Kedvencelte 1

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

LittleLiar

Második nekifutásra sikerült, csak végig nézni. Így első évadra ez nekem nem tetszett. És az időbeli ugrások miatt sokszor nem tudtam, hogy ki kicsoda.

Chris90 

Összességében Az erdő egy tisztességes krimi-sorozat, amiben kellően izgalmas a rejtély, több szál fut párhuzamosan, a színészi játékra sem lehet panasz, és a megfelelő hangulatot is hozza. Harlan Cobentől még nem olvastam egyetlen regényt sem (inkább a skandináv krimi áll hozzám közelebb, mint az angolszász), de gyanítom, hogy a művei annyira megfelelnek az európai normának, hogy bármely ország simán tudná adaptálni azokat, mindenhol megállná a helyét. (Ezt bizonyítja, hogy ez az alkotás is lengyel, meg ha jól tudom, készült egy francia mini is, egy másik művéből.)
Szóval, aki szereti a hagyományos krimiket, és könnyed kikapcsolódásra vágyik, annak ajánlom ezt a sorozatot is, ami bár elég jó, mégsem tudnám azt mondani, hogy mindenképpen ezt nézze meg, és ne egy másikat, de azt sem mondom, hogy ezt semmiféleképpen sem. Maximum tényleg a lengyel színészek miatt érdemes elővenni, bár gyanítom, hogy a nevek és a helyszínek változtatásán túl nem sok mindent adott hozzá az eredeti alapanyaghoz.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján