Fogságban (2013) 367

Prisoners
153' · amerikai · dráma, thriller, krimi, rejtély 15

0 díj · 1 jelölés

Keller Dover minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki letartóztatja a… [tovább]

Képek 11

Szereposztás

Hugh JackmanKeller Dover
Jake GyllenhaalLoki detektív
Paul DanoAlex Jones
Viola DavisNancy Birch
Maria BelloGrace Dover
Terrence HowardFranklin Birch
Melissa LeoHolly Jones
Dylan MinnetteRalph Dover
Zoë SoulEliza Birch
Erin GerasimovichAnna Dover

További szereplők

Kedvencelte 68

Várólistára tette 200


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Van benne pár miért és fekete folt,de nagyon izgalmas. Elég hosszúnak tűnt a megnézés előtt ez a 2 és fél óra, de egy percet sem unatkoztam. Helyenként elég brutális. Nem egy tipikus vasárnap délutáni, családi kikapcsolódás.
Az ilyen filmekkel mindig az a bajom, hogy a nagy csattanó már nem meglepetés. Majd 5 év múlva, ha már elfelejtem, újranézem. XD
Nem túl sok szöveggel dolgozik a film, és feszültséggel teli. Nekem nagyon tetszett. :)

2 hozzászólás
Nihilchan 

Meglepően izgalmas film lett, amit egyáltalán nem éreztem túl hosszúnak, mert végig tele volt feszültséggel. Nem egy kedves, könnyed alkotás, de abszolút megéri megnézni. A színészi játék is kiváló volt. Eredetileg úgy terveztem, hogy csak belenézek, majd folytatom máskor, de nem tudtam elszakadni a képernyőtől, annyira lekötötte ez a sötét, brutális történet a figyelmem.

Sydney 

Most komolyan… mi ez a befejezés??????

Zahra 

Brutális film, brutális jelenetekkel, brutális színészi játékkal.

BeL1eVe 

Ez a film még mindig tonnányi súllyal nehezedik rám és maximálisan kizsigerel, pont mintha a valóságban élném át. Ultrarealista, megdöbbentő történet, végtelenül hitelesen előadott emberi reakciókkal, tettekkel. A Villeneuve-i esszencia kellékei.

Popovicsp87 

Nagyon izgalmas film volt az elejétől a végéig.
A lezárása azonban nem igazán tetszett, maradt pár kérdésem a filmmel kapcsolatban.
A színészek hozták, amit vártam és megfordult a fejemben, hogy egy-egy karakterről kiderül valami váratlan. :)

KillerCat

Nagyon izgalmas volt,megérte a 2 és fél órát.

Lunemorte 

Még mindig görcsbe van állva a gyomrom, annyira megrázó film volt…Néha annyira brutális volt, hogy muszáj volt kimennem vagy lenémítani a filmet…A vége pedig rendesen kiakasztott. Kikészültem most ettől…
Eltűnt gyerekek, sötét helyek és az útvesztő. Hugh Jackman megőrül, Jake Gyllenhaal pedig majd elalszik. Szabad-e nem emberi erőt okolni dolgokért? Indok lehet-e ez bármi rosszra? Mit ér az, ha bosszút akarsz állni bármi miatt is? Van-e ennek valami értelme? Játszhat-e Istent az ember?
Csak erős idegzetű embereknek ajánlom ezt a filmet, de tényleg!

SunflowerSz 

Jake miatt ez is régóta csücsült a várólistámon, fogalmam sem volt róla, hogy mégis mit várjak amúgy ettől függetlenül a filmtől. De végül egy nagyon feszült hangvételű, mégis borzasztóan izgalmas nyomozós film lett a vége. Nem bánom, hogy vártam vele, elég nehéz így is írnom a látottakról. Van amire úgy érzem nem kaptunk választ és a befejezés is olyan „ne már” érzést hagy maga után, de mégsincsen hiányérzetem. Na de mivel Jake miatt néztem meg ezért nem hagyhatom ki, hogy értékeljem a játékát és hát benne nem csalódtam megint, nagyon jól állt neki a detektív szerepe és ez a folytonos komor hangulat, ami körbeölelte a karakterét. Egyszerűen öröm volt nézni őt, de persze Hugh Jackman sem volt rossz, viszont szerintem az ő karaktere sokkal kiszámíthatóbb volt. Paul Dano valahogy borzasztóan taszító volt nekem, gyűlöltem nézni a jeleneteit, de hát fontos része volt ő is az egésznek. Szóval nem egy laza kis kikapcsolódós filmről van szó, de megéri a két és fél órát végigülni annak, aki szereti az ilyen témájú filmeket. Van egy pont benne amikor konkrétan nehéz eldönteni, hogy akkor most ki rabolta el tényleg a gyerekeket, az például szerintem egy jó húzás volt a film részéről, hogy fokozza a feszültséget.

brena 

Na,végre egy jó film! Sötét,feszültséggel teli,végig paraztam… Imádom a színész gárdát! Csak úgy elroppent a két óra :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján