Gemini Man (2019) 153

Egy öregedő bérgyilkos szeretne végre kiszállni, de élete legnagyobb kihívásával találja szembe magát, meg kell küzdenie saját klónjával, aki 25 évvel fiatalabb és képességei csúcsán van.

angol
angol

Képek 14

Szereposztás

Will SmithHenry
Mary Elizabeth WinsteadDanny
Clive OwenClay Verris
Theodora MiranneKitty
Benedict WongBaron
Linda EmondLassiter
E.J. BonillaMarino
Douglas HodgeJack Willis
Ilia VolokYuri Kovacs
Ralph BrownDel Patterson

Kedvencelte 4

Várólistára tette 121


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz film, voltak benne látványos helyszínek, akciódús jelentek is, és azért izgalmas is volt. A szereplők is eléggé jók voltak, főleg Will Smith, bírom a pasit, és a filmjeit. :-) Szórakoztató volt, a sztori is érdekes volt, a zenék is jók voltak. spoiler

eNNBeus 

Nos. Szerettem volna szeretni, de sehogy sem ment. Egészen kb. a harmadik perctől a végéig olyan érzésem volt mintha egy teljesen átlagos tv filmet néznék. Elhiszem a sokat tudóknak, hogy a tecnológia amit alkalmaztak az a korát meghaladó (nem tudom valójában az-e), de nézőként mit sem tudom értékelni, ha a színészi játék átlagos (vagy azon aluli), a párbeszédeket hagyjuk inkább, a túl sok irtó közeli kép Will Smith-ről pedig máűr rendesne bántotta a szemem. Lehet ezzel akarták felhívni a figyelmet, az arcunkba tolni hogy mekkor aóóóóriási a különbség a két Henry között, de engem inkább zavart. Meg egyébként se akarjanak már mindent a számba rágni na…
És itt még csak nem is érzem cikinek bevallani hogy a végére nemkicsit bealudtam….

3 hozzászólás
kiruu 

Túl sok jóra már akkor nem számítottam, amikor pár hete félbe hagytam, mert annyira untam. Leküzdöttem ugyan, de sok értelme nem volt.

csartak 

Elég unalmas, semmitmondó film, közben lehet rajzolgatni, vagy duolingózni. Egyetlen értékelhető benne, hogy Budapest önmagát adja, nem egy fiktív vagy másik város.
Viszont tényleg létezik az a koponyákkal kirakott katakomba rendszer valahol a Vajdahunyad vár környékén? Azt szívesen megnézném. :D

4 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Még jó hogy nem olvastam spoielreket mert legalább ez a spoiler csavarra nem számítottam. Meglepiii. XD

Amúgy annyian írták hogy rossz volt, hogy pozitívan csalódtam a filmben. :D

LoneWolf 

Hogy is fogalmazzam meg?
Ez lesz akkor, ha valaki túl sok Klónok Háborúját néz…
Emellett semmi extra, konkrétan egy tucatfilm, amit sikerült a kelleténél hosszabbra is vágni. Gőzöm sincs, hogy miért ültek ezen ennyit. Csupán a fiatalítás miatt? Az sem igazán indokolja ezt, hiszen már évekkel ezelőtt is remek jeleneteket láthattunk hasonló technológiával, szóval csak pislogok ezen. A legfurább, hogy az állítólagos korszakalkotó CGI helyenként nagyon gagyi pillanatokat produkált, ami főként a katakombákban folyó közelharcnál szúrt szemet. Annyira természetellenesen gyors és folyamatos volt a mozgás, mintha egy pocsék videojáték átvezető animációját nézném.
Emellett, mint azt az elején írtam, a történet egy gyenge középszer ZÉRÓ meglepetéssel, ami 10-15 évvel ezelőtt talán még így is nagyot robbanhatott volna, de annyiszor lerágták már a témát, hogy az átlag néző már csak ásít rajta. Mondjuk meglepett, hogy Will Smith ezúttal nagyon komoly arccal zúzta végig a filmet és meg sem próbált jópofizni, ahogyan azt a legtöbb alkotásában teszi. Talán ez volt az egyik ok, amiért nem húztam le teljesen, illetve a Budapesten játszódó részek is megértek kb. 2 plusz csillagot, pedig nem volt belőlük sok. Egyszer egyébként bőven nézhető, de tényleg megnyeshették volna legalább egy 15-20 perccel.

Ruby_εïз 

Látványos volt, de semmi pluszt nem adott. És hogy mi? Will Smith 51 éves? :O

csokidani 

Ez meg mi a szent szar volt? En meg Willt ilyen sokadrangu fostalicskaban nem lattam. Gagyi operatori munka, gagyi rendezes, gagyi CGI, gagyi dramaturgia, gagyi szineszi produkciok (igen te is Will, pedig imadlak tudod).
ULTRA
GAGYI
VOLT
AZ
EGESZ
!
Es ezt moziba mertek vinni? Meg direkt DVD-re is szegyelltem volna kiadni, annyira ubergagyi.

Fuuuuu, apaaaaammmm….. :-(

1 hozzászólás
Hippoforaccus 

Semmitmondó, felejthető történet, amiben egy mesterlövész próbálja erőszakkal meggyőzni önmagát, hogy ne ölje meg.
Utoljára ilyen borzalmasan emulált mozgást, animációs karaktertől a Penge kettőben láttam… szörnyű.

4 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján