Kedvencelte 4

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Hehe. Betty Gabriel simán lejátssza a színről Zoe Kazant; én ennek rettentően örültem! Sőt, a gyönyörű hölgyemény az egész sorozatot tulajdonképpen a magáénak is betudhatja, öröm nézni a játékát. Ugyanígy a két fiúról – hihetetlenül durván tolja ez a két srác, remélem viszontlátom őket valahol. A többiek kapcsán a legcsekélyebb mértékben sem mondhatnám, hogy el vagyok ájulva a játékuktól. Sőt, ami azt illeti, a korábban említett Kazan ellazázza a karakterét és néhol addig tolja az arcjátékát, hogy kizökken a szerepből. Lehet, hogy nem tudott mit kezdeni a lázadó (egyébként nekem nagyon szimpatikus) karakterrel, de azt is el tudtam róla képzelni, hogy unatkozik. Mindenesetre nem ez a sorozat legnagyobb hibája. Néhol nagyon következetlen, annak ellenére, hogy az ember szívesen nézi, nagyon jól húzták meg a határokat a részek között, a szereplők jelentőségének bemutatása is nagyon szuper ötlet, részekre történő lebontásban. Mégsem lesz óriási kedvenc. Mondhatnám azt is, hogy mostanában a csapból is hasonlók folynak, ez a 8 rész meg sem próbált különbözni a mostani sorozatáradatban kiadott művektől. Szépen beolvad, hasonul és nem hoz semmi újat, nem igyekszik nem tucat lenni. Amit azért nem szabadna felróni neki, mert akkor egy csomó másik éppen bedarált sorozatnál elmondhatnám ugyanezt (csillagot nem is vontam le ezért), de itt éreztem azt, hogy most már tényleg unalmasság a hasonlóság.
A csavarnál meg kellett állítanom a felvételt hangos wtf? kirohanások közepette. Iszonyú erőlködésszagú. Ismerjük a szokványos krimi (akár Agatha Cristie regényeit, ugye?) alaptézist: mindenki gyanús, és az lesz az elkövető, akire véletlenül sem gondoltunk, nem látható az indítéka. Nos, itt annyira nagy lett a bumm a végén, hogy nevetségessé vált az egész. Van egy komoly alapsztori és elhándálják egy ilyen szánalmas lezárással. Komolyan nem győztem abbahagyni a röhögést jó egy percig. A „főgonosz” színészi játéka meg olyan csapnivaló, hogy döhös lettem, spoiler pedig nem amatőr az illető.
Nem túl jó sorozat. Ha épp unatkozunk, és többi ikertestvérét már bedaráltuk, akkor esetleg ez is mehet zöldségnek a levesbe, de sózni ne felejtsünk el külön, mert íze ettől biztos nem lesz.

tataijucc

Arcom jóformán leszakad. Ügyesen építkezik, végig fenntartja a feszültséget, izgalmasan csepegtetik a részleteket és mindig van egy újabb csavar. Jó cucc, de tényleg.

EeNii

Jobb, mint amire számítottam, és minden epizód egyre érdekesebb lett. Végén van rendesen plot twist, amire nem számítottam volna, de jól megírták az egészet.

iamwiki 

Wow, hát ez nemvárt volt. Baratnőm ajánlotta, hogy nagyon fog tetszeni és hát igaza is lett. Minden egyes rész izgalmas volt új részletekkel és más szemszögből. Nagyon bejött, hogy minden részben valaki más cselekménye volt bemutatva. Mielőtt elkezdtem a sorozatot nem néztem meg sem az előzetest sem azt, hogy miről szól, szóval teljes meglepetés volt, de nagyon kellemes meglepetést. És hát ez a befejezés, wow, jól összezavartak. Ajánlom.

Kontra_Judit 

De régen láttam ennyire jó filmet! Brutális, izgalmas. A család hogy reagál le dolgokat, milyen szituációk alakulnak ki. Hogy alkot véleményt a külvilág egy-egy eset kapcsán! Félelmetesen jó volt!!!

snowden

Nagyon fontos lenne a feldolgozott téma, de sajna a sorozat abszolút középszerű, a színészi játék egyenesen borzalmas (Zoe Kazantól mentsen meg az ég…), a fináléra a logika végső maradványai is felmondják a szolgálatot. A témaválasztáson kívül nem kiemelkedő semmiben sem, végig lehet nézni, persze, de eléggé gyengére sikerült.

Judge_Dredd

Nagyon érdekfeszítő sorozat. Filmben nem is lehetett volna vászonra vinni. Mindig van benne egy csavar.

Pcsenge100

a szüleimmel kezdtem el de egyedül fejeztem be mert ők megnézték/befejezték akkor amikor nekem nem volt rá időm mert nagyon érdekelte őket a folytatás. én nagyon sokat vártam még tudtam folytatni mert nem volt időm de nekem is nagyon tetszett<3

napfogyatkozás

huuhh. szóval.
(az a helyzet, hogy alapjáraton nem írtam volna véleményt, de láttam, hogy ennél a sorozatnál mennyire kevés szöveges értékelés van egyelőre, úgyhogy remélem, ez valakinek segíteni fog.)
egyik barátnőm említette meg nekem ezt a sorozatot nemrég, és úgy voltam vele, hogy elkezdem, mert kíváncsi voltam rá. az elején egyébként nagyon élveztem (bár Pia irritált kissé, a riporterről ne is beszéljünk…), érdekes volt, ahogyan próbálták visszafejteni a szálakat. aztán… ahogy haladtam a részekkel, egyre több bajom lett.
először is: szerintem túl volt bonyolítva az egész, akkor is, ha másként valószínűleg nem is létezne ez a sorozat. sokszor emiatt már kezdett kevésbé hihető lenni, és számítottam is csavarra, ami duplán jött és rosszul talált be.
az első, ami már kissé elrugaszkodottabb volt, mint addig a sztori, valamilyen szinten kimagyarázható volt, de a második… az utolsó részt konkrétan végigszenvedtem. semmi szüksége nem volt erre a történetnek ahhoz, hogy életben maradjon. onnantól nagyon nem volt komolyan vehető, és kicsit úgy éreztem, hogy az addigi részek időpocsékolások voltak, ha ennyire… baromság az, ami „valóban történt”.
mindenesetre, ha valaki meg szeretné nézni, és csak kikapcsolódni, és szeret agyalni sorozatokon és filmeken, ajánlom. vannak sokkal jobbak ebből a műfajból, de ha a néző el tud tekinteni a sorozat hibái felett, élvezhető is lehet akár.

miközben néztem, sokszor eszembe jutott, hogy valószínűleg érdekesebb lett volna, ha spoiler


Hasonló filmek címkék alapján