Fogságban (2013) 280

Prisoners
153' · amerikai · dráma, thriller, krimi, rejtély 15

0 díj · 1 jelölés

Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Hugh JackmanKeller Dover
Jake GyllenhaalLoki detektív
Paul DanoAlex Jones
Viola DavisNancy Birch
Maria BelloGrace Dover
Terrence HowardFranklin Birch
Melissa LeoHolly Jones
Dylan MinnetteRalph Dover
Zoë SoulEliza Birch
Erin GerasimovichAnna Dover

További szereplők

Kedvencelte 48

Várólistára tette 157


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Van benne pár miért és fekete folt,de nagyon izgalmas. Elég hosszúnak tűnt a megnézés előtt ez a 2 és fél óra, de egy percet sem unatkoztam. Helyenként elég brutális. Nem egy tipikus vasárnap délutáni, családi kikapcsolódás.
Az ilyen filmekkel mindig az a bajom, hogy a nagy csattanó már nem meglepetés. Majd 5 év múlva, ha már elfelejtem, újranézem. XD
Nem túl sok szöveggel dolgozik a film, és feszültséggel teli. Nekem nagyon tetszett. :)

2 hozzászólás
Nihilchan 

Meglepően izgalmas film lett, amit egyáltalán nem éreztem túl hosszúnak, mert végig tele volt feszültséggel. Nem egy kedves, könnyed alkotás, de abszolút megéri megnézni. A színészi játék is kiváló volt. Eredetileg úgy terveztem, hogy csak belenézek, majd folytatom máskor, de nem tudtam elszakadni a képernyőtől, annyira lekötötte ez a sötét, brutális történet a figyelmem.

Charityy 

Brutális film, brutális jelenetekkel, brutális színészi játékkal.

BeL1eVe 

Ez a film még mindig tonnányi súllyal nehezedik rám és maximálisan kizsigerel, pont mintha a valóságban élném át. Ultrarealista, megdöbbentő történet, végtelenül hitelesen előadott emberi reakciókkal. A Villeneuve-i esszencia kellékei.

KillerCat 

Nagyon izgalmas volt,megérte a 2 és fél órát.

Lunemorte 

Még mindig görcsbe van állva a gyomrom, annyira megrázó film volt…Néha annyira brutális volt, hogy muszáj volt kimennem vagy lenémítani a filmet…A vége pedig rendesen kiakasztott. Kikészültem most ettől…
Eltűnt gyerekek, sötét helyek és az útvesztő. Hugh Jackman megőrül, Jake Gyllenhaal pedig majd elalszik. Szabad-e nem emberi erőt okolni dolgokért? Indok lehet-e ez bármi rosszra? Mit ér az, ha bosszút akarsz állni bármi miatt is? Van-e ennek valami értelme? Játszhat-e Istent az ember?
Csak erős idegzetű embereknek ajánlom ezt a filmet, de tényleg!

Blissenobiarella 

Bár témáját tekintve nem sok újat hoz ez a film, de a kiváló színészeknek köszönhetően fantasztikus darab. Brutális, kegyetlen történet, erre készülj fel. Megterhelő.
Nekem iszonyúan tetszett, biztos vagyok benne, hogy meg fogom nézni még egy párszor. Patent film, minőségi thriller.
Jake Gyllenhaal pedig szexibb, mint valaha.

brena 

Na,végre egy jó film! Sötét,feszültséggel teli,végig paraztam… Imádom a színész gárdát! Csak úgy elroppent a két óra :)

Horváth_Evelyn 

Nagyon tetszett. Az elején fájt a film hossza, de egy idő után belefolytam. Utána már azt bántam, hogy vége. Igazából nem vagyok megelégedve. spoiler Na, de már az elején rájöttem, hogy mi a szitu. És eltaláltam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján