Kedvencelte 18

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

1.évad

Amíg nem jött az utolsó rész, addig nagyon elégedett voltam. spoiler A zene tökéletes, kicsit furcsa a légkör, a megszokottak mellett egyedi karakterek. Csak az az egy dolog ne lenne… Meg Anna Maria. Az a nő egy démon. XD

2.évad

Amennyire lázadtam az első évad végénél erre a bizonyos szálra, most már mondhatni szurkolok érte. spoiler
A zenei része viszont úgy érzem visszább szorult. Sokkal kevesebb zenekari betétet kapunk. Jobban rámennek a magánéleti sztorikra. Két dolog van, amit nagyon bírok. Az egyik, hogy adott a nagy New York-i Filharmonikusok csapata, akik úgy káromkodnak, mintha azért még plusz pénzt kapnának. spoiler A másik, ami nagyon apróság, az az, hogy Rodrigo az akcentusával Haileyt Hájli-nak hívja. Über cuki. XD

3.évad

Itt már szerencsére a zenére is fordítottak időt. Volt egy teljes rész is, amikor csak azzal foglalkoztak és a cselekmény nem is haladt előre. Amolyan újrakezdés volt. Az is maradt a kedvenc részem. :) spoiler Haileyre leszek még kíváncsi, hogy merre fog haladni a továbbiakban. Kicsit más felé is kikacsintgatott. Mármint a zene terén. Eddig minden álma az volt, hogy oboázhasson a zenekarban. De most talán másban (is) megtalálja a helyét.

ziara

Nem is tudom, hogy találtam rá erre a sorozatra, de nagyon örülök, hogy így történt. Én nem vagyok egy komolyzene rajongó, de nagyon tudom értékelni, amit csinálnak, tudom, mekkora munka van mögötte. Hihetetlenül élveztem ezt a sorozatot, majdnem egy hét alatt megnéztem a három évadot, és elvileg idén jön a negyedik:)))) A színészeket imádtam, Gael Garcia Bernal <3, a zenét is, a sztorit is, egyszóval megtaláltuk egymást: ez a sorozat és én.
A negyedik évad kicsit visszavett a rajongásomból. Szerintem lehet hogy elég lett volna a három évad..

Nofrit

Először a leírása alapján azt hittem, hogy kis, amerikai Nodame Cantabile. Aztán rájöttem, hogy hála az égnek egyáltalán nem.
Imádtam az első évadot. A részek rövidek, emiatt pörgősek, a zene fantasztikus, a karakterek imádnivalók. Egytől egyig. Többször nézős.


Népszerű idézetek

Sztavrogin

Rodrigo: „Hai Lai,” you're just seeing the little tip of the iceberg. Mexico's this amazing, vast country, so rich, so transversal, so contradictory, full of mythology, full of an amazing narrative. I think you will appreciate it. Look, look, that guy, that guy, for example, the chubby guy? <A busz ablakán keresztül egy szobrot mutat Haileynek>
Hailey: Yeah.
Rodrigo: He's Tlaloc, the god of rain.
Hailey: Oh, he reminds me very much of this god we have in my country, the great god SpongeBob.

1 hozzászólás
Sztavrogin

Gloria: Now, Maestro, if you want to help, then please don't call one of our major corporate donors „evil bloodsuckers” in the 'New York Times'.
Rodrigo: Hey, no, no, no, I… I… that was taken completely out of context. Because what I said is, „Even though they are evil corporate bloodsuckers, they're nice.”

Eirlys

“You don’t have to do much. It’s like typing.”


Hasonló filmek címkék alapján