Godzilla (1998) 138

139' · amerikai · akció, sci-fi, thriller 12

A francia titkosszolgálat az egyik polinéziai szigeten atomrobbantást hajt végre, melynek hatására a sziget állatvilágában mutáció következik be. A kísérlet következtében gigantikusra nőtt, agresszív hüllő, Godzilla az éhségtől és dühtől hajtva megtámadja New Yorkot. A várost romba döntő… [tovább]

angol

Szereposztás

Matthew BroderickDr. Niko Tatopoulos
Jean RenoPhilippe Roaché
Maria PitilloAudrey Timmonds
Hank AzariaVictor Palotti
Kevin DunnHicks ezredes
Michael LernerEbert polgármester
Harry ShearerCharles Caiman, WIDF bemondó
Arabella FieldLucy Palotti
Vicki LewisDr. Elsie Chapman
Doug SavantO`Neal őrmester

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Nevra 

Jaj de imádom. Igaz, hogy van néhol egy kis hibája de melyik filmnek nincs? A szereplők nagyon jók. A stori isteni. New York pedig ideális helyszín Godzilla számára. Hmm szerintem minden percét imádom. Taxis rész iszonyat jó:D

Kemiviki 

Kövezzetek meg, de nekem minden hibájával együtt tetszett. Bár azt tegyük hozzá, hogy én végig Godzillának szurkoltam, hogy adjon a gonosz embereknek.
Amúgy nálam a rajzfilm sorozat volt a nyerő, na az ottani Godzilla az igazi:)

csokidani 

Sokadik tv-ben elkapott újranézés. Ezeket nem szoktam értékelni ,de ez a film annyira masszívan az aljaa filmgyártásnak, hogy z hihetetlen. Egy pillanatra sem komolyan vehető, egy pillanata sem hiteles, egy pillanatában nincs értékelhető színészi produkció. Kínos, kínos, kínos. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAanyira kínos az egész.

Izolda

Nem találok szavakat. Vérgáz. Láttam már régebben is, de most újra láttam a végét a tévében és konkrétan a fejemet fogtam. Olyan lyukak vannak a cselekményben, hogy ihaj! Pl.: spoiler Komolyan? /o\

1 hozzászólás
Hippoforaccus 

Nagyon nagy kedvenc ez a film nálam. Annyira komolytalan, hogy szinte már paródiának mondható. Ahhoz képest, hogy egy akció thriller, végig lehet röhögni az egészet. Elég csak ránéznem Jean Renora, és kitör belőlem a hahota. A CGI nem valami jó, de 1998-ról beszélünk, viszont a történet kárpótol érte.

Andro 

Hát… ez nem jött össze. Egyszer elég volt, de Godzillát hagyják meg a japánoknak!

krlany 

Jaj, hát a film… Már nem is emlékszem rá tisztán, hanem csak hogy jött a szörny, hűha van. Nem szerettem… De a filmzenéje olyan zenekarokkal, mint a Foo Fighters, Green Day, Silverchair, Rage Against The Machine, Fuel, Days of The New, Jamiroquai, nah az már más. Az aztán nem egy könnyen felejthető valami.

eNNBeus 

Hááááháháháháhááááááá :D :D

Mr_White 

Inkább a Jurassic Park folytatásának tűnt. Laza esti szórakozásnak elmegy, többet nem kell várni tőle.

ptagi

Aranyanyám, ennek szinte fejből tudom a szövegkönyvét. A férjem, ha semmit nem talál a TV-ben, amit szívesen nézne, akkor beteszi a Godzillát.
Nálam ez a ZS-kategória, de a férjemre való tekintettel nem merem nagyon lecsillagozni :P


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján