Kedvencelte 43

Várólistára tette 181


Kiemelt értékelések

Rekaboni 

Na nekem most lett elegem ezekből a poszt-apokaliptikus tinidrámákból… A sztori és a motiváció rém egyszerű, a nagy csavar az első pillanattól kiszámítható. Nincs benne semmi új, csak klisé klisé hátán. Megint kaptunk egy meg nem értett tinilányt, aki egyedül megy a világgal szemben és micsoda véletlen épp egy állati jó pasi menti meg spoiler és legalább ezerszer vágják az arcunkba, hogy a szeret meg a remény ment meg mindenkit. Ennyi én feladtam…

9 hozzászólás
Charityy 

Ez is csak egy átlagos YA, posztapokaliptikus világvégés film, amiben Cassie egy sértett tinilány. Elindul hogy megmentse a világot, közben szerelmes lesz…
Unalmas, kiszámítható és hiányoltam az idegeneket. Olyan semmilyen volt az egész, sokkal akciódúsabbra számítottam, több harccal az idegenekkel.

csartak

Az első hullám letaglózza a nézőt.
A második hullám kiszívja az agyad.
A harmadik hullám az, aki kitalálta ezt a hülyeséget.. :D
Ezer vészcsengő figyelmeztetett szerte a neten, mégis belesétáltam. Tele van ostoba dolgokkal, béna az egész.

2 hozzászólás
pvik13 

Háát igeen az alapstory az bejött :DD a kivitelezés is jó volt és a színészi alakítások is coolak voltak a színészekkel együtt…párszor nézős kb..

Debut

Viccnek is rossz. Chlöe Grace Moretz kap 3 pontot, mert ő legalább próbálkozott…

3 hozzászólás
Emerson 

Hálás vagyok, amiért én ifjúsági filmeken nőttem fel és nem ilyen puccos nevezetű YA vackokon.
Egyik karakterről sem feltételeztem, hogy 60-nál több lenne az IQ-ja, pedig hát megmenekült a világ, meg minden… na de nem baj, nem is kell ahhoz atomtudósnak lenni, elég szőkének lenni és állandóan nyitott szájjal járni meg lőni mindenre, kivéve a szépfiúkra. Azokkal inkább smárolni kell.
Lett volna valami csavar is, csak kár, hogy már az elejétől evidens volt minden. Áh… Schreiber miatt volt várólistán, legközelebb seggberúgom, ha ilyenhez adja a nevét.

Nihilchan 

Szeretem a disztópiákat és azzal sincs különösebb bajom, hogy ezt a young adult eléggé bekebelezte. Ez a film fiatalokról szól, fiataloknak. Maga az alap egészen ötletes, érdekelt volna a bővebb kifejtése, de nyilván nem ez volt a lényeg. A sztori piszkosul kiszámítható, viszont a főszereplő kifejezetten jól hozta a szenvedő tinit. Igazából egészen kellemesnek találtam, csak aztán jött a romantika és az elrontott mindent. És amíg hozzá nem szoktam ahhoz, amit néztem, jókat nevettem, csak sajnos ez nem egy vígjáték.

Pnikolett

Nos hát,megint ki fogok lógni a sorból. :D
Egyáltalán nem volt ez olyan rossz,mint amennyire le van húzva. Nekem igen is tetszett,folyamatosan azon gondolkodtam, mi olyan nagy baj van vele amiért ennyire lehúzzák,nem értettem. Egészen 1 óra 37 percig azt mondtam hogy ez egy tök jó film. Aztán jött egy tényleg nyalifali rész amin azért felnevettem,de összességében akkor sem tudnám lehúzni.
Könyvet is épp most olvasom,még csak ott tartok,hogy kezd érdekes lenni,eddig uncsi volt kissé, de a film után nagyobb lelkesedéssel fogom olvasni mert tudom hogy jönnek még jó részek bőven.
Szerelmi szálra panaszkodtak sokan, hogy erőltetett meg tini. Én nem éreztem erőltetettnek annyira, sőt az egyik kifejezetten tetszett,remélem lesz még szerepe Evannek. Egyébként Ben is nagyon szimpatikus figura, és az a vagány csaj se semmi,akinek nem jut eszembe a neve :D

4 hozzászólás
mandu 

Nem tudom, ki hogy van vele, de a megfelelő hangulat megteremtése után (nem kicsi eső, villámlás, vihar, áramszünet közepette) egész jó filmről van szó. :D
Imádok az apokalipszisről és a világvégéről fantáziálni (nincs suli, túlélési ösztönök feléledése, a filmekből tanult tudás kamatoztatása), úgyhogy az időjárásnak köszönhetően teljesen beleéltem magam a történtekbe. De a vége… Mintha Leiner Laura közrejátszott volna ebben a függővégben :D
De ha eltekintek a kint zajló haláltusától, akkor nem nagy élmény és inkább tanultam volna koreait, de már mindegy. :D

mary_chan 

Kicsit későn értékelem így szövegesen, de sebaj. Igazából már alig emlékszem a filmre, nagyjából csupán. Elkezdtem olvasni a könyvet, mielőtt nekiültem volna a filmnek, de nem jutottam sokáig, ez viszont nem a könyv hibája, hanem az enyém, mert belekezdtem közben egy másik sorozatba (na de majd újra nekiesek). A film viszont nem igazán tetszett, kicsit talán mert siettek és gyorsan kellett az eseményeket bemutatni, de lehet csak a sztori volt a fura. A vége meg olyan lezáratlan maradt számomra (még ha lesz is folytatás, akkor is kellett volna valami jobb).


Népszerű idézetek

Negative_Singularity

– Segítség kell ahhoz… hogy ember legyél?
– Neked nem?

Zombi: Tudod mit? Ha padlóra küldelek, megtanítasz minket lőni.
Adu: És ha nem sikerül?
Zombi: Nem tanítasz meg.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján