Kedvencelte 48

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Theana 

Idén úgy döntöttem, hogy hanyagolom a csöpögős karácsonyi filmeket, a tavaly látott Last Christmas és Holidate-hez hasonlókat nem találtam, a Dash & Lily pedig valamiért a fiókban maradt. De pont jókor került elő! Nagyon szerethetőek a karakterek, előtűnnek hagyományos és modernebb karácsonyi zenék, amelyek annyira jól illeszkednek a főszereplőkhöz. A Home Alone, Too-n különösen mosolyogtam. Ez az egész keresősdi tényleg olyan volt, mint egy kincskeresés, már magában az elvarázsolt, ahogy klappoltak a szereplők. Külön tetszett, hogy ennyire össze nem illőnek tűntek eleinte, mindketten a saját, teljesen más világukban és szép lassan összecsiszolódtak, megismerve egymás gyengeségeit. Klisének tűnik, de néha pont azok a tulajdonságok hiányoznak egyikből, ami a másiknak megvan, és fordítva, így tanítva és kiegészítve a másikat. A jazz klub zseniális. Káosz a káoszban, igazából, de hihetetlenül jó jelenet volt! Eredeti és kellően furcsa.
Van pár negatívum, ami elvesz az összképből, de amit a legjobban hiányoltam, az a végkifejlet vagy valamilyen kiteljesedett pillanata kettejüknek.
Amúgy biztosan újranézem, talán egy hét múlva? Takaróba burkolózva egy bögre forró kakaó mellett.
A Jonas Brothers cameo annyira hirtelen ért, és az „Also, why are you in my trailer?” mondat annyira béna, de megmagyarázhatatlanul sokáig nevettem rajta. Még a papa-mochi részt is tudta überelni, pedig az az egyik top.

1 hozzászólás
Sister

Lovely. Szerintem nagyjából ez a szó írja le leginkább, hogy milyen lett a végeredmény. Olvastam a könyvet is öt évvel ezelőtt, de nem tudnám megmondani, mennyire lett könyvhű. Ahhoz túl sok minden veszett a homályba azóta. :) Azt viszont egészen biztosan kijelenthetem, hogy az elejétől a végéig bűbájos, és számomra abszolút hozta azt a jóleső, szívet-lelket betöltő karácsonyi hangulatot.

New York varázslatos – egyszer olyan jó lenne élőben is látni így! –, a feladatok ötletesek, a szereplők mind szimpatikusak, a zene fülbemászó… Az egész úgy ölelt körbe, mint a legpuhább takaró. Remélem, lesz második évad is! <3

2 hozzászólás
Haspók 

Karácsonyi hangulat, New York, szimpatikus és aranyos szereplők és karakterek, cuki történet, sok-sok könyv és karácsonyi díszlet.

Pandalány

Eszméletlen édes történet. A karakterek, a sztori, a színészek. Pont az, amire ebben a fura évben vártam Karácsony előtt, hogy legalább kicsit érezzem az ünnep hangulatát. Megkaptam: fények, New York, remek karácsonyi dalok, szerethető történet. :)

Dorothie

Ez úgy kellett most a lelkemnek, mint egy nagy bögre forró, tejszínhabos kakaó! ❤
Biztos, voltak hibái, de túl édes volt, hogy észrevegyem, tökéletes a karácsonyra hangolódáshoz.
És most, hogy az áradozásom után @Csena98 is ráfüggött, mint karácsonyfadísz a fenyőre, ráküldöm a tesómat is, tuti, hogy imádni fogja! :D
♪♫❆Dashing through the snooow❆♪♫

2 hozzászólás
viky0222 

Nagyon aranyos és szívmelengető volt. Igazi karácsonyi, cukormázas és szerethető. Szinte rögtön megszerettem a történetet és a szereplőket is. Tetszett, hogy Dash és Lily elég különbözőek, mégis sok mindenben hasonlítanak a felszín alatt. Tetszett a könyv ötlete, és a kihívások, amiket meg kellett csinálniuk a könyvért. New York karácsonykor egyszerűen csodálatos. Legalábbis képernyőn mindig, majd talán egyszer eljutok oda decemberben. :'D A vége is aranyos, és egyszerűen csak jó volt nézni.

fitgirl0602

Kiszámítható a történet, de nem lehet nem szeretni, hiszen annyira édesek a szereplők, nem beszélve arról a tömény karácsonyi hangulatról, ami árad a sorozatból. Örülök, hogy megnéztem.

kiruu

Barátom választotta (imádommmm, hogy nem leszólja, hanem együtt nézünk romkomokat (is)), ő más végkifejletet szeretett volna, én imádtam. Aranyos, könnyed, szerethető. Cuki kikapcsolódásnak és karácsonyi hangolódáshoz tökéletes.

K_Ildikó 

Sokkal jobb volt, mint a könyv, amiből készült! Szórakoztató, karácsonyi, kikapcsolódós. Amúgy szerintem a kiscsaj „furcsaságai” pont elég lett volna ahhoz, hogy értsük az üzenetet: a másság is lehet értékes (a langyi szál már teljesen felesleges volt benne) bár Lily bátyja elég helyes volt. Amúgy volt benne egy jó kis bújtatott kritika is spoiler A „zsidó punk” zene pedig eszméletlen jó volt a klubos jelenetben. Szóval örülök, hogy megnéztem, nagyon jól szórakoztam.


Népszerű idézetek

Near 

Well, if one's different, one's bound to be lonely.

1. évad 6. rész – Szenteste
Theana 

Look, Lily. I didn't have that many friends when I was your age either. Teenagers are shits, no offense. But if you don't wanna be alone, maybe you need to expand your bubble.

1. évad 2. rész – Lily
bubblejoo 

If you can't find the rainbow, then stand in the rain and scream.

1. évad 5. rész – Sofia és Edgar

Hasonló filmek címkék alapján