Dr. Csont (2005–2017) 297

0 díj · 1 jelölés

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a… [tovább]

Képek 36

Szereposztás

Emily DeschanelDr. Temperance 'Bones' Brennan
David BoreanazSeeley Booth különleges ügynök
Michaela ConlinAngela Montenegro
T. J. ThyneDr. Jack Hodgins
Tamara TaylorDr. Camille Saroyan
John Francis DaleyDr. Lance Sweets
Joel David MooreColin Fisher
Kristin Bauer van StratenJanelle Stinson
Vik SahayAkshay Mirza
Ashley JonesCherie Redfern

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Dr. Csont

3 tag · 0 karc


Kedvencelte 237

Várólistára tette 141


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Azért szomorú vagyok, hogy véget ért a sorozat, mert az első pár évadot egyszerűen imádtam. Aztán úgy az 5-6. évad körül elvesztette a varázsát, és már évadonként csak pár olyan rész volt, ami a régi hangulatot idézte nekem. Az utolsó pár epizód viszont nagyon el lett találva, azok nagyon tetszettek. Azért rossz megvállni a sok szeretett karaktertől…. Egy kérdésem viszont lenne: miért hízott el a szereplők jó része az utolsó évadra? Tudom, hogy pl. Emily közben gyereket szült, meg minden, de a 12. évadban már egyszerűen borzalmasan nézett ki. És nem csak ő, hanem sokan… Dr. Hodgins forever <3

Xwoman 

Bones stílusát imádom, és hogy mindent, amit mond úgy is gondolja :)

Hajnalka_Anonymus

12 évad. Kevesebb, mint 3 év alatt.
Hihetetlen utazás volt, a szereplőkkel együtt sírtam, nevettem, féltem. Mintha kicsit még fejlődtem is volna, talán okosodtam, de a legfontosabb az, amit adott nekem. Tanulság. Hogy sosem szabad feladni. Hogy élvezni kell az életet, amíg tart. Hogy értékeljem amim van, mert bármelyik pillanatban elveszíthetem. Hogy nézzek körül és lássak tisztán. És sose becsüljem alá önmagam. Minderre megtanított ez a sorozat. Nem mondom, hogy tökéletes, nem mondom hogy ettől jobb nincs, de amit biztosan állíthatok: ha valaki úgy döntene bevállalja ezt a 12 csodálatos évadot nem fogja megbánni. Sosem volt unalmas, mindig meg tudott nevettetni a legrosszabb helyzetekben is, elterelte a gondolataimat ha arra volt szükségem. El sem tudom mondani mi mindent adott nekem. Megtanultam, hogy tündérmesék nincsenek, a való életben meghalnak az emberek, akárcsak a főszereplők. Persze azelőtt sem álomvilágban éltem, de nem néztem olyan sorozatot, amiben fontosabb szereplőkkel ennyire súlyos dolgok történtek. Úgy tudnám jellemezni, hogy az egésznek olyan „élet szaga van”.
Hiányozni fog hogy már nem nézhetek új részeket, de örülök, hogy bármikor visszanézhetem az összeset. Hiányozni fog hogy valami újat tanuljak és választ kapjak a fel nem tett kérdéseimre, de remélem találok még ehhez hasonló sorozatot.

encus625

Ennek is vége van! Szerettem nézni a sorozatot esténként a férjemmel.
Évek óta tervezem, hogy végignézem a sorozatot az elejétől a végéig, de mindig tolódott. Korábban csak bele-belenéztem néha, ha éppen odatévedtem kapcsolgatás közben. Ha olyan részt láttunk, ami ismerős volt, azt szerettem, de meglepően ritka volt az ilyen. Azt hittem, több mozzanatot csíptem el korábban.
Nem szerettem, ha sorozatgyilkos után nyomoztak, nekem a minden rész utáni lezárás jobban bejött. A 100. és a 200. rész viszont különleges volt. Az elején nagyon vártuk, hogy összejöjjön Bones és Booth, de nagyon sokat kellett rá várni. A végére sajnos egyre több volt a logikai baki, talán a készítők is belefáradtak.

Roxan

A sorozat fantasztikus, merem állítani hogy ez az egyik legjobb Fox sorozat.
Mindig hozza a formáját, a vicces, izgalmas, néhol pedig drámai. A szereplők szinte szívemhez nőttek, és az ők is életük egyaránt.
Voltak gyenge részek is, de többnyire izgalmasak.
Szóval Dr. Csont bármelyik évada jöhet, mert mindegyiket imádom, és remélem, hogy nagyon sokáig fog még menni ez a sorozat, mert fenomenális. :)

Negative_Singularity

Mindig csak random kaptam és kapok el részeket a tv-ben, de kivétel nélkül leköt. A hús (csont) Gyilkos elmékje; torzó vs. psziché.
Egyszer szándékozom az elejétől kezdve ledarálni a sorozatot a karakterek jellemfejlődése miatt, hogy egybe lássam az egészet és ne csak epizódszilánkokat.

Leah 

Pár percig megijesztett h úgy lesz vége mint a Chucknak. De összeteszem a kezem hogy nem.
Már a jó pár évad úgy ért véget h lezárja de azért mégsem . Ezt is ilyennek érzem. Lehetne folytatni , de szerencsére nem fogják.
Hiába na. A gyerekek megszületésével kiveszett belőle a varázs. Brennan meg változott, emberré tették aki néha nem ért dolgokat miközben egy zseni.

Hiányozni fog .
Hiszen szinte felnőttem mellette. 11 évesen jött ki az első rész most meg 25 vagyok ^ ^

Attila_Saw

Életem legjobb krimisorozata, szerintem sosem fogok találni olyat, ami felül fogja múlni. Izgalmasak a történetek, a szereplők jellemei szórakoztatóak és szerethetőek, illetve remek humorral van megszórva az egész sorozat. Megértem ugyan, de sajnálom, hogy véget ért.

Blissenobiarella 

Ha jól emlékszem, három évadot láttam, és az nagyon tetszett. Elő kéne halászni újra, esetleg folytatni is.

1 hozzászólás
silentscream

Ennek is vége lett… :( Furcsa érzés, hogy véget ért egy olyan sorozat, ami azok közé tartozott, amiken felnőttem… Talán ezért is húztam sokáig az utolsó néhány rész megnézését. Tény és való, hogy az utolsó 2-3 évad már nem tartogatott annyi izgalmat, mint az előző évadok. Ettől függetlenül ez a sorozat mindig is különleges lesz a számomra és a kedvenceim közé fog tartozni. <3 :) Imádtam Bones és Booth párosát, a Jefferson gyakornokait, Angeláékat. Habár azt hiszem, ha valakit ki kellene emelnem a karakterek közül, akkor Hodgins lenne az. Mindent szerettem a karakterében. Szerettem, hogy mindenből volt egy csipetnyi ebben a sorozatban, akció, romantika, dráma, humor, stb. Sokáig húzták a sorozat végleges lezárását, így kíváncsi voltam végül hogy alakul az utolsó évad. Én teljesen meg voltam elégedve vele. Szimpatikus volt ahogy a gyakornokok egymást kiegészítve próbálták megoldani az ügyet.
ui: Örök kedvenc, biztos, hogy még számtalanszor újranézem majd. :)


Népszerű idézetek

Light_House

Voltaképp nem is a haláltól félünk, hanem attól, hogy a hiányunk senkinek sem tűnik majd fel, hogy egyszer majd nyom nélkül tűnünk el.

Leah 

– Oxidált vas? Az, meg mi a túró?
-Rozsda!
-Akkor meg mért nem úgy mondjátok?

2. évad 3. rész – Az utcagyerek
Leah 

Booth :Tudtad h a zsiráfok 2 tonnát is nyomhatnak?
Bones : Persze, ezt mindenki tudja .
Booth : És csak 2 órát alszanak.
Bones: Hát.. Ezt nem tudtam .
Booth : Ez az! Izmos lenyomta agyast.

04_évad_18

4. évad 18. rész – Hulla vacsorára
Brienne_Lannister

Brennan: A gyógyszerek jelentősen növelték az élettartamot 1959 óta. 50 éve már meghalt volna.
Booth: Bones!
Booth papája: Ugyan már, én csípem. Igazi nő, nagyon tökös
Brennan: Hát…csak petefészkem van
Booth papája: Akkor keményen petefészkes
Brennan: Köszönöm

5. évad 8. rész – Orr és hamu
Light_House

Aki egy embert öl meg, az gyilkos. Aki milliókat, az hódító.

Treszka 

A lelki társak gondolata még Platóntól származik. Tudod, az ókori görög filozófus elképzelése szerint az embereknek négy karjuk, négy lábuk és két arcuk volt. Zeusz fenyegetve érezte magát az erejüktől, ezért kettévágta őket, arra ítélve bennünket, hogy életünkben végig a másik felünket keressük.

Riszperidon

Booth: Semmi sem hozza úgy össze az embereket, mint egy karácsonyi gombafertőzés.

1. évad 9. rész – Karácsonyi karantén
Light_House

Amikor a pillangó megszületik, él-e még tovább a hernyó?

Light_House

A társadalmunk a szépséget bálványozza. Ez a hanyatló kultúrák jellemzője.

Bea_Csakegyolvasólány 

Booth: A karácsony a legjobb alkalom arra, hogy űjra tisztázd a kapcsolatodat…Tudod (felfelé mutat)
Brennan: (felnéz) A helikopter pilótákkal?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján