Dr. Csont (2005–2017) 206

0 díj · 1 jelölés

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a… [tovább]

Képek 35

Szereposztás

Emily DeschanelDr. Temperance 'Bones' Brennan
David BoreanazSeeley Booth különleges ügynök
Michaela ConlinAngela Montenegro
T. J. ThyneDr. Jack Hodgins
Tamara TaylorDr. Camille Saroyan
John Francis DaleyDr. Lance Sweets
Joel David MooreColin Fisher
Kristin Bauer van StratenJanelle Stinson
Vik SahayAkshay Mirza (1 episode, 2013)
Ashley JonesCherie Redfern (1 episode, 2012)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 173

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Azért szomorú vagyok, hogy véget ért a sorozat, mert az első pár évadot egyszerűen imádtam. Aztán úgy az 5-6. évad körül elvesztette a varázsát, és már évadonként csak pár olyan rész volt, ami a régi hangulatot idézte nekem. Az utolsó pár epizód viszont nagyon el lett találva, azok nagyon tetszettek. Azért rossz megvállni a sok szeretett karaktertől…. Egy kérdésem viszont lenne: miért hízott el a szereplők jó része az utolsó évadra? Tudom, hogy pl. Emily közben gyereket szült, meg minden, de a 12. évadban már egyszerűen borzalmasan nézett ki. És nem csak ő, hanem sokan… Dr. Hodgins forever <3

Roxan

A sorozat fantasztikus, merem állítani hogy ez az egyik legjobb Fox sorozat.
Mindig hozza a formáját, a vicces, izgalmas, néhol pedig drámai. A szereplők szinte szívemhez nőttek, és az ők is életük egyaránt.
Voltak gyenge részek is, de többnyire izgalmasak.
Szóval Dr. Csont bármelyik évada jöhet, mert mindegyiket imádom, és remélem, hogy nagyon sokáig fog még menni ez a sorozat, mert fenomenális. :)

Zajec_Sternenkind 

Mindig csak random kaptam és kapok el részeket a tv-ben, de kivétel nélkül leköt. A hús (csont) Gyilkos elmékje; torzó vs. psziché.
Egyszer szándékozom az elejétől kezdve ledarálni a sorozatot a karakterek jellemfejlődése miatt, hogy egybe lássam az egészet és ne csak epizódszilánkokat.

Hajnalka_Anonymus

12 évad. Kevesebb, mint 3 év alatt.
Hihetetlen utazás volt, a szereplőkkel együtt sírtam, nevettem, féltem. Mintha kicsit még fejlődtem is volna, talán okosodtam, de a legfontosabb az, amit adott nekem. Tanulság. Hogy sosem szabad feladni. Hogy élvezni kell az életet, amíg tart. Hogy értékeljem amim van, mert bármelyik pillanatban elveszíthetem. Hogy nézzek körül és lássak tisztán. És sose becsüljem alá önmagam. Hát erre tanított ez a sorozat. Nem mondom, hogy tökéletes, nem mondom hogy ettől jobb nincs, de amit biztosan állíthatok: ha valaki úgy döntene bevállalja ezt a 12 csodálatos évadot nem fogja megbánni. Sosem volt unalmas, mindig meg tudott nevettetni a legrosszabb helyzetekben is, elterelte a gondolataimat ha arra volt szükségem. El sem tudom mondani mi mindent adott nekem. Megtanultam, hogy tündérmesék nincsenek, a való életben meghalnak az emberek, és a főszereplőkkel is megtörténhetnek ilyenek. Persze azelőtt sem álomvilágban éltem, de nem néztem olyan sorozatot, amiben fontosabb szereplőkkel ennyire súlyos dolgok történtek. Úgy tudnám jellemezni, hogy az egésznek olyan „élet szaga van”.
Hiányozni fog hogy már nem nézhetek új részeket, de örülök, hogy bármikor visszanézhetem az összeset. Hiányozni fog hogy valami újat tanuljak és választ kapjak a fel nem tett kérdéseimre, de remélem találok még ehhez hasonlót.

Attila_Saw

Életem legjobb krimisorozata, szerintem sosem fogok találni olyat, ami felül fogja múlni. Izgalmasak a történetek, a szereplők jellemei szórakoztatóak és szerethetőek, illetve remek humorral van megszórva az egész sorozat. Megértem ugyan, de sajnálom, hogy véget ért.

Blissenobiarella 

Ha jól emlékszem, három évadot láttam, és az nagyon tetszett. Elő kéne halászni újra, esetleg folytatni is.

1 hozzászólás
Scriptum

Imádom az egész csapatot!A sztorik izgalmasak és a nyomozás részletei mindig teljesen magába szippantanak!

Victorious 

Nagyon szerettem ezt a sorozatot.Kicsit tovább húzták mint kellett volna de jó volt.

Hiranneth

Tudom, hogy a sorozat már nagyon előre jár, de mivel anno a tévében csak néha-néha kaptam el egy részt, így barátommal az elejéről kezdtük el nézni. Így a második félévem csütörtök esti biztos pontja volt az egy-két rész megtekintése.

Bones alakja nekem nagyon bejött, akárcsak Booth, de a többiek is pont annyira különcök, hogy szeretni tudjam őket.


Népszerű idézetek

Light_House

Voltaképp nem is a haláltól félünk, hanem attól, hogy a hiányunk senkinek sem tűnik majd fel, hogy egyszer majd nyom nélkül tűnünk el.

Light_House

Aki egy embert öl meg, az gyilkos. Aki milliókat, az hódító.

Leah 

– Oxidált vas? Az, meg mi a túró?
-Rozsda!
-Akkor meg mért nem úgy mondjátok?

2x3

Leah 

Booth :Tudtad h a zsiráfok 2 tonnát is nyomhatnak?
Bones : Persze, ezt mindenki tudja .
Booth : És csak 2 órát alszanak.
Bones: Hát.. Ezt nem tudtam .
Booth : Ez az! Izmos lenyomta agyast.

04_évad_18

Light_House

Amikor a pillangó megszületik, él-e még tovább a hernyó?

Treszka

A lelki társak gondolata még Platóntól származik. Tudod, az ókori görög filozófus elképzelése szerint az embereknek négy karjuk, négy lábuk és két arcuk volt. Zeusz fenyegetve érezte magát az erejüktől, ezért kettévágta őket, arra ítélve bennünket, hogy életünkben végig a másik felünket keressük.

Light_House

A társadalmunk a szépséget bálványozza. Ez a hanyatló kultúrák jellemzője.

Brienne_Lannister

Brennan: A gyógyszerek jelentősen növelték az élettartamot 1959 óta. 50 éve már meghalt volna.
Booth: Bones!
Booth papája: Ugyan már, én csípem. Igazi nő, nagyon tökös
Brennan: Hát…csak petefészkem van
Booth papája: Akkor keményen petefészkes
Brennan: Köszönöm

( 5.évad 8.rész )

Treszka

Mindenkire vár valaki. Valaki, aki arra rendeltetett, hogy vele éld le az életed, csak elég nyitottnak kell lenned, hogy meglásd.

Riszperidon

Booth: Semmi sem hozza úgy össze az embereket, mint egy karácsonyi gombafertőzés.

(1. évad, 9. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján