Fogságban (2013) 236

Prisoners
153' · amerikai · dráma, thriller, krimi 15

0 díj · 1 jelölés

Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Hugh JackmanKeller Dover
Jake GyllenhaalLoki detektív
Paul DanoAlex Jones
Viola DavisNancy Birch
Maria BelloGrace Dover
Terrence HowardFranklin Birch
Melissa LeoHolly Jones
Dylan MinnetteRalph Dover
Zoë SoulEliza Birch
Erin GerasimovichAnna Dover

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 41

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Van benne pár miért és fekete folt,de nagyon izgalmas. Elég hosszúnak tűnt a megnézés előtt ez a 2 és fél óra, de egy percet sem unatkoztam. Helyenként elég brutális. Nem egy tipikus vasárnap délutáni, családi kikapcsolódás.
Az ilyen filmekkel mindig az a bajom, hogy a nagy csattanó már nem meglepetés. Majd 5 év múlva, ha már elfelejtem, újranézem. XD
Nem túl sok szöveggel dolgozik a film, és feszültséggel teli. Nekem nagyon tetszett. :)

2 hozzászólás
Charityy 

Brutális film, brutális jelenetekkel, brutális színészi játékkal.

KillerCat

Nagyon izgalmas volt,megérte a 2 és fél órát.

Blissenobiarella 

Bár témáját tekintve nem sok újat hoz ez a film, de a kiváló színészeknek köszönhetően fantasztikus darab. Brutális, kegyetlen történet, erre készülj fel. Megterhelő.
Nekem iszonyúan tetszett, biztos vagyok benne, hogy meg fogom nézni még egy párszor. Patent film, minőségi thriller.
Jake Gyllenhaal pedig szexibb, mint valaha.

brena

Na,végre egy jó film! Sötét,feszültséggel teli,végig paraztam… Imádom a színész gárdát! Csak úgy elroppent a két óra :)

Horváth_Evelyn 

Nagyon tetszett. Az elején fájt a film hossza, de egy idő után belefolytam. Utána már azt bántam, hogy vége. Igazából nem vagyok megelégedve. spoiler Na, de már az elején rájöttem, hogy mi a szitu. És eltaláltam.

Negative_Singularity 

Erős film, de az a baj, hogy a témában már láttam keményebbet, így annyira nem nyűgözött le, de vitathatatlan, hogy nagyszerű alkotás. A színészek is hihetetlenül jól megformálták a karaktereket, és a nyomasztó, sötét hangulat egészen a film végéig kitartott. spoiler
Nekem annyira tehát nem jött be, aki szeretne egy keményebb és abszolút nem happy end-es megtorló, gyerekrablós történetet nézni, annak ajánlom a francia Les 7 jours du talion című filmet, vagy annak egy amerikai soft verzióját, a 7 nap megtorlást.
Kieg.: Nem emlékszem az amerikai változat címére, most nézem, hogy a fordítás az a francia verzióra vonatkozik.

Dániel_H 

Lényegében hibátlan emberrablós amerikai thriller. A feszültség végig fokozódik, az utolsó félórában a néző már sejti, de nem biztos benne, kaparja a fotel karfáját, már a száját rágja, de még nincs megoldás. Aztán lassan a nyomozó előtt is kiderülnek dolgok, így a probléma oldódik.
Le a kalappal a színészek-operatőr-rendező előtt. Két és fél órás, de újranézős.

Bexy_15

Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal egy filmben? Ebből tudott volna bármi rossz is kisülni?! Nem hinném. A film egész hangulata annyira feszült, hogy az első perctől az utolsóig teljes izgalomban tartja a nézőt. Az a kategóriás film, amit ha már lyukasra néztél akkor is tartogat még izgalmakat. És a végén lévő csavar pedig egyszerűen mind-blow! Abszolút kedvenc!

victoria_m997

Baromi izgalmas volt, minden perce lekötött és tűkön ülve vártam a befejezést, ami viszont iszonyatosan felidegesített. A legutolsó percek miatt a billentyűzetet tudnám a falhoz verni idegemben… így befejezni valamit… létezik függővég, de ez valami hyper beast szint…A történet ennek ellenére átlagos, de izgalmas, a zene és a helyszín csodás, a színészek előtt le a kalappal. Jake Gyllenhaal egyszerűen waooooooooo. Hugh Jackman eddig is zseni volt, de Jaket most fedeztem fel magamnak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján