Gemini Man (2019) 31

Egy öregedő bérgyilkos szeretne végre kiszállni, de élete legnagyobb kihívásával találja szembe magát, meg kell küzdenie saját klónjával, aki 25 évvel fiatalabb és képességei csúcsán van.

angol
angol

Képek 3

Szereposztás

Will SmithHenry
Mary Elizabeth WinsteadDanny
Clive OwenClay Verris
Theodora MiranneKitty
Benedict WongBaron
Linda EmondLassiter
E.J. BonillaMarino
Douglas HodgeJack Willis
Ilia VolokYuri Kovacs
Ralph BrownDel Patterson
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 159


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 

Nem lett egy nagy durranás, kicsit klisés is volt ez a téma, amire a film épült, de Will Smith és természetesen a szinkronszínészének alakítása érdekessé tette a filmet. :)
Nem egy „Hú de beülnék megnézni még egyszer” film volt, de nem bántuk meg, hogy megnéztük. ^^
spoiler

hashtaghetimozi 

A Gemini Man hatalmas csalódás. Technológiai korlátokat akar döntögetni és moziforradalmat elhozni, de csúnyán felsül vele. A fiatal CGI Will Smith elég felemás, meg vannak a maga pillanatai, de gyakran le akar esni a vászonról, mint egy megfáradt videójáték karakter. A 120 FPS szokható, de szintén nem forradalmi jelenlegi formájában még, kicsit talán sok is. A cselekmény faék egyszerű és unalmas, a fordulat szánalmas, a párbeszédek elkeserítőek. Budapestet nem volt rossz látni, és Will Smith is korrekt, de ebbe nincs több.

Inkabringa 

A látvány miatt tényleg érdemes moziban megnézni. Ennyi. A története klisés és borzalmas dialógusokkal tarkított.
Csalódott vagyok.

happybeboop 

Lehet Ang Lee jobban jár, ha marad inkább az olyan drámáknál, mint az Értelem és érzelem, vagy a Pi élete. Mert itt szükség lett volna egy erősebb ritmusváltásra. Sokszor nagyon lassúnak éreztem, mármint akciófilmhez képest, és akadtak felesleges jelenetek is. Mondom ezt úgy, hogy engem elvarázsoltak a budapesti képekkel és hát az hogy spoiler. Egyébként ezekért a dolgokért adtam csak rá ennyi csillagot. Mert a történet is elég felejthető lett, lehetett volna valami csavar, vagy lehet jobb lett volna, ha nem tudjuk előre a film egyetlen csavarját.

Torgyik_Évi

A film sztori szempontjából fantasztikus nekem nagyon tetszett hogy ötvözték benne az akciófilm és az érzelgés elemeit ettől lett nekem olyan életszerű az egész viszont ez sokaknak taszító lehet. Nem túl siratós film de ettől függetlenül eléggé megmutatkoznak benne az emberi érzelmek ezzel hatást gyakorolva a közönségre ami be is jött

Rémálom 

Nem tudom, ennek a filmnek miért kellett megszületnie. Annyira 90-es évekbeli, nagyon gagyi, nagyon tesztoszteron, nagyon unalmas és végtelenül hosszú. A dialógusok förtelmesen bénák és élettelenek, a vége hihetetlenül kiábrándító, és a CGI-ról ne is beszéljünk. Nem kell nekem mélység egy akciófilmbe, de ez túl erősen próbálkozott, és nagyon alulteljesített.

Wolly

Bevonzott a két Will Smith spoiler, de egy igen unalmas filmet sikeredett osszehozni. Meg csak nem is túl csavaros történettel, halál unalmas parbeszedekkel, és a kepvilagnal is többször jutott eszembe, hogy valami nagyon gagyi videojatekot nézek felgyorsitva, mintsem egy akció filmet, ami még élvezhető is lenne.
Budapest szépen teljesített, annak ellenére, hogy simán ki is hagyható fonal volt, amit egy hivassal is ki lehetett volna váltani, de nem baj.
Szóval osszessegeben egy mozit nem ér meg, talán ingyen valahonnan megszerezve… Ha nagyon sok szabadidő jut valakinek.

brena

egynek elment,voltak jó részek is,Budapestet pl nagyon szépnek mutatta:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján