Desierto – Az ördög országútja (2015) 3

A mexikói Moises illegálisan szeretne belógni az Amerikai Egyesült Államokba. Amikor az embercsempészek teherautója megáll vele, és egy tucat hasonló indíttatásból nekiindult emberrel együtt kiteszik őket a sivatagban, arra kényszerülnek, hogy a hátralevő utat gyalog tegyék meg. A határ másik… [tovább]

angol

Szereposztás

Jeffrey Dean MorganSam
Gael García BernalMoises
Alondra HidalgoAdela
Diego CatañoMechas
Marco PérezLobo
Hirdetés

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Emerson 

Run boy run! They’re trying to catch you
Run boy run! Running is a victory
Az egész nem más, mint egy 82 perces Woodkid videoklip. Csak épp a fenti szám nem hallható benne, mert volt annyi jó érzés a készítőkben, hogy a legjobb futós dalt kihagyták. Eh.
Nem igazán tudom hová tenni a filmet… szokásos elmeroggyant kerget egy csapat riadt embert, egyre kevesebben lesznek, fordul a kocka, jelzőrakéta, nyílt lábtörés, szóval tényleg a szokásos. Értelmét akkor láttam volna, ha spoiler. Így viszont egy felejtős, mondanivaló nélküli üldözős film volt, gyönyörű tájjal, sziklamászó kutyulival és JDM-mel, akinek továbbra is pocsék ügynöke van. Ha inkább természetfilmet forgattak volna a helyszínen, JDM narrálásával, akkor valószínű megadtam volna a 10 csillagot (még kutya nélkül is).

5 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján