Empire (2015–2020) 18

1 díj · 4 jelölés

A sorozat főszereplője Lucious Lyon, a hip-hop koronázatlan királya. A korábban drogdílerkedésből élő, ám de tehetséges művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire Entertainment nevű lemezkiadó élére, amit azóta is biztos kézzel irányít. De mindez megváltozik, amikor megtudja, hogy súlyos… [tovább]

angol

Képek 36

Szereposztás

Terrence HowardLucious Lyon
Bryshere Y. GrayHakeem Lyon
Jussie SmollettJamal Lyon
Trai ByersAndre Lyon
Taraji P. HensonCookie Lyon
Grace ByersAnika Calhoun
Kaitlin DoubledayRhonda Lyon
Ta'Rhonda JonesPorsha
Gabourey SidibeBecky
Malik YobaVernon Turner

További szereplők

Empire (2015–2020)

További stábtagok

Gyártó
20th Century Fox Television
Imagine Television

Kedvencelte 12

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Mikor a magyar Fox csatorna elkezdte reklámozni, kíváncsi lettem, így megnéztem az első részt. Látatlanban a leírások alapján azt gondoltam, hogy egy zenés Dallas lesz. Nos, ez bejött, ugyanannyi a kavarás mint az olajosoknál :) És szereztem magamnak egy újabb örök kedvenc sorozatot. Maximálisan rászolgált a népszerűségre, azon ritka sorozatok közé tartozik, amelynek a népszerűsége folyamatosan csak nő. Részről részre egyre többen nézték, sosem volt visszaesés. Minden epizódban van valami amitől leesik az ember álla, sosem tudni, melyik az a szereplő, aki húz egy váratlant. A zenék pedig csillagos 5-t érdemelnek. Team Jamal!

NaNa_88 

Még az első évadnak sem értem a végére, de máris oda vagyok érte. Cookiet imádom. Olyan műsort tud nyomni a csaj, hogy hihetetlen. XD Ezzel ellenben Anikat egy mokkás kanál vízben meg tudnám fojtani. Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz még a későbbiekben a történet. Kavarás kavarás hátán. Hátba szúrások dögivel. „Dráma, dráma, dráma.” Iszonyú jó zenékkel. Már annak, aki szereti ezt a Timbaland vonalat. :) És persze egy csipetnyi szerelemmel.

2.évad után

Tömééény! Annyi sz@rt zúditanak itt a második évadban, hogy több holdnyi földet lehetne vele trágyázni. Túl sok. Izgalmas? Igen. Akarom tovább nézni? Naná! De már egy brazil szappanoperára hajaz a sok hátba szúrás, manipuláció és egyéb nyalánkságok. Ha nincs új probléma, sebaj, előkotrunk valamit a múltból és arra is építünk még egy szálat! Az utolsó rész végét már nem is tudtam hova tenni. spoiler Egyre csak halmozódnak a problémák. Egymást tapossák el. Ami megmenti az egészet, és amiért eddig is élveztem és továbbra is nézni fogom, az a stílusa. Mert az van! Elképesztően jó dalok, hatalmas szövegek, és az eltúlzottság ellenére izgalmas történetek sora. Pár felesleges, de egyik sem unalmas. Várom, hogy a következő évadot is ledarálhassam.

Kontra_Judit 

Remek családi sorozat, tele poénokkal, jobbnál-jobb zenékkel! Imádom!
A közismert szereplőgárdán kívül új arcokkal is megismerkedhetünk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján