Klónok (2018) 20

Replicas
107' · amerikai · sci-fi, thriller

A Replicas című sci-fiben Reeves, alias Will Foster egy idegkutatót alakít, akinek családja, felesége és gyerekei egy autóbalesetben életüket vesztik. Foster még a tragédia előtt azzal kísérletezett, hogy hogyan lehet az emberi tudatot számítógépbe átültetni. A baleset után kollégája… [tovább]

angol

Szereposztás

Keanu ReevesWill Foster
Alice EveMona
Emily Alyn LindSophie
John OrtizJones
Emjay AnthonyMatt Foster
Thomas MiddleditchEd Whittle
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Kimondhatatlanul gagyi. Annyira életszerűtlen az egész, hogy nevetséges. A néző el sem jut addig, hogy a szakmai részét elkezdje vizsgálni, mert emberi oldalról megbukik az egész. Érzelmek nincsenek benne a legminimálisabb mértékben sem spoiler, a színészek olyanok, mint egy darab fa, a történet meg talán 20 évvel ezelőtt lett volna érdekes. Borzalmas. Nem értem Keanu miért próbálkozik mindig ezekkel a sci-fikkel, 10 próbálkozásból kb egy jött be eddig.

3 hozzászólás
McMurry

Mindig jó téma és kérdés lesz, hogy hol kezdődik avagy ér véget az ember? Sok fontos kérdés merül fel a filmben, de szerintem ezek némelyikén kissé gyorsan túllendül, így elnagyolttá, kapkodóvá és csapongóvá válik számomra. Amúgyként pedig nem érvényteleníti a túlnépesedés az ember klónozásának kérdéskörét? Illetőleg szerintem megszületünk, hogy meghaljunk, avagy az élet értelme a halál. Jóllehet a filmben nem természetes halált haltak, viszont utána örök életet kaptak – no de kik is? Ők ők maradtak? Különben egész érdekes film.

Kiskakukk 

Lehetett volna sokkal jobb is. Így sajnos csak egy közepes film, hála a banális történetvezetésnek és az ordító logikai bakiknak.

essz

az alap jó.. a kivitelezés borzasztó… logikai hibák.. életszerűtlen helyzetek…
pedig simán elhiszem, hogy lehetséges… de vannak dolgok amiket nem lehet megcsinálni… spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján