Kedvencelte 32

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Sister 

Lovely. Szerintem nagyjából ez a szó írja le leginkább, hogy milyen lett a végeredmény. Olvastam a könyvet is öt évvel ezelőtt, de nem tudnám megmondani, mennyire lett könyvhű. Ahhoz túl sok minden veszett a homályba azóta. :) Azt viszont egészen biztosan kijelenthetem, hogy az elejétől a végéig bűbájos, és számomra abszolút hozta azt a jóleső, szívet-lelket betöltő karácsonyi hangulatot.

New York varázslatos – egyszer olyan jó lenne élőben is látni így! –, a feladatok ötletesek, a szereplők mind szimpatikusak, a zene fülbemászó… Az egész úgy ölelt körbe, mint a legpuhább takaró. Remélem, lesz második évad is! <3

2 hozzászólás
Pandalány

Eszméletlen édes történet. A karakterek, a sztori, a színészek. Pont az, amire ebben a fura évben vártam Karácsony előtt, hogy legalább kicsit érezzem az ünnep hangulatát. Megkaptam: fények, New York, remek karácsonyi dalok, szerethető történet. :)

Dorothie

Ez úgy kellett most a lelkemnek, mint egy nagy bögre forró, tejszínhabos kakaó! ❤
Biztos, voltak hibái, de túl édes volt, hogy észrevegyem, tökéletes a karácsonyra hangolódáshoz.
És most, hogy az áradozásom után @Csena98 is ráfüggött, mint karácsonyfadísz a fenyőre, ráküldöm a tesómat is, tuti, hogy imádni fogja! :D
♪♫❆Dashing through the snooow❆♪♫

2 hozzászólás
kiruu 

Barátom választotta (imádommmm, hogy nem leszólja, hanem együtt nézünk romkomokat (is)), ő más végkifejletet szeretett volna, én imádtam. Aranyos, könnyed, szerethető. Cuki kikapcsolódásnak és karácsonyi hangolódáshoz tökéletes.

Ad_astra

Sokkal jobb volt, mint a könyv, amiből készült! Szórakoztató, karácsonyi, kikapcsolódós. Amúgy szerintem a kiscsaj „furcsaságai” pont elég lett volna ahhoz, hogy értsük az üzenetet: a másság is lehet értékes (a langyi szál már teljesen felesleges volt benne) bár Lily bátyja elég helyes volt. Amúgy volt benne egy jó kis bújtatott kritika is spoiler A „zsidó punk” zene pedig eszméletlen jó volt a klubos jelenetben. Szóval örülök, hogy megnéztem, nagyon jól szórakoztam.

L_Reggie

Aranyos, pont a karácsonyhoz passzoló kis szerelmes mese ez. A hangulata varázslatos, a szereplők szerencsére szimpatikusak. New York télen pedig gyönyörű, igazi karácsonyi wonderland, nagyon szeretnék egyszer ott ünnepelni. Jó volt hogy a két főszereplő mellett a barátok is kapnak szerepet, ők is segítenek nekik mikor megakadnak. Szerintem ez a kis sori ott lehet mindenkinek a karácsonyi várólistáján.
spoiler

Morgan

Pár éve olvastam a könyvet, tetszett, aranyos kis karácsonyi történet volt. A sorozat is jólesett, nem kell semmi extrára számítani, de karácsonyra hangolódásnak tökéletes.

K_A_Hikari

Ez cuki volt. Ugyan egyszer nézős, de cuki. Szerettem, hogy a két szereplő egymás ellentéte, és mégis találnak közös nevezőt, a jegyzetfüzetes levelezés meg ötletes volt, ezt már a könyvben is szerettem :)
Karácsonyi hangolódásnak szerintem simán megéri megnézni.

EszgéGabi

Jó kis nem szokványos, folyamatosan bonyolódó történet, a főszereplők végre nem Barbie-Ken figurák, hanem sokszínűbb, igazán szerethető karakterek.
Nagyon hangulatos karácsonyi film, nagyszerűen megfelel az ünnepi ráhangolódáshoz.

Éjszaka_leánya

Aranyos volt. Karácsonyi hangulat megalapozása pipa nálam és az abszolút cukiságfaktor is kiütve. Olyan furcsa hogy hogyan ismerkedtek meg így a modern, rohanó világban egy jegyzetfüzeten keresztül de hát vannak még csodák. Bár nekem a vége túlságosan olyan klisés „hősmegmentőcsaj”-os lett attól még tetszett ez nem fogja lehúzni az egészet… A Jonas Brothers-es rész szerintem vicces volt nagyon egyébként mert bár nem vagyok nagy rajongójuk spoiler Nicket làttam már néhány filmben és itt is remekelt azzal a pár sorával…
Szerintem ha van kedvetek üljetek le megnézni mert annyira lovely és olyan rövid. Ja amúgy kövezzetek meg de nem szeretnék második évadot. Tudom a könyvsorozat több részből áll de ez így volt jó…


Népszerű idézetek

Near 

Well, if one's different, one's bound to be lonely.

1. évad 6. rész – Szenteste

Hasonló filmek címkék alapján