ti is enyvtelenítetek?
Mr. Pickles: Megpróbáltunk együtt maradni, de az enyv nem tartott.

Ascyra 

Jill: Ki tudja, mi történik, ha belépsz Nemtudomba.
Mr. Pickles: Lehet, hogy csodálatos hely.

cs_01 

– I lost my virginity to an older woman.
– Really?
– She was an actress.
– Would I know her?
– She starred in a movie… about the sound of music.
– Did you lose your virginity to Julie Andrews? Mary Poppins?!
– My sister calls her Cherry Poppins.
– How old were you?
– I was 16 going on 17.
– You're kidding.
– Yes. I was 28. She was 59, but vivacious.


Hasonló filmek címkék alapján