Heartland (2007–) 22

„Akár lóról, akár egy emberről legyen is szó: nem lehet rákényszeríteni semmire.”
Amynek Heartland az otthona, amióta az eszét tudja: kiskorától figyeli, ahogyan édesanyja a lovakkal törődik. A lány örökölte anyja természet adta tehetségét, ért a lovak nyelvén. Amikor egy tragikus baleset… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Amber MarshallAmy Fleming
Graham WardleTy Borden
Michelle MorganSamantha Louise 'Lou' Fleming
Chris PotterTim Fleming
Shaun JohnstonJack Bartlett
Kerry JamesCaleb Odell
Jessica AmleeMallory Wells
Alisha NewtonGeorgie
Stephen AmellNick Harwell
Jade HassounéAhmed Al Saeed herceg

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

– 1. évad: Ez a sorozat szó szerint gyönyörű! Ha valamit akkor ezt aztán igazán érdemes nagy képernyőn a lehető legjobb minőségben nézni.
Az egész annyira megkapó, annyira szeretni való. Már az opening is annyira elkápráztatja az embert hogy az hihetetlen, nagyon illik a sorozathoz.
A karakterek is mind egyszerű emberek, akik könnyen az ember szívéhez nőnek. Beleszerettem a sorozatba. De nem tudok dönteni Scott és Ty között, mindkettő annyira szeretni való. Lányok közül egyértelműen Amy a favorit:)
– 2. évad: Olyan jó hogy meghagyták az openinget erre az évadra is, remélem a későbbiekben is ez marad, mert ennyiszer egyet sem néztem végig soha.
Drámázosabb volt ez az évad, de nem az a túlságosan nyáltengerbe süllyedős, pont tökéletes volt. És az évadzáró epizód!! Hát azta végreee:D Lou viszont… Én nem így döntöttem volna.
– 3. évad: Pörögtek ezerrel az események, és nagyon gyors karakter fejlődéseket hozott ez az évad. Mind Amy és Ty, mind Caleb, Ashley és Lou életében. Tim és Jack még mindig nem nőttek fel :D Kicsit félek a 4. évadtól, mert az évad végén mindenki oly messzire szállt. Félek hogy ez milyen akadályokat gördít majd eléjük.

Nana_Chan

Csak azért adom a tíz csillagot, mert magában a sorozat megállná a helyét. Viszont olvastam a könyvsorozatot és az ezerszer jobb *kedvencem is lett*.
Szerintem a sorozat jobban is követhette volna a könyvet…


Népszerű idézetek

elentiya 

Jack: You want breakfast in bed? Sleep in the kitchen.

1. évad 1. rész – Hazatérés
judybee 

Jack Bartlett: Ismeritek a mondást. A bosszú olyan, mint egy kutyát megharapni, amiért az megharapott. Kár a gőzért, mert mit nyersz?! Telemegy a szád szőrrel.

1. évad 12. rész – Semmi sem tart örökké

Hasonló filmek címkék alapján