Gemini Man (2019) 12

Egy öregedő bérgyilkos szeretne végre kiszállni, de élete legnagyobb kihívásával találja szembe magát, meg kell küzdenie saját klónjával, aki 25 évvel fiatalabb és képességei csúcsán van.

angol
angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Mary Elizabeth WinsteadDanny
Will SmithHenry
Theodora MiranneKitty
Clive OwenClay Verris
Benedict WongBaron
Linda EmondLassiter
E.J. BonillaMarino
Douglas HodgeJack Willis
Ilia VolokYuri Kovacs
Hirdetés

Várólistára tette 137


Kiemelt értékelések

Inkabringa 

A látvány miatt tényleg érdemes moziban megnézni. Ennyi. A története klisés és borzalmas dialógusokkal tarkított.
Csalódott vagyok.

hashtagHetiMozi 

A Gemini Man hatalmas csalódás. Technológiai korlátokat akar döntögetni és moziforradalmat elhozni, de csúnyán felsül vele. A fiatal CGI Will Smith elég felemás, meg vannak a maga pillanatai, de gyakran le akar esni a vászonról, mint egy megfáradt videójáték karakter. A 120 FPS szokható, de szintén nem forradalmi jelenlegi formájában még, kicsit talán sok is. A cselekmény faék egyszerű és unalmas, a fordulat szánalmas, a párbeszédek elkeserítőek. Budapestet nem volt rossz látni, és Will Smith is korrekt, de ebbe nincs több.

happybeboop 

Lehet Ang Lee jobban jár, ha marad inkább az olyan drámáknál, mint az Értelem és érzelem, vagy a Pi élete. Mert itt szükség lett volna egy erősebb ritmusváltásra. Sokszor nagyon lassúnak éreztem, mármint akciófilmhez képest, és akadtak felesleges jelenetek is. Mondom ezt úgy, hogy engem elvarázsoltak a budapesti képekkel és hát az hogy spoiler. Egyébként ezekért a dolgokért adtam csak rá ennyi csillagot. Mert a történet is elég felejthető lett, lehetett volna valami csavar, vagy lehet jobb lett volna, ha nem tudjuk előre a film egyetlen csavarját.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján