Önkívület (2015) 195

Self/less
116' · amerikai · akció, sci-fi, thriller, rejtély 16

Damian, a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere felajánlja… [tovább]

magyar

Szereposztás

Ben KingsleyDamian
Ryan Reynoldsfiatal Damian
Matthew GoodeAlbright
Natalie MartinezMadeline
Sam PageCarl
Michelle DockeryClaire
Victor GarberMartin
Derek LukeAnton
Emily TremaineMallory
Sandra Ellis LaffertyPhyllis Jensen

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 114


Kiemelt értékelések

Békacica 

Végletekig lekötött.
Inkább akcófilm mondjuk, mint sci-fi, de izgalmas, fordulatos. Nem egy nagy gondolat a testcsere, sok különböző testcserés film van. Számítani lehet a fordulatokra, de nekem annyira látványos és pörgős volt, hogy nem akartam rajta gondolkozni. Ryan Reynolds nem csoda, hogy az utóbbi évek legkeresettebb színészei közé tartozik, jól játszik, és remélem a pihenője után még sok jó alkotásban szerepel majd.

Fay

Bár véleményem szerint az alapötletet Lissa Price: A testbérlők című könyvéből vették, és a cselekmény is eléggé kiszámítható volt, mégis élveztem. A szereplőket nagyon jól választották ki és a felvételek sem voltak semmik.
Ez az a típusú film, amiért nem sajnálom, hogy pénzt adtam. Ha szereted az akció-thrillereket, akkor semmiképp ne hagyd ki!

3 hozzászólás
csartak

Ez film csak a testcserés alapötletében sci-fi, a többi mind a mai környezetben játszódik, és tulajdonképpen csak egy rohangászós-verekedős-lövöldözős akció film dolog lesz belőle. Egy percnyi mélyebb gondolat nincs benne. (vagy kb. annyi)
Néha elég logikátlan is, és a vége meg elég kiszámíthatóan limonádé. Egyszer megnézve, pipa.

NaNa_88 

Meh… Lehetett volna jobb is. :/
Nekem az elején túl gyorsan lerendezték ezt az egészet. Túl gyorsan kibújt a szög a zsákból. Én azt hittem, hogy ez a nagy titok kiderítése lesz a fő szál. Azért egy 3 kattintásos Google keresésnél többet vártam. XD Az utána lévő rohangálás sem kötött le igazán, bár voltak benne jó kis jelenetek. A vége meg… Megint nem tudom akartam-e én ezt. Igazából nem. :D Az igaz, hogy nem illet volna a sem a karakterhez, sem a sztorihoz, ha úgy fejezik be, ahogy azt én szerettem volna. spoiler Úgy sajnálom, mert vártam ezt a filmet. Enyhén csalódtam.

mandu 

Én… Egyszerűen nem találok szavakat. Ez a film egyszerűen gyönyörű és megrázó. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani.

MrsCumberbatch 

Nagyon jó alaptörténet, nem túl erős megvalósítás. De azért jó volt. Egyszernézős, érdekes, leköti az ember figyelmét. :))

ImagineNiki

Nagyon tetszett!
Még mindig a hatása alatt vagyok…! :P
Ryan Reynolds remekül játszik benne, minden jelenetet imádtam, amiben szerepelt! :) Kicsit hosszúnak tűnt a film, de lehet, hogy csak azért, mert már elzsibbadtam abban a mozis székben… Pont megfelelően izgalmas, ha ennél több akciót raknak bele, az már túlzás lenne. Végig fenntartja az érdeklődést, megérte befizetni rá! :)
A későbbiekben biztosan újranézem!

victoria_m997

Nekem őszintén szólva nagyon tetszett. Izgalmas volt, újszerű, jó színészekkel. Remek kikapcsolódás.

Corvus_CoRex 

Nem volt olyan izgises, mint amire számítottam, de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Benne van a szülinapom! =DDD
Meg miután ezen kiörömködtem magam esett le, hogy Ryan Reynoldsé is… :D

piciszusz 

Nagyon, nagyon tetszett. Nagyon jó sztori, nagyon jó megvalósítás, izgalmas volt végig. Tudom, hogy a sztori már ezerszer el lett lőve, de akkor is jó volt.


Hasonló filmek címkék alapján